Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Seara buna, dragele mele!

Multumesc pentru sfaturi si gandurile bune . Si eu ma gandesc ca am luat-o in jos cu imunitatea de cand cu sarcina. Pana sa raman insarcinata n-am avut urcioare si nici panaritii cu punga de puroi. Acum, zici ca sunt teren de lupta.
Dupa ce am nascut am mai avut cateva unghii infectate, dar mi-au trecut in cateva zile cu betadina si curatat puroiul. Acum am incercat betadina, bai fierbinti cu tinctura de iod, tinctura de iod aplicata direct pe rana, baneocin. Am incercat si sa scobesc pe acolo sa caut ceva colturi, dar cred ca mai rau am facut. Ma incalt foarte rar, in casa stau fara sosete si in papuci de baie, deci zona e aerisita.
Intre timp am reusit sa ies din casa cu niste adidasi jerpeliti de-ai sotului, dar tanjesc dupa inot si acolo nu ma pot duce asa. O sa mai incerc si rivanol si ce-ati mai scris, dar dilema mea principala era legata de antibiotic. Din ce spune Anitta e posibil sa risc sa compromit alaptatul degeaba, ca inteleg ca infectia poate reveni.

Eva, eu faceam rani la urechi fiindca am alergie la metale (probabil nichel). Dupa cum stii, aurul nu este pur, e un aliaj, dar nu cred sa contina si nichel. Eu mai pateam la unii cercei de argint, la aur nu tin minte sa fi avut vreodata probleme. Cred ca ideea Elenei, de a incerca niste cercei mai mici este foarte buna. Poate ti s-au inchis un pic gaurile din urechi si te ranesti cand pui cerceii cu pricina. Faci buba si la alti cercei?

Anitta, . Nu pleca! Stiu ca nu sunt cea mai potrivita sa spun asta, ca scriu cam rar, dar mie-mi place mult aici. Sa stii ca pe facebook sunt doar cateva fete foarte active, in rest nu prea e activitate nicaieri. Om fi intrat in hibernare
Despre postul acela cu diversificarea: mie mi s-a parut ca incepea cu chestii de bun simt, dupa care o lua un pic razna. Acum nu stiu ce sa spun, din afara e usor sa vorbesti. Sper sa nu avem problemele povestite acolo.

Apropo, sa va mai povestesc ce-am mai facut. Intr-o zi, in timp ce o alaptam pe T mancam o portocala si ma hlizeam la A. Si se uita asa de fascinata la mine, incat n-am rezistat si i-am dat o felie. A luat-o si a repezit-o in gura sa o rontaie. A supt un pic, pana a simtit gustul si a inceput sa se strambe de ziceai ca e otrava. Mi-am zis sa nu chinuiesc copilul si i-am luat-o. Dar se uita in continuare cu atata jind, incat i-am dat-o inapoi. I-am dat sa aleaga intre o jucarie de rontait care-i place mult si felia de portocala si a ales portocala. A mai supt un pic din ea, s-a strambat, iar a supt si tot asa. Imi pare tare rau ca n-am reusit sa o filmez. Era atat de simpatica! Nu cred ca a supt mai mult de 2-3 picaturi, deci nu cred ca se poate considera ca am inceput diversificarea. Mai avem pana acolo.
Apropo, a inceput deja cineva cu autodiverisificarea? V-ati mai gandit cum faceti? Am pornit la furat de idei

