Clubul "babelor" FIV-oase 67

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Fetelor, eu sunt bine,parca nesperat de bine, sunt in saptamana 15 acum. Astept sa merg saptamana viitoarela eco, poate atunci aflu si ce este bebelusul.

Adjo, multa bafta la fet-ul din ianuarie, trebuie sa fii optimista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ziua buna dragelor
Aadina ce ma bucur ca sunteti bine; a fost un bebelus luptator care si-a dorit mult sa ramina cu mamica lui
Adijo sa nu iti fie frica; fiecare incercare/ sarcina are sansa ei. Sigur vine si incercarea norocoasa indiferent de calea aleasa
Ioana e tare frumoasa Ana. Sa fie sanatoasa si fericita, iubita sigur e
Cocolino cu intarziere pup si eu mamica fericita si baietelul frumos
Many - La multi ani pt Vladut si aici
Aristica azi e soare special pt tine sa stii; ca sa poti socializa mai bine
Anaasta ce mai faci domnita?
Elly daca iti doresti asa mult fetite, sigur iti va da Dzeu. E greu, dar nu trebuie niciodata sa iti pierzi speranta
Micky,Gavy, Nanne,Qiao,Lara, Velvet,Olimpia,Mady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana1983 spune:

Salut! Citesc de ceva timp acest site si astazi am avut curaj sa scriu pt prima data...am inceput si eu tratamentul pt fiv,protocol lung la bucuresti la cezara bucur...am 29 de ani,casatorita de 1 an,investigatii fac de 6 luni,laparoscopie facuta acum 4 luni pt desfundarea trompelor,hidrosalpinx bilateral vazut la ecograf....iar acum sunt in tratament pt primul fiv care sper sa fie cel norocos...am nevoie de niste sfaturi...care dintre voi a avut probleme cu trompele?ati reust sa ramaneti insarcinate fara sa le clipsati sau fara sa le scoateti?...eu nu am vrut sa le scot... sarcina usoara fetelor insarcinate si valori cat mai mari la testul hcg celor care urmeaza sa-l faca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Amaliaro, felicitari pentru sarcina(acum am vazut)!
Va pup pe toate.
O zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82
Many La multi ani pentru puiutul Vlad sa fie sanatos!

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Ady x3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

E ziua lui Vlad? Matusica e gravi? Wooowwww...pai: LA MULTI ANI, piticot! si felicitari pentru noua graviduta!
adrianaaaa socializez de nu ma vezi!
Asa qiao, ma bucur ca are baiatul creanga lui. Si papagalul adrianei are una.
adijo te-ai gandit ca daca la acest FET nu iese nimic, sa te duci si la Tayfun? ca are laboratorul foarte-foarte bun, embriologul, la fel, el isi da toata silinta pentru pacientele RIF si, cu siguranta te-ar trata cu mare seriozitate. Nu ma intelege gresit: donatele sunt o varianta excelenta. Dar tu ai obtinut sarcini! Parca ar fi pacat sa nu-i ceri macar parerea acestui doctor
aadina imi amintesc cum odata, uscateasca ii spunea unei gravidute ca a trecut de un mare hop (avea 15 saptamani, morfologia ii iesise bine , la fel si testul ala de l-ai repetat tu: scuza-ma, dar nu retin cum se numeste) si-i spunea sa se relaxeze, sa se bucure de burta. poate asta ar trebui sa faci si tu: bucura-te de burtica!
miky, velvet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Ari , sincer m-am gandit si la tayfun , singura problema , momentan , e financiara: e putin cam scump drumul si cazarea; ma gandeam ca de banii aia sa fac direct cu donate , sa nu mai pierd vreamea; nu-mi permit si Istanbul si "donate". Dar , de fapt, daca merg la Tayfun nu voi mai ajunge la " donate" nu?
de fapt, poate nu ajung nici la Tayfun! vom vedea la primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Aadina, 15 sapt! Doamne ce a trecut timpul... ma bucur ca esti bine; si eu zic bucura-te de burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ileana1983,eu am avut aceeasi problema ca si a ta.La vreo 8 luni dupa laparoscopia de curatare a trompelor(hidrosalpinx bilateral) am incercat un FIV,care nu mi-a reusit ,cu scoaterea hidrosalpinxului la punctie(se formase din nou dupa laparo).A urmat scoaterea trompelor si am avut inca 2 FET-uri nereusite.Am schimbat clinica pentru un nou FIV si am aflat acolo ca trompele nu au fost extirpate in intregime,dr care m-a operat pastrand o mica portiune din fiecare trompa,iar hidrosalpinxul era prezent din nou,insa mult mai putin ca inainte.A fost scos la punctie,iar rezultatul se vede in semnatura.Eu cred ca toate nereusitele mele s-au datorat acestui hidrosalpinx nenorocit care a fost prezent mereu acolo.Te-as sfatui sa mai ceri si alte pareri legate de hidrosalpinx bilateral,insa cred ca scoaterea trompelor este cea mai buna solutie.
Iti urez multa,multa bafta!

33+

Mergi la inceput