Clubul "babelor" FIV-oase 67
Raspunsuri - Pagina 9
daniela74 spune:
Lara moi aussi,you know that, am crezut ca ne-ai parasit,eram gata sa merg sa te caut pe la gemenasi
c`est la vie,pas le paradis
mady_grasa spune:
Seara buna fete dragi,
asa cum va povesteam acum cateva seri am de munca cat cuprinde, alerg dar o fac cu folos... si ca sa nu ma plictisesc azi cand ma intorceam in Bucuresti de pe minunatele drumuri ale patriei un camion imens mi-a aruncat o piatra pe parbriz si mi l-a crapat bine cat sa fie nevoie sa pierd o zi pe la service sa-l schimb....dar asa ca sa nu ma plictisesc doar
Qiao draga mea Gugu e de mare angajament, delicios, cat despre dansuri sunt inca in faza de cautari nu am ales o sala anume astept chiar si sugestii, dar oricum cand gasesc ceva pe placul porcariei te anunt
Pupacesc toate babutzele si mamicile cu burtici si cu bebici
gabyv spune:
Buna fetele
Dana, cum mai esti cu fata donatoare?
Many, La multi aniii!! pentru baiat!
Lara, deci tot zen
Qiao, eh, noi sa stim ca suntem intregi la minte, ca cei din jur... nu prea sunt importanti. Eu vorbesc cu motanul si am impresia ca imi raspunde , aaa da si de-a ascunselea, este jocul nostru preferat.
In ce v-ati costumat? Mergeti la petrecere?
ioana3110 spune:
merci fetelor. acum sunt lnistita ca mi-ati vazut odorul. Azi mi-a facut un cadou de ziua mea, de toata frumusetea... nu a dormit incepand cu 2 jumate azi noapte, aproape deloc...
fetele!
velvet spune:
neata fete
ioana,la multi ani si multa sanatate si fericire!
la mine e toamna veritabila...
o zi calda!
elly_me spune:
Salutare fetele ...
LA mine s-a incheiat o luna ff grea la munca .. dar cu "succesuri" maxime ...
Asa ca ma pregatesc pt o luna si mai grea ...
Azi ma gandeam la Mos Nicolae, la Craciun , Revelion ....
Ma gandeam sa ma apuc sa fac lista pt cadouri .. am ff multe de cumparat si nu as vrea sa le las pe ultima suta de metri ...
Imi place sa fiu pregatita ....
....iar anul acesta l-am adaugat si pe finutz pe lista
de la an la an creste lista ... sper sa creasca si mai mult
Lara cred ca peste o sapt. ne vei anunta greturi ... nu cred ca vei mai bucatari ...
Asa ca ai putea sa-l "pregatesti" pe sot sa se ocupe de trebile casnice ...
Ari .. nu prea ma pricep la "expandati" .. dar poate la anul pe vremea aceasta ii voi avea la purtator ... pe ai mei sau donati ... nu prea conteaza .. dar sa fie tetitze ...
Mi-s tare dragi ...
Adi - pup tetitele tale
Miky - cand ar tb sa-ti vina uratzii??
Daniela- eu ma gandeam zilele trecute la tine ... ce ai facut cu donatoarea ???
Qiao - esti de senzatie .. cu Gugu ...
Parca as vrea si eu un gugurel ...
Ma bucur ff mult ca esti ok ... si vad ca esti chiar fertila ....
Asa ca profita de studentie ... cred ca studentia este una dintre perioadele cele mai fertile ...
.... te duci la balul bobocilor??? sau ai fost ???
Mani - la multi ani cu intarziere pt Vladutz
Ioana - la multi ani .. tot cu intarziere ...
Este frumusica foc bombonica ..