Va doresc o noapte linistita, doamnelor


Alma, mama floricelelor de cires

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Dragelor, n-am zis ca plec, ci ca o sa intru mai rar. Pe parcursul zilei intram de cateva ori aici, sa vad ce mai faceti. Dar daca nu e activitate, n-are rost.
Eva, bravo pentru achizitiile motorii! Imediat o sa intru pe Picasa. Si 3 kg mai putin decat inainte de sarcina e grozav!!!! Te invidiez! Eu n-am chef de nika eu acum, am cu 10 kg mai multe decat inainte de sarcina, ceea ce ma deprima foarte tare. Am fost saptamana asta si mi-am cumparat o pereche de pantaloni, vanzatoarea mi-a dat marimea 48 si mi-au venit. Am 62 de kg. Inainte purtam 38-40 maxim.
Alma, pentru ca Iulia sta cu noi la masa si pentru ca e o mare mancacioasa (de lapte momentan), i-am mai dat si ei cate o bucatica de ceva sa mozoleasca. Nu a inghitit, pentru ca scaunul ii e neschimbat. Bucati de mar, morcov crud, dovleac copt, orez direct de la noi din farfurie, cate o bucatica de paine. Le baga in gura si le scoate apoi, dar e asa de doritoare sa bage in gura, ceva de nesperat. Baiatul nu avea nici un interes, nici o placere de a baga mancare in gura cand era de varsta ei. Ea e in stare sa muste din farfurie. O sa pun un filmulet pe picasa cand o sa am timp, sa o vedeti in actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Anitta,mai varsa I?Ii mai dai trat.homeopat?
Pina acum si eu i am dat la al meu de vreo 2 ori din para cind mincam si era in stare s-o inghita cu totul.Cam incerca sa muste cu gingiile,ma gindeam ca rupe vreo bucatica si se ineaca.I-am dat si un morcov ieri in mina dar nu prea i-a placut,probabil ca era prea tare si nu la fel de dulce.Baga tot ce prinde in gura,nu conteaza ca e mina altuia(si doaaaare cind stringe cu gingiile),ca e prosop,jucarie sau mai stiu eu ce.Numai p-alea speciale pt ros nu le agreeaza prea tare.
Hmm...kg??Eu am pus vreo 2 in ultimele 2 sapt,am dat iama in dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyan spune:

Eva,f.vioi bb,se misca bine.Se intoarce usor de pe burta pe spate si invers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici si pitici!
Eric e miorlait tare, dupa o lupta de o ora, am reusit sa-l adorm, aseara am ajuns acasa la 9 si jumatate si pana l-am schimbat si tzatzit a trecut de 10 si tare rau a mai dormit si se cunoaste si astazi :(
Va dorim un we frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Hello gasca,
Ca sa compensez , mi-am zis ca voi posta si eu aici daca nu zilnic, macar la 2 zile sigur, dar Anitta, Alma are dreptate.. si pe feisbuc bate vantul si imi aduc aminte ca la fel era si cand eram bortomege adica era multa liniste in weekend-uri!
Multumim mult de aprecieri !
Gyan , Dorian s-a intors de pe spate pe burtica la 3 luni si o saptamana iar in urmatoarea saptamana era capabil sa ishi scoata mana de sub el cu usurinta. Incet a inceput sa se ridice in coate, apoi in palme ( sa faca flotari), sa mearga cu spatele si sa se deplaseze in cerc iar acum 2 saptamani a reusit pentru prima data sa se intoarca de pe burtica pe spate iar la cateva zile a inceput sa se tarasca pe coate si sa se deplaseze in fata ( deci vreo 2 luni de zile a fost cam boring ). Oricum, se pare ca va trebui sa ancorez bine bradul de Craciun la cum merg lucrurile
Elena, multumesc mult de tot pentru idee.. nu m-am gandit la cerceii medicinali.
Alergie la metale nu stiu sa am dar nu se pune problema de asta pentru ca cerceii sunt de 18k si i-am purtat mult inainte sa raman gravi .. am sa incerc ideea Elenei neaparat
Alma, noi incepem autodiversificarea saptamana aceasta si am sa povestesc aici experientele noastre. Marti ii iau scaunelul de masa si o sa il si pun cu noi la masa sa papam impreuna
Eu i-am tot dat feliute de mar, para, pruna fara sambure( preferata lui) morcovel si imi pare taree dornic sa tina el in mana si sa bage in gura. Pana acum doar a supt din ele, iara daca s-a intamplat sa mai si inghita bucatele, le-am gasit in pampers a doua zi
Foarte mult m-am tinut sa te intreb, sa ne povestesti si noua cum te descurci cu piticele tale. Cum le adormi, cum le legani, cum le alaptezi? Doamne, ca tare mult te admir pentru puterea ta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna fetelor,

