Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 18
Bubulina42 spune:
Vreausaninga, din fericire cutremurul nu a fost la noi, a fost in alta provincie, British Columbia, departe de noi, aici nu s-a resimtit nimic, m-am si mitrat cand am gasit dimineata in mail o tina de mesaje de la prietene din tara care ma intrebau daca suntem bine, dupa cutremur..Doamne fereste, oricum, insa aici asta e ceva foarte foarte rar..Avem un var acolo, am sunat si sunt toti ok, asa ca ne-am linistit.ce are, oare, ziua asta, ca e numai cu vesti aiurea?
Nici furtuna inca nu isi face simtita prezenta, la noi nu ploua, desi de doua zile se anunta influenta uraganului care a zguduit America si inca suntem ok, sper sa mai fim asa o perioada..sunt 12 grade la noi acum, e bine!Poate ne ocoleste..
36 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Bubu, sunt ok acum, de aseara stau in patut. Gabriel s-a pozitionat ciudat si de cate ori am o contractie doare foarte tare dar e ok ca nu am avut multe azi. A lovit de aseara si pana acum numai in col si cred ca de aia am dureri. Este tot mai puternic puiul meu acum. Tu cum esti cu picioarele? Si eu ma gandeam sa o scoatem macar din odisee pe cea care a facut asta dar ... nu avem de unde sa stim cine se joaca cu nervii nostri deja intinsi de atatea emotii...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
epopeasca spune:
Wow, so I-m next ?!?!?!?! Nu-mi vine sa cred!!! Si eu care eram necajita ca nu am apucat sa intru pana acum sa o incurajez pe Alina. De maine incolo puteti scoate motatele, cu toate ca eu sper sa mai astepte pana joi.
Bubule, total de acord cu tine referitor la persoana cu atat de putin discernamant incat sa faca o gluma atat de macabra!!! Nu mai intru in detalii, ca mai rau ma enervez si nu vreau sa-i fac rau Sofiei.
Noi suntem bine. Azi de dimineata am fost la piata si alte cumparaturi... am ajuns si la Sensiblu si am luat si noi la oferta Huggies 1+1 gratis (noroc ca o cunosteam pe farmacista si a verificat in sistem daca mai exista oferta). Aici e vreme urata rau; ieri a batut vantul toata ziua, iar azi a plouat. Si acum ploua tare. din pacate vremea asta are efecte negative asupra burtii. De fiecare data cand merg la pp ma uit sa nu am scurgeri de lichid sau sa se duca dopul. Cred ca sunt putin mai agitata si pt ca simt cum se apropie momentul si incep sa am emotii. Abia astept sa-mi tin in brate!
Angelique cum te mai simti? Esti mai bine?
Va pe toate!
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
epopeasca spune:
Bubu mea e Sofia, nu a Alinei Ma bucur ca sunteti ok; auzisem despre cutremur, dar nu stiam in ce zona a Canadei a avut loc.
Si Deny sau cine a schimbat titlul capitolului, mie imi puteti spune Gina sau Gina2 (am inteles ca mai este una din noi cu acelasi nume); ca nu am nici o legatura cu 85, (eu sunt nascuta in '83, deci ceva mai baba)
Almy super poze! Wow ce burtica tuguiata ai! La fel la partea cu cutremurul
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
vreausaninga spune:
Bubu sunt bine acum,si buburuzul meu iubit a inceput sa dea niste suturi de ma zguduie cu tot, asa ca sa ma linistesc! Multumesc Doamne. Ma bucur ca sunteti si voi bine
Mena ce maricei sunteti si voi.
Epopeasca yep, you are next!
Noi ne uitam la X-factor!
Sa aveti o noapte linistita si somn usor!
PS. Cica maine am interdictie (de la sot) la laptop cat sunt singura acasa Saracul de el, s-a speriat rau
37+
"buburuzul" Ianis Andrei
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Wow, so I-m next ?!?!?!?! Nu-mi vine sa cred!!! Si eu care eram necajita ca nu am apucat sa intru pana acum sa o incurajez pe Alina. De maine incolo puteti scoate motatele, cu toate ca eu sper sa mai astepte pana joi. Bubule, total de acord cu tine referitor la persoana cu atat de putin discernamant incat sa faca o gluma atat de macabra!!! Nu mai intru in detalii, ca mai rau ma enervez si nu vreau sa-i fac rau Sofiei. Noi suntem bine. Azi de dimineata am fost la piata si alte cumparaturi... am ajuns si la Sensiblu si am luat si noi la oferta Huggies 1+1 gratis (noroc ca o cunosteam pe farmacista si a verificat in sistem daca mai exista oferta). Aici e vreme urata rau; ieri a batut vantul toata ziua, iar azi a plouat. Si acum ploua tare. din pacate vremea asta are efecte negative asupra burtii. De fiecare data cand merg la pp ma uit sa nu am scurgeri de lichid sau sa se duca dopul. Cred ca sunt putin mai agitata si pt ca simt cum se apropie momentul si incep sa am emotii. Abia astept sa-mi tin in brate! Angelique cum te mai simti? Esti mai bine? Va pe toate! Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
Oferta huggies sensiblue??? Eu am card la ei. Maine zbor pe capul lor
Bubulina42 spune:
Gina2, hai ca tu esti la rand, suntem alaturi de tine, cu motzate cu tot!!!
Imagineaza-ti cat de zdruncinata am fost si ce m-a zapacit nemernica aia cu mesajul ei tampit, de i-am zis bubulinei lui Alina -Sofia,cand clar i-am spus clar dimineata ca votam pentru Irina-Adelina!
Asta e, sorry, Alina draga, m-a luat valul..
Mena, stai cumintica, bine ca esti mai bine si e minunat ca Gabriel e puternic, dragul de el![pup
Fetelor,dragelor, cat sunt eu de pacifista, pe asta cu mesajul as bate-o daca as stii care e!Am zis!
36 + cu Nicholas
vreausaninga spune:
Mena promotia e valabila pana pe 31. Ne-am facut si noi stocuri Poti sa verifici online stocul disponibil la farmacii.
37+
"buburuzul" Ianis Andrei
NovDec2012 spune:
citat din mesajul lui epopeasca Si Deny sau cine a schimbat titlul capitolului, mie imi puteti spune Gina sau Gina2 (am inteles ca mai este una din noi cu acelasi nume); ca nu am nici o legatura cu 85, (eu sunt nascuta in '83, deci ceva mai baba) |
Da, Gina, ai inteles corect. Nu esti tu in titlu. Daca erai tu, scriam Gina2, ca asta esti tu inca de la inceputul odiseei.
Am pus-o pe cealalta Gina care e nascuta din '85, ca abia azi mi-am dat seama ca pe 28 oct are DPN. Cred ca si ea a nascut deja.
Asa ca o strigam si pe ea, Gina85... sa ne aduca vesti
Speram ca maine, amandoua sa ne dea vesti, si amandoua sunt bine(!), si Yna si Gina.
Pe tine te pun de maine la titlu ca sa incurajam, asa cum ai spus
P.S. nu mai comentez nici eu la acel mesaj care m-a bagat si pe mine in boale. Ufff.
Doamne ajuta sa fie bine LA TOATE pana la termen, sa se nasca bebeii sanatosi si mamicile sa fie toate bine si sa se refaca repede.
(Deny)
mena1906 spune:
citat din mesajul lui vreausaninga Mena promotia e valabila pana pe 31. Ne-am facut si noi stocuri Poti sa verifici online stocul disponibil la farmacii. 37+ "buburuzul" Ianis Andrei |
Multumeeeeeeeesc