Casuta de papusi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ai putea te rog sa-mi trimiti vreo poza cu casuta construita de sotul tau? poate se vad mai bine unele detalii...ca ne bate gindul si pe noi...Multumesc anticipat!

Mariuca (02.08.2006), Andrei (05.05.2008) si Ana (18.09.2009)
[/quote]

https://picasaweb.google.com/116434993043524588120/4Noiembrie2012?authkey=Gv1sRgCJq1guuavPDKUQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Am vazut ceva asemanator in Alba Iulia la un magazin cu produse din Germania. Maine, daca o mai gasesc, ii fac poza si iti trimit sa vezi daca e ok.

Ani de Stefana (23.01.2008)

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Ani daca mai poti faci pentru mine o poza si eventual si un pret te rog?, ms :)

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Multumesc frumos, Dorsilia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Off-topic:
Oau, Lia, ce treaba buna ati facut cu casuta. F frumos arata, chiar sunteti priceputi! Stiu ca ti-am scris la vremea respectiva, cand cautai casuta, ca luasem si eu modelul ala pt fii-mea. A mea a rezistat eroic la vreo cateva montari/demontari bune...dar s-a dovedit o investitie inutila...nu se joaca cu ea. :(

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Dorsillia fff frumoasa casuta!!Felicitari. Mi-aduci aminte de sotul meu care in seara de anul nou construise cu "soricelul" o pisica si un melc pe care l-a vopsit si lacuit cu copiii! Le avem si acum!Oricum a fost mult mai frumos decat daca le cumparam!

Sper ca nu am dat raspunsul prea tarziu,dar si noi am trecut si trecem prin psiunea asta,dar fiind mari fani lego, ne-am orientat tot in zona.

Spre norocul nostru ai nostri se joaca mai ales ca isi pot mari ansamblul locativ cu alte zone pe care el fac tot din lego.Avantajul e ca atunci cand se plictisec strangem.

O sa caut poze cu casuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

http://uk.shopping.com/Lego-LEGO-DUPLO-5639-Family-House-Lego/info

Mergi la inceput