Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 19
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Bubu, sunt ok acum, de aseara stau in patut. Gabriel s-a pozitionat ciudat si de cate ori am o contractie doare foarte tare dar e ok ca nu am avut multe azi. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel In love with my little kid :X |
Exact asa e si la mine. Mai adaug si simfiza si tacimul e complet . Azi nic nu am iesit afara, am fost ieri la cumparaturi si era furtuna, m-am grabit sa intru in supermarket si pe urma am inceput sa ma simt rau. La noi intr-o saptamina au ajuns de la 20 grade la minus. Brrrr!
Asa ca Irina-Adelina, profita de caldurica ca acus acus iti ingheata nasucul!
Eu sper ca mama cu mesajul sa intre sa ne povesteasca cine si cum. Nu pot sa cred ca cineva particpind la odiseea asta cu tragediile ei, stiind prin ce stari de spaima unele dintre noi au trecut sau mai trec, ar putea trimite un asemenea mesaj. Nu as crede ca e scris de un copil, era prea matur si corect scris. Mai degraba altcineva, mai degraba un barbat care habar nu are idee ce inseamna sa cresti o viatza in burtica ar putea scrie asa un mesaj...
toate burticile speriate.
NovDec2012 spune:
andradame, sandramozo, pantazi10 ceva vesti si de la voi ??
Se apropie si la voi DPN... Hai dati cate un semn de viata, cum mai sunteti?
Celelelalte fete?
Atat de multe fete sunt pe lista de la prima pagina si nu mai stim nimic de ele
edit later, ca sa postez si numele:
georgig, Laura1713, miha_ralu, dalv, coca81, oanamamica, sunshine_rox, luiza1318, adriana15, aqua80, flisa, lavida, bobocel_07, iulissa, vmkriss, alexa1986, adageo, allexinna, RoxanikaR, Georgia_bb1, norocila, petrojola
douradoudou spune:
cand am citit porcaria aia chiar mi s-a facut rau...asta nu e gluma, e o mare mizerie,iar cea care a scris-o e un gunoi..sigur nu un copil a scris asa ceva ...
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
epopeasca spune:
Deny, my bad sorry si merci
Merg la nani...sper
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
douradoudou spune:
deny, intre timp am ajuns la 36 si 5 zile
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
Bubulina42 spune:
Hai sa va fac sa zambiti un pic!
Un scotian împreuna cu sotia si copilasul merg la un concert de muzica clasica.
Plasatoarea îi spune: - Daca cumva copilasul zbiara, trebuie sa parasiti sala.
Bineinteles banii pentru bilete ii veti primi înapoi... Catre sfarsitul concertului, scotianul i se adreseaza sotiei
- Mai e mult?
- Cîteva minute doar....
- Bine, atunci smuceste-l un pic pe junior.
36 + cu Nicholas
bioana spune:
buna seara,
ce dobitoaca poate sa fie persoana care a scris mesajul...nu pot sa inteleg ce a fost in capul ei...asa ceva nu se face nici celui mai mare dusman...
ANGELIQUE,MENA multa sanatate.
ALINA deci irina adelina mai sta la caldura..pai are timp inca, nu¿hai ca acum ti-ai facut incalzirea. pe 6 o sa te simti relaxata...
EPOPEASCA vine randul tau...
si eu ma gandeam sa iau un nr de telefon ca sa trimit un mesaj dupa ce am nascut, sa nu va tin in asteptare...dar de la cineva care naste mai tarziu ca mine..ANGELIQUE, IULIA am luat nr voastre de telefon...e ok¿asta daca ANGELIQUE nu se grabeste...
maine e luni din nou si mai sunt 3 zile pana intru in concediu....noapte buna si sa auzim maine numai vesti bune.
embarazada de 34+
o fetita...
angelique_19 spune:
Fetelor va pe toate sa va treaca sperietura,eu am incercat sa nu ma mai gandesc.Eu m-am pregatit pentru maine,mi-e din ce in ce mai greu sa ma spal pe cap ca nu imi gasesc nici o pozitie confortabila in cada,nu mai zic de epilat
Ma simt mai bine acum va multumesc ca v-ati facut griji pentru mine deci si-a facut efectul injectia.Sper ca la noapte sa fiu la fel de bine si maine sunt curioasa ce zice dr. de aceasta presiune in burtica.
Popi???Da un semn cat de mic ca esti tot in formula 2 in 1
Hai Gina
33+ cu Stefan Lucian
angelique_19 spune:
Bioana e foarte ok,eu sper sa fii tu prima,nu vreau sa ti-o iau inainte
33+ cu Stefan Lucian