Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Citat:

Silviad, multumim pt detalii
Wow, ce de chestii vor pt , pt cateva ore Cat ai stat la terapie intensiva?

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

O zi si o noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Silviad ce bine ar fi sa procedeze si unde nasc eu asa.Maine vorbesc cu dr. despre nastere sa vedem cum nasc si cum e bebe.De-abia astept

A.C mie imi plac ambele numeDistractie placuta la botez sper sa te relaxeze un pic desi sunt sigura ca emotiile sunt mari.

Laurika asa ma gandeam si eu sa-i pun numele la bob daca il nasc de sfantul Andrei, Stefan Andrei.Dar am deja un nepotel pe care il cheama Andrei.Sau de Sfantul Nicolae, Stefan Nicolas desi nu cred ca ajung pana acolo.Oricum ar fi sotul nu vrea sa renunte la Lucian asa ca indiferent in ce zi o sa se nasca asa ii va ramane numele.Mie mi-ar fi placut Denis insa sotul nu vrea si pace desi initial a zis ca ii pun eu ce nume vreau.

Si pana la urma cum e bine in legatura cu buricul?Cu alcool sau fara?Sau cu ce anume?Nu mi-e frica de baita,ca am sa i-o fac eu cu sotul cat mi-e frica cu buricul.Si acum sunt intr-o ceata totala.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Alina, iti trimit un colt de soare din Bucuresti si un cer senin E atat de placut afara

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Onutz,!

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ToIo11 spune:

Si la Cluj e vreme urata, am fost de dimineata pana la biserica si la intoarcere m-a plouat bine. M-am bagat repede in pat cu o cana de ceai fierbinte. Noi inca nu avem nume la bebe, dar am hotarat cu sotul ca si dupa ce il alegem sa nu-l spunem, sa nu avem discutii din partea bunicilor ca si asa ne tot bat apropouri ba sa-l cheme asa ba asa.

saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ToIo11 spune:

Cum sa fac sa pot intra si eu pe contul de picasa? Multumesc

saptamana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Alina si facem galerie

Angelique, care e povestea lui Stefan? (vad ca e in orice combinatie )

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

daca nu stiti cum sa "faceti pachet" un scutec murdar neaparat sa va arate cineva la spital...vaaai nu pot sa-mi imaginez scutec desfacut in gunoi ...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Onutz nu este nici o poveste,pur si simplu ne place tare mult numele de Stefan si de cand am ramas insarcinata am zis ca asa o sa il strigam indiferent care va fi al doilea nume.

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Aha... Asta este si povestea lui Lucian al nostru

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor. Ce mai faceti? Azi noapte am reusit si eu sa dorm ceva mai bine, asa ca azi ma simt mai in forma. Acuma o sa plec la o intalnire cu colegii de liceu cu care nu m-am mai vazut de ani de zile, abia astept. Dupa trebuie sa mai mergem la niste cumparaturi. Cred ca am inceput si eu sa am contractii BH, si acuma am destul de multe, recuperez ca pana acum n-am avut sau nu le-am simtit .
In primul rand, HAI ALINA! . Sa fiti sanatoase si tu si Irina si sa te recuperezi repede si usor dupa cezariana! Si distractie placuta la botez!
Nu am timp acum sa raspund tuturor ca trebuie sa plecam, mai scriu diseara daca am acces la calculator. O zi buna in continuare tuturor!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput