Clubul "babelor" FIV-oase 67

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Daniela draga mea nimic nu e secret la mine , avem 26 de saptamini deja, parca ce e mai greu acum incepe. Fetitele cresc , luni am fost la control , cea mare are 900 gr si cea mica 770. Sper sa mai stea cuminiti cel putin inca 2 luni.
Am citit vestile bune legate de donatoarea ta, iti tin pumnii sa decurga totul asa ca dupa sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

wow ai deja fete mari.Ma bucur ca sunteti bine,mai e putin si o sa le strangi in brate, ce sunt 2 luni? o sa treaca repede ai sa vezi

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanne16 spune:

Ady buburezele tale cresc, cresc! Sa fie rabdatoare si sa va vedeti sanatoase! Hei, la anul pe vremea asta ai sa te gandesti ce sa le iei pentru prima lor onomastica de Sf. Arhangheli

Fetele ieri erau bucatarese, azi sunt dansatoare Qiao si Ari brave ragazze!

Eu raportez pisicina nebunica mancatoare de ridiche!!! pe asta chiar ca nu am mai vazut-o, dar noi nu ne încadram in normalitate, nuuu!

Nanne
_
Factor XIII V34L - pozitiv heterozigot; PAI 4G/4G homozigot; EPCR haplotipuri - A2/A3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Nanne asa e, la anul va fi mare petrecere , vai de buzunarul sotului cu 3 sarbatorite in casa
Si eu am avut o pisica birmaneza pe care am iubit-o f mult, si la fel avea niste gusturi la mancare tare curioase Acum avem un perus mic galben tot care ne vorbeste , ne pupa si ne bucura zilele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Hello girls,

ce faceti dragelor?

Eu alerg prin tara iar... si simt cum ma paste o raceala pe care cred ca am luat-o de la porcaria de barbati-miu care a behait toata saptamana trecuta si pana nu i-am dat antibiotic nu a cedat deloc tusea si nasul infundat....sa ma fi vazut cum dormeam eu langa el cu dopuri in urechi ca sa nu il mai aud cum sforaia saracu'

Miki La multi ani cu intarziere, sa ne traiesti babutza dragate pupa

Amaradia cu mare drag iti trimit o portie de papa sa imi zici unde...

nane pupaceli zdravene

Qiao sar'na pentru idei de scoli de dans, pe bune ca ma duc

Lara mai da-ne un semn de viata , ce faci? cum esti?

Ady,Daniela, Velvet, Elly un pupat apasat

P.S. Am reusit in sfarsit sa schimb si eu poza de profil.... ca de cand incerc mi-au iesit peri albi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Netaza fetele!!!!
Mady, Ady, Ari sarumna mult
La multi ani tuturor fetelor si sotilor vostri care poarta numele Sf Arhangheli Mihail si Gavril, va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor!!!!
Mady foarte frumoasa poza de profil.
Ady .... ce trece timpul, sa vezi ca fetitele tale o sa stea sel putin 2 luni in burtica ca stiu ca acolo este bine si nu are rost sa iasa mai devreme , ma bucur tare mult ca sunt bine.
Ari sa sti ca asa este la mine incepand cu luna octombrie noi o tinem tot intr-o sarbatoare, eu de sambata pana ieri am mancat numai gratare deci nu mai intra nici o fripturica vreau si eu o ciorba , nici nu am avut timp sa gatesc offf, sper ca astazi sa ma scoata sotu prin oras, ca de ziua mea am calcat si am trebaluit prin casa .
Qiao deci nu ti-a venit rezultatul la rmn, chiar vroiam sa te intreb, sper sa nu mai astepti mult dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

la multi ani sarbatoritilor de azi!

mady ce ma distreaza cand zici "porcaria de barbatu meu"!

va pup si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si din partea mea, la multi ani sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele si un sincer LA multi ani tuturor sarbatoritelor/ sarbatoritilor

.. si in special :
Miky - La multi ani .. un endometru bun si 2 bb lipiciosi ..

Mbadaran- stiu ca ne citesti din umbra .. asa ca te pupicesc si iti urez La multi ani si cat mai curand

Aristica- La multi ani si tie si nu stiu ce sa-ti urez .. caci nu ne mai pov. nk ... asa ca sper sa ai in curand 2 bbei sanatosi si sa va aduca numai bucurii in viata .

Sami- nu stiu daca ne mai citesti si nu stiu de ce nu mai vrei sa vb cu noi , dar este alegerea ta ... oricum La multi ani pt Samiroi, sa fiti fericiti si sa va iubiti

Gabyv- La multi ani si tie ... si o minune cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Adriana - ce mari sunt bombonicile ....
Ce rpd a trecut timpul .. mai ai putinel si iti vezi minunile

Pana la urma v-ati hotarat asupra numelor ???
Daca va fi si vreo Gabriela ... La multi ani ...

Mergi la inceput