Pete rosii vinetii cu mancarimi
Raspunsuri - Pagina 3
michelle-usa spune:
carmen,
pe "vremea noastra" nu erau in parcuri atitia ciini, haite de caini...iar noi nu aveam pureci in casa. acum cand am fost in Romania si am stat la ai mei...mama era disperata ca ii aduceam purecii in casa.
mancarea nu mai e ca pe vremuri nici aia...poate inainte era putina si nu ajungea sa se invecheasca?
dar nu, numai copilul a fost bolnav, care nici el nu e sensibil ca maninca de toate...dar pana si sotul meu care e cat muntele a stat la pat bolnav citeva zile de cateva ori si nu a fost vb doar de inceputul venirii in romania...s-a intimplat mereu si dupa luni de zile.
dar poate ai dreptate, ca nu mai suntem obisnuiti cu mediul, mancarea...virusii
eu nu vreau sa ponegresc romania, ca e tara mea ...asa cum e...si peste tot pe unde ma intreaba nu mi-e rusine sa spun ca sunt romanca.
michelle
Carmenbr spune:
Mada, tu in afara de mesajul meu ai mai citit ceva de pe pagina aia, de la subiectul asta? Ia un pahar de apa, respira adanc, mai citeste o data si abia apoi posteaza. Te rog!
ch_dana spune:
Michelle, "pe vremea mea", nu aveam nici macar apa calda, medicamente de uz strict, vata...si as putea continua.
Si da, eu am luat paduchi de la strandul "Cutezatorii", asadar puteai s-o patesti si pe vremea comunismului.
Carmenbr spune:
Dana, in minunata noastra America copilul meu vine de la scoala cu hartie de la scoala ca sunt paduchi cel putin 1 data pe an. Am auzit de la alta prietena ca baiatul ei a venit cu 3 hartii intr-un an. Si suntem in anul 2012, iar copilul meu e intr-o scoala 10 din 10 (asta ca sa nu aud ca cine stie in ce cartier sau ce scoala merge copilul meu). Deci nu e o chestie, purici, paduchi sunt si aici si in Ro.