Si noi am inceput autodiversificarea. :) Kaeden a implinit 6 lunite vinerea trecuta si de-acum ii dau sa incerece si el una alta de pe masa familei.I-am dat cartof fiert din ciorbica, morcov, puffs, miez de piine. L-am inregistrat si o sa fac un rezumat la sfirsitul primei saptamini.:) Ii ajunge si-n burtica, am gasit bucatele de morcov in pampers.:)
Oricum, tot lapticul va ramine masa de baza, maninca din 2 in 2 ore zi si noapte.:)

Va pupam si mai vorbim,
Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara, scumpelor!

V-am tot citit dar de zis, nu prea am noutati.
Tot agitatie, tot miorlaiala, treziri multe nocturne...o adevarata distractie.

Ca noutate, azi i-am dat dovleac copt pe care l-a devorat ....intr-adevar a fost super bun si dulce, ca am papat si eu.

Dintisorii inca n-au aparut, ii vanez zilnic, dar deocamdata nimic.

Eva, ai incercat sa cureti cu un pic de spirt partea cerceilor care intra in contact cu pielea, inainte de a-i pune? La mine functioneaza uneori asta.

Va pupacim, seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Pffff greu neicutza cu de toate:))
Dupa cum va povesteam wek asta am fost la nunta la nanutii lui T.in alt oras la soacramea..greu a mai fost fratila...in afara faptului ca T e un mamos de imi venea sa ii dau si una la cur sa inceteze cu mofturile a mai fst si un urlacios de mi s-au intins mainile spre genunchi.Cand o vedea pe bunikasa urla cum il tinea puterile cand plecam din camera sa ma duc la baie sau ceva urla,cand nu era in brate la mine urla offffffff lelitzooo greu.L-am adormit si i-am zis soacrami sa ma sune daca se trezeste si nu il poate adormi la loc..si ce sa vedeti se facu 10 nu ma suna se facu 11 nu ma suna se facu 12 am hot ca eu sa plec acasa ca imi cadeau ochii in farfurie de somn .intru in camera T dormea pe burta WTF eu in 6 luni nu am reusit niciodata sa il pun sa doarma pe burta .UNDE GRESESC???????? bun apoi mi-a pov ca s-a trezit pe la 10 si a plans vreo 10 min cu jale si apoi a adormit la loc .Nu a mancat de la 7 juma pana la 1 noaptea.Cand suntem acasa si doarme cu mine se trezeste din ora in ora UNDE GRESESC???????? nu mai zic ca la 1 juma cand i-am dat tzatza si a simtit ca sunt langa el numai cu mana pe tzatza a dormit vreo juma de ora si apoi bineinteles trezirile din ora in ora dc???? nu de alintare???
In afara de asta i-au iesit pe corp niste bubite ..arata ca si cum ar fi de la caldura dar nu are cum..poate e o alergie .maine am programare la dr ,Doamne ajuta ca facem si vaccinul si dupa cum stiti pe mine ma inzestreaza domnul T cu de toate febra,nervi,diaree.
Ma bag la somn ca aam ajuns sa ma culc odata cu gainile de oboseala.
Anito eu citesc in fiecare zi dar avnd in vedere ca T e un miorlait e mai greu cu laptopul ca vrea sa il bage in gura...de fapt rice baga in gura orice .mai postez maine ca mai am o gramada sa va povestesc dar nu mai pot de somn.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Offf, mai Onutzule! Culca-te, ca acusica de tzitzileste Tudorica.
Nah, ca te-ncurajai!

Sper sa fiti ok. I-ai dat ceva nou lui T, de la care sa faca alergie?
Poate ai papat tu pe la nunta ceva ce nu i-a priit.

Pooop dulce! Bafta maine la dr!

Mergi la inceput