Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Doura, noi avem acelasi DPN..
Si mai e o tipa, Adriana, dar zau daca stiu cine e, vorba lui Deny, macar un salut sau un cuvant din cand in cand, ar fi apreciat, de la fetele care nu au mai fost pe aici deloc.
Poate unele au motivele lor, dar ne gandim la ele si speram ca nici ele nu au uitat ca asteptam vesti.Macar vestea cea mare, nu?

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Bubu, eu mi-o amintesc pe Adriana, cred ca si voi la fel. E asistenta medicala. La inceput era foarte activa, daca mai tineti minte, e acea Adriana care isi facea singurica eco la spitalul/policlinica la care lucreaza.
Asa ma gandesc la ea, ce s-a intamplat de nu mai scrie. Nu am putut sa o uit. Sper ca e bine ea si bebe.

Mergi la inceput

Imediat ma pun sa fac capitol nou, si la nani cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Asa devreme nani?Pai Stefanut de-abia acum s-a trezit si nu cred ca are de gand sa doarma asa de repede
Tot ce sper e sa pot dormi la noapte, ca ieri noapte am stat cu ochii pe tavan

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Angelique, noi sigur plecam la nani, suntem somnorosi acum. Dar las'ca ne vine si noua randul cu insomniile . Vorba voastra, ma bucur cat pot acum de somn, ca apoi...

Va doresc pe maine o zi frumoasa, si... la noapte sa aveti ore placute si relaxante cele care nu au somn

Mergi la inceput