Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

madutza_bra superbe poze si superbi sunteti si voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

laura, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumim frumos pt urari!!

am avut o zi foarteee plina si maine o luam de la capat cu party ul

nu am avut timp sa citesc poate dupa ce adorm copii .
pana atunci va las un link de FB cu poze de la party ul de halloween de astazi, este pagina gradinitei (nu foarte incarcata ca doar ce a creat o). http://www.facebook.com/gradinitasmartkids/photos_stream

va poop si poate reusesc sa citesc, sa va scriu mai diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yvy, ma gandeam ca si mie imi place sa pap exact vrea fata ta sa pape
yasmy,cefaci? ce tort a avut yasmina? ce fata maree ai si frumoasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Yasmi, frumoasa Scufita , ma asteptam sa va vad si pe tine si Lucas pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Neatza fetelor!
Dau cafeau daca nu a dat nimeni pana acum!

Lavi, La multi ani Yasminei pentru ieri! Sa fie sanatoasa si sa te faca mereu sa fii mandra ca esti mama ei, ca acum! Frumoasa si desteapta este! :)

Am revenit in casuta noastra, dupa 7 luni de absenta! M-am trezit de la 6:30, pt ca mi se parea ca ma striga Daria :(

Fug sa ma fac frumoasa pt prima zi de munca, sa-mi desumflu ochii (de la plans, evident) si sa ma machiez, ca poate asa "nu mai dau la soricei".
Spet ca prima zi sa fie mau usoara sa pot intra sa ma updatez cu ce s-a mai intamplat oe aici!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Cafeluta e servita! eu mi-o bag acum sub nas, si tre` sa ma misc rapid ca vreau sa ies pana in centru la , ca sa-mi dreg durerea de cap ... desi a plouat toata noaptea si e ud si gri, sper sa fie o vremea mai ok in vreo 2 ore cand ies eu din casa ca am de papat mic dejun si imbracat, machiat Delia te astept pe Oxford street? hai ca stiu ca ti-ai facut lectiile nu m-as duce nici eu pana in centru dar am 2 magazine care vreau sa le viiztez si aici in zona nu le am la mine la mall , deci neaparat tre` sa iau metroul si sa ma duc in centru

Irinuca, bafta si o zi frumoasa iti doresc , si sa nu stai tot timpul cu Daria in gand, desi stiu ca nu o sa iti fie asa usor, dar stiu ca ti-ai facut un machiaj frumos si nu vrei sa il strici, nu ?

Yvyana vad ca pana la urma face ca tine domnisora cand vede ca nu are alta cale de iesire ...si te rog frumos sa iesi din butoi ca vad ca deja s-a cam aglomerat , lasa loc la altii

Cami, tu tot spui ca vii la Londra de mult si nu mai ajungi, numa` vorba-i de tine eu te astept cand vrei sa vii, dar stiu ca sotul tau nu zboara deci nu stiu pe cand... sau poate vii numai tu cu fetele si ne facem de cap ?

mada, ti-am spus si aseara pe Fb, spun si acum, sper ca nu zgariati prea rau voi pisicutelor ca ati fost tare simpatice, cata cu codita ei e mortala cred ca le-a placut tare copilasilor la party, sa le mai faci briose cu dovleac

Yasmi, prea putine pozici in care sa apara Iasmina am vazut pe linkul de ni l-ai dat tu nu ai mai multe cu voi toti ? hai ca vreau sa o vad pe Scufita si pe a ei mami

Catank, ai o fata cuminte daca sta in tarc, Sophia l-ar fi escaladat de urgenta de asta ai tu timp de bucatarit si prajiturit ,ca nu ai treaba cu I mi-ai facut pofta de salata de beouf ca o am si eu in gand de mult , cred ca o execut in weekend, ca tot am fost bolnave si apoi cu musafiri si nu am apucat dar e pe listuta de ganduri de multisor, deci ar trebui sa o fac sambata

Roxy, ce-mi place de voi ca va plimbati toata ziua si mai ales ca mergeti pe jos... Sophia merge pe jos dar dupa cateva sute de km vrea in brate ca oboseste, si eu mereu o scot afara cu carutul, mai ales cand iesim si pe la magazine ca nu pot alerga dupa ea printre rafturi, ca deja si-a facut obicei sa traga de pe rafturi si tre` sa fiu mereu cu ochii in 4 ca nu stii cand sunt buna de plata a mai agatat si tras ea pana acum dar nimic de sticla, sau periculos, pungi sau cutiute , le ridic le pun la loc, dar daca imi trage un borcan sau o sticla , am pus-o

Nu mai stiu ce am citit, ca e talmes balmes in cap la mine, vad ca iar incepe sa ma doara capul, asa in surdina acum, trebuie sa imi iau un paracetamol in buzunar sa il am in caz de urgenta pe mai tarziu, ieri seara abia la vreo 2 ore dupa ce am luat un paracatamol m-a mai lasat durerea de cap si sunt sigura ca e de la schimbarea vremii si presiunea atmosferica, nu cred ca are legatura cu ochii sau dieta, ca slava domnului am mancat si m-am cam porcit in ultima vreme plus cu musafirii, branzeturi cu multa "penicilina", prosciuto, sampanie, multe praline belgine... si alte prostii de azi intru iar la dieta si multa bicla, sa dam jos ca sa am ce pune la loc de Craciun

Ma duc sa papam si apoi ne gatim de iesit afara, mai trec eu pe aici mai pe seara dupa ce ma intorc sa va zic cu ce m-am ales, sau poate vin asa cum ma duc n-ar fi rau sa mai fac o economie ceva, dar de imbracat si incaltat de iarna tot imi trebuie ca a venit frigu`

O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, stai asa ca vin si eu, ca la mine azi e totul inchis ca e ziua mortilor....Lectiile , le-am facut am facut si suplimentar din culegere....
irinuk, hai ca o sa fie bine, stai bland, iti spun eu care am fost crescuta de bunici si care am fost cu tataie al meu (Dumnezeu sa-l ierte ! )cam cum e Daria cu al ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Neata si de la noi!

Eu sunt tot acasa! Nici astazi nu m-a oprit. A zis dr. ca am col lung, posterior...nu vrea bebe al meu sa iasa si pace. M-a mai chemat luni si a zis ca tunci sigur ma opreste.

Diana iarasi a vomat in masina cand mergeam catre spital asa ca ne-am facut aparitia ca niste "dive". Ma cam sperie cu vomatul asta de dimineata. Cred ca are o problema cu mersul meu la spital.

Mi-au placut mult piticii costumati (Cata, Cristi, Iasmina, piscotel).

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 40+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinuca multam de cafea
sa ai o zi usoara de munca
sa ne pove diseara cum ai fost primita de colegi
si hai nu mai da apa la soricei
ca daria e pe maini bune