Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si legat de bb al Lidiei eu zic ca se naste duminica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai eu nu stiu cand se naste bebele lidiei dar ai grija ursulet ca al doilea copil vine multtttttttttt mai repede decat primul din momentul aparitiei simptomelorrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

yasmi ce mare e lucas la piciorrrrrrrrrrrr
petra abia poarta 20

lalely lasa-l in pace pe copil sa manance ce vrea si cand vrea organismul lui
nu te mai enerva
da-i pisat
va renunta singur
la un oment dat
si mi-e mi-a fost tareeeeeeeeee greu cu antonia dar acuntem bine
nu mai mananca decat fructele pisate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Lalely, trebuie sa-l faci sa-i placa ghetutele :), asta daca nu esti dispusa sa-i cumperi altele. Ma gandesc la niste solutii cam ciudate:). De ex sa-i pui suzeta pe ele sau sa pui in fiecare zi o punguta cu pufaarine, covrigei sau ce-i place lui sa rontaie, fructe etc. Poate merge :)
sau sa incalti un ursulet de plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

LA NOI NINGEEEEEEEE!

Mergi la inceput

wowwwwwwwwwww lauraaaaaaaaaaa
ce super
mie nu-mi place iarna dar admir mereu prima niinsoare
si noi trebuia sa venim la munte dar nu stiu daca mai venim ca antonia are caz de rubeola in grupa de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns UrsuletulPuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mai eu nu stiu cand se naste bebele lidiei dar ai grija ursulet ca al doilea copil vine multtttttttttt mai repede decat primul din momentul aparitiei simptomelorrrrrrrrrrrr

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Asa ma astept si eu sa fie dar tot cred ca mai sta un pic la copt :D. duminica sau marti sunt zile foarte bune :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

Ce liniste pe aici! Doar eu si barbata-meu ce mai invioram atmosfera
Groaznica vreme a fost astazi. Nu imi place cand bate vantul.

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 39+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele care aveti scari spre etaj, le mai "baricadati"....eu m am saturat!! tot "calare" pe protectia aceea era si reusea si sa treaca de ea!il las liber sa urce , sa coboare singur....merge isi ea cate o jucarie ceva de pe sus si vine inapoi . cu cat ii spun sa nu urce tot mai tare vrea...

mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!

la noi inca exista portita dar nu o mai inchidem de mult timp. Am stat o perioada dupa Cata sa tot urcam si sa coboram pana a inteles cum sta treaba si acum nu o mai tenteaza. Ea oricum stie sa coboare si sa urce scarile singura dar prefer sa fiu langa ea cand o face. Probabil ca spre 2 ani vom scoate de tot portita de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, pai nu Fb=ul este de vina la verisorul tau..ci mama lui care il lasa in fata calculatorului...putea sa fie orice aplicatie...calculatorul este problema

lalely, parerea mea e sa nu-l fortezi cu olitza,,va prinde "frica" si se va obisnui din ce in ce mai greu. In schimb ar tb sa fi mai categorica cu mancarea pasata...de fapt ar fi tb mai de mult sa nu-i mai dai pasat. Stiu un baiatel care este in clsI si tot pasat mananca...brr...
Cu incaltarile si caciulita inventeaza o poveste..ca sunt incaltari magice sau lipeste niste abtipulduri cu personajele preferate

irinuca, spor la serv si adaptare usoara

delia

Eu fetele sunt oarecum in "criza" In seara asta am aflat ca maine are Cristi petrecere de Halloween la gradi ..nu-mi place sarbatoarea asta, nu am serbat-o niciodata dar daca s-a organizat nu putem sa nu participam. Desi organizat e impropriu spus..tb sa aducem noi dovleci scobiti pe care sa-i taiem in forme la gradi, sa costumam copii, sa aducem ceva placinta de dovleac facuta in casa, fructe si sucuri...
Am alergat in seara asta dupa costum...peste tot stocuri epuizate..normal ...si am ajuns acasa cu aripi de liliac si caciula in forma de dovleac El e incantat, sper sa-l tina entuziasmul si maine cand poate colegii vor avea costumatii complete...
Am gasit intr-un final si UN dovleac...adik ultimul din magazin..era printre ghivecele de flori din magazin..care e putin lovit intr-o parte dar merge sa-i decupez acolo gura.
I-m luat si Catalinei niste urechiuse si codita de pisica
Mai tb sa pregatesc esertul cu dovleac, dar cred ca voi face briose cu dovleac..reteta asta: http://www.coolinaria.ro/r/1241/Briose-cu-dovleac-glazurate-Jamie.html
Nu tb sa duc multe...ca daca aduc toi parintii...n-avem ce face cu atatea...

Mergi la inceput