Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna Dimineata!
Eu sunt pe baricade la munca. NU am decat aceeasi durere de ovare . Imi sunt inghetate picioarele cu toate ca am 21 de grade in birou.

Ma cam speriati cu toate testele.
Vio cati ani ai? scuze daca ai scris , nu am citit toata odiseea. Binenteles ca tre sa fac si eu din cauza varstei.Iti inteleg panica si incertitudinea.

Miche, pana la dop cate ne mai dureau. Dar concluzia e ca dupa 8 ani am uitat si am curaj sa o iau de la capat. Si eram ferm convinsa ca nu mai fac al doilea copil. Sper din tot sulfetul sa fie ok cu toxo la tine.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Fetelor care nu sunteti pe listuta si vreti sa fiti, spuneti va rog.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ele nu sunt prea '' baba'' dar astea sunt statisticile ,am 36 si voi naste la 37.
Vorbeam cu sotul aseara ca medicii n-ar mai trebui sa recomande testele acestea (dublu si triplu si qvadruplu sau care-o mai fii) la gravidutele peste 35 ani si ar trebui sa te indrepte catre amnio direct.Aceste teste nu fac decat sa te bage in ceata mai rau.Asta e parerea mea.
Stiu ca in alte tari la gravidute peste 35 ,se recomanda direct amnio si este decontata de stat.
Stiu ca are si riscuri mari ,dar comform statisticilor este mai mare riscul sa dai nastere la un bebe cu probleme.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutza2011 spune:

Neatza!

Sper ca dimineatza a fost frumoasa ptr toata lumea!
Noi suntem bine, eu cu cat va citesc mai mult cu atat ma agit mai tare. Eu cand am eco am deja aproape 13 saptamani deci nu stiu daca dublu mi-l mai face sau nu, vom vedea. Astept eco ca dupa, trebuie sa ma duc sa imi aleg si spitalul. Sper sa fie ok.

Vio, o sa fie bine o sa vezi! Sa faci cum simti tu si sotul, ca esti o mamica cu experientza si daruire.

Bije a-ti venit, noi burtici! Sarcina usoara si bebici sanatosi si rabdatori!

Deny, ai ajuns la spital? Da, din cate stiu se vb engleza.

Oana, bebelina Andreea (18.02.2011) & samburel 11 +

Mergi la inceput

In Franta e peste 38 varsta de la care poti face amnio, dar si asa incearca sa te descurajeze daca dublu testul e ok. Asa ma seaca de numa.

A aparut un test de sange nou care cauta in sangele mamei celule ale fatului si pe astea le analizeaza. Testul e fiabil in proportie de 99%. Din pacate deocamdata nu au cazut de acord daca sa-l utilizeze sau nu din motive etice. Testul s epoate face foarte devreme, iti spune si sexul, si asa tot felul de nebune pot sa avorteze aiurea in tramvai.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Crina cate saptamani ai de iti este rau deja? mai sunt fete cu greturi?
Eu de la prima sarcina stiu ca te apuca mai tarziu, cam de pe la 8 sapt. Poate scap de data asta.

Vio eu "baba " aproape de tine. Am 35, nasc la 36.

Referitor la listuta , nu ma treceti inca, astept burticile de iulie 2013. dar cu drag o sa va citesc si in continuare!!

Elena & Denisa

Mergi la inceput

La mine au inceput greturile pe la 5s, asa leger, apoi s-au intetit si au tinut pana la 12s. Si acum mai am. Sambata la 13s am vomitat in jet, de am umplut casa.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Vicky interesant ce spui tu acolo.Ar inlocui cu succes amnio si fara riscurile acesteia.
Imi pare rau ca inca mai vomiti!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Dragelor bine ati venit, sa fiti sanatoase si fericite :)
Ele- nu stiu daca la prima sarcina ai greturi mai tarziu- eu am avut greturi rau in ziua 28 de CM, asa am stiut ca sunt insarcintata- m-am dus in acel moment si am facut testul de sarcina si era pozitiv, practic nici nu apucase sa imi intazie.

12+

Mergi la inceput

Vio, sambata am vomitat pt prima data in sarcina asta :). IN rest aveam creturi cumplite.

Cu testul, in Franta se face experimental, pe la paris, dar nu pt tot muritorul. Cica s-ar face in Elvetia, dar eu m-am interesat si nu am gasit ...

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput