Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz nu e vina ta,tu ai transmis un msj pentru ca asa ti s-a cerut.Oricum ma bucur ca a fost o gluma proasta si ca Yna si bebelul ei sunt bine.Oricum socul a fost puternic

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Crede-ma ca si la mine...

Oricum, bine ca totul e ok...
Gata, totul e ok...

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hmmm, cine trimite astfel de mesaje nu se gindeste ce impact puternic are asupra unei gravide sa auda o asemnea veste, mai ales despre cineva cunoscut ?

Cu asa ceva nu se glumeste.Sorry, a trebuit sa scuip asta din mine, dar eu de cite ori citesc despre o tragedie la nastere tremur toata si ma apuca plinsul si ore in sir sunt intoarsa pe dos.

Edit: Onutz, cred ca tu ai avut socul cel mai mare! Sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

A.C, ce figura e si doctorita ta. Cind te-ai pregatit psihic de eveniment... Io cred ca ii ziceam vreo doua cu hormonii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Onutz, nu e vina ta! Ai vrut sa transmiti un mesaj. Imi imaginez ca a fost un soc si pentru tine . Asta e... Cine se ocupa de asa ceva e fara suflet, mai ales ca toate suntem gravide si ne gandim cu emotie la momentul cel mai important al vietii noastre. Ma bucur ca am bocit degeaba si sper ca Yna sa ne lase un mesaj cat mai repede

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Chiar daca am vazut ca e o gluma tot imi vine sa plang...jezzzz ce gluma...
Dragelor, f greu merge netul meu...de asta nu pot scrie....dar ma gandesc la voi
AC , pe loc repaos
Va pup pe toate, asa imi vine sa va imbratisez pe toate acum....sper sa pot scrie mai bine maine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Asa ceva nu se face! Sper ca persoana respectiva sa aiba mustrari de constiinta serioase!
Onutzule nu e vina ta,stai linistita!
Ca sa va zic ce poate face o tampenie de asta: eu am netbook,deci ecran mic si dupa mesajul lui Angelique mi-a aparut doar scrisul cu negru nu si cel cu rosu! Azi am avut toata ziua inima cat un purece ca bebe nu prea a fost miscacios, in consecinta dupa ce am citit porcaria asta au inceput sa-mi transpire palmele si m-am pus pe un plans ca am crezut ca mor.Sotul meu mi-a aruncat laptopul cat colo,dar cum n-am putut sa-i zic ce am citit s-a uitat el, slava Domnului pana jos pe pagina!
Deci sper din suflet ca pers respectiva sa aiba un somn "linistit" la noapte!

Va pup pe toate si ma rog la D-zeu sa ne vedem piticii bine si sanatosi!

36+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Doamne fereste, cred ca am tensiunea 19! E nebuna nesimtita aia de femeie care a scris un asa mesaj, sau ce? Si mai e si mama! Doamne, NU pot sa cred! Nu cred eu nici sa ma pici cu ceara in faza asta cu fetita a scris un mesaj, bla bla bla..., ca nu sta nici o piciulina sa vada ce fac viitoarele mamici, cat se dilata, ca le doare in fund sau in cap.. Incredibil! eu cred ca e o mare magarie sa faci asa ceva unor viitoare mamici care deja au trait alaturi de o colega de la Odiseea lor tragedia acesteia, trecand prin toate starile posibile, mai ales ca sunt cateva zile de cand asteptam un mesaj de la Yna si ii doresc acesteisa regrete pana nu o mai putea si sa ii faca si ei cineva astfel de glume sinistre si imbecile si sa traiasca starea aia de teama, groaza,sperietura, frica - inainte de a afla ca NU e adevarat!

Onutzule, tu vino incoace sa te pup sa te linistesti, , -haideti sa o pupam toate ca NU vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelul tau cand ai citit asa o grozavie.
!!Cum putem face ca femeia aia sa fie exclusa de pe DC???Cum?

Angiuta, Irilac, Angelique,Aschiutza, voi sunteti ok?
Linistiti-va, da?

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Onutz
Cred ca tu ai fost intr-adevar cea mai socata!
Bubu Cum e cu furtuna si cutremurul la voi? Sunteti ok?

37+
"buburuzul" Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Vreausaninga, Mena, voi sunteti ok?
Doamne!..

Oftez adanc si nici mie inca nu mi se opresc mainile din tremurat..
Relaxati-va si incercati sa va odihniti, puneti-va ceva muzica preferata..
Onutz, e posibil sa stergi si mesajul ala sa nu mai dea peste el celelalte fete, pana sa afle ca e o gluma?

Alina, nu fii amarata, gandeste-te cum se spune:nimic nu e intamplator, asa ca ia partea buna a lucrurilor, bubulina Sofia mai creste si ii prinde bine!
Doctora insa si mie mi se pare de tras de motz, ca e clar ca ea nu vrea sa isi strice sejurul, insa important e ca galuscutza ta a mai prins o saptamana de trai pe vatrai, la caldurica, in burtica la mami, e de bine!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput