Burtici de mai-iunie 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
mrenescu spune:
La mine nici urma de greturi. Mai degraba sunt ametita asa si am o senzatie de " imi sta in gat" ( n-am stiut cum s-o definesc mai poetic ) care trece imediat ce mananc ceva de dimineata. Dar in rest nada. O consider prima sarcina pentru ca la cealalta n-am apucat sa trec de 5 saptamani.
6+
VIOIKA76 spune:
Ele asa se calculeaza ,asa iti calculeaza si gineco cand te duci la control ,apoi va corela cu ce zice eco.
De exemplu la mine dupa UM sunt 12 sapt. dar dupa eco am cu 1 sapt. mai mult.De baza este calculul dupa UM.De acesta se vor lega toti medicii.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
doina_1984 spune:
Bun venit noilor bulinici!
Va servesc cu o cefea cu mult lapte :) mie mi s-a stricat expresorul azi ... cred ca e un semn sa nu mai beau cafea : D
Mcoca, eu vreau pe prima pagina : UCM 31.08; DPN : 7.06
Greturi am din saptamana 5 si inca nu m-au lasat :((
nr. de saptamani se calculeaza de la Ucm pt ca ala se stie sigur :)
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+
VIOIKA76 spune:
Doina asa e cu calculul.
Abia acum am observat ca esti din Constanta.Eu sunt o fosta constanteanca.Am copilarit pana la 24 ani in cartierul Dacia.Apoi a venit sotul si' m-a rapit'.
Imi lipseste orasul si cativa prieteni cu care inca mai tin legatura!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
crina27 spune:
Ele, am 8 saptamani si ma chinui cu greturile de 2 saptamani. in loc sa pun kilograme , eu le dau jos . acum imi este fff somn...dar din pacate sunt la birou...e clar ca diseara iar adorm de la ora 20.00.
mcoca spune:
De fapt, la ciclurile neregulate se dateaza sarcina, adica data la care a inceput sarcina, de ex 15 oct, si de aici se adauga 38s pt a vedea DPN-ul. Asta se face numai o data, la eco de 11-12s.
Vicky si Printzesone
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Cand spuneti 6 sapt..calculati de la UM? Ca as avea 4. Elena & Denisa |
Ele eu il folosesc pe cel de pe sfatul medicului. Cauti pe google "calculator sarcina sfatul medicului" si introduci datele tale.
Crina credeam ca numai eu dorm de la ore de-astea indecente. Nu mai pot vedea un amarat de serial pe vplay ca mi se inchid ochii de somn.
6+
Mycya spune:
Cocuta am vazut ca ai dezaprobat raspunsul meu, cu ce n-ai fost de acord?
si tu analizezi fiecare mesaj in parte sau ...?
mami de Andra si 12+