Haide Yna85! Haide Gina85! Felicitari mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Fetelor sa stiti ca nu i-am dat cu pudra ca asa am crezut eu. Asa mi-a recomandat dr. neonatolog la iesirea din spital. Si este cea mai buna de la Maternitatea Giulesti. Mi-a spus sa o spal, dar cu grija sa nu stea in apa buricul, sa o dezinfectez o data pe zi si sa-i pun baneocin de cate ori ii schimb scutecelul (minim de 3 ori pe zi). Nu imi amintesc ca la Petri sa fi facut asa, dar acum dupa ce a cazut clestisorul am vazut ca e ok buricelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

sa va spun si euparerea mea despre cosul ala de gunoi..eu nu sunt de acord...eu aveam pungi mici la baie, strangema maximum 3 scutece si aruncam,...nu pot sa-mi imaginez sa tii scutece murdarea pana se umple vreun cos din ala si mai ales sa fie n camera..no wayyyyyyyyyyyyy pt mine

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

SI eu zic lafel.scutecele de bebe put imntr-un mare fel...pungute si dus la ghena.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Nu stiu daca-s agitata...Mai mult preocupata de cum va fi ziua de maine...Intr-adevar azi am o stare compatibila cu vremea de afara.Nu am chef de nimic.Sigur nici noaptea urmatoare nu o voi dormi,mai ales ca va fi la spital. Sper sa fie cineva de garda pe care cunosc,ca am cateva cunostinte pe acolo.Unele asistente ma tin minte de cand am nascut-o pe Delia.Am emotii,e normal.Azi suntem 3 si maine vom fi 4.Si noi inca nu ne-am hotarat la al doilea nume.Sotul spune Adelina,dar nu stiu cat de ok suna alaturarea celor doua nume :
Adelina Irina .Voi ce ziceti ?

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Almy, ce mai v-ati facut! 39 de saptamani!
A.C. sa fii linistita, odihneste-te noaptea mai bine, ca o sa petreci cateva nopti nedormite dupa.
Angelique bafta la doctor si spor la cumparaturi.
Looana, in spital a fost imbracat bebe tot timpul de la ei. Am dus numai hainele de scos din spital. Ne-au mai solicitat pampers, ulei de corp, servete umede, pudra Baneocin(pe care le-am luat nedesfacute). Sa stii ca si eu aveam stari de voma in ultima saptamana.
Angiuta, ai dreptate. E nevoie de manusi. Maria a stat la lampa pentru icter si fiind neinfasata a avut nevoie de manusi ca avea niste unghii… Acasa i le-am scurtat peste cateva zile.
Cu pampers-ul nu am avut probleme. Nu am cumparat un cos special, il rasucesc, il impachetez prinzandu-l cu aricii ca sa stea strans si il pun in cosul cu gunoi pe care oricum il ducem o data sau de doua ori in fiecare zi.
A.C. e foarte frumos numele Adelina. Trebuie doar sa fie un nume care sa va placa voua: tie si lui tati. Ne gandim la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angi, ce povestesti tu acolo e de domeniul SF-ului, cu lumina slaba, luminite pe tavan si muzica de relaxare... Nu, nu e bine, tre' sa fie multe neoane aprinse, cat mai multe asistente care sa palavrageasca si sa barfeasca intr-una,anestezistul care intarzie mereu etc ca sa ne putem concentra mai bine
Eu nu ma mai gandesc la liste si bagaje, vad eu acolo ce-mi lipseste si-mi aduce iubs, saracu', pe el ma bazez.

Onutz 36+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ceva important. Sa stiti ca dupa ce a scos-o pe Maria din burtica, au luat-o cu cordonul netaiat si corpul nu i-a fost sters de vernix. Asa mi-au aratat-o. Inteleg ca nu e nevoie sa cereti asta ca asa se procedeaza (cel putin la noi asa a fost).

Mergi la inceput

Alina, iti trimit un colt de soare din Bucuresti si un cer senin E atat de placut afara

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Alina, mie imi plac ambele nume, dar mai important e sa va placa voua
Silviad, multumim pt detalii
Wow, ce de chestii vor pt , pt cateva ore Cat ai stat la terapie intensiva?

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silviad

Am uitat sa va spun ceva important. Sa stiti ca dupa ce a scos-o pe Maria din burtica, au luat-o cu cordonul netaiat si corpul nu i-a fost sters de vernix. Asa mi-au aratat-o. Inteleg ca nu e nevoie sa cereti asta ca asa se procedeaza (cel putin la noi asa a fost).

Silvia mami de Maria NB si Petri 6 ani

DAca tin bine minte asa era si Cristi.la cateva secunde dupa ce l-au scos,l-au cantarit si mi l-au aratat.nu stiam eu atunci de ce arata asa murdarici:)..cu hainutele tin minte ca le dadea dn spital,dar sa stii ca bepantenul,si ce au mai cerut au consumat tot.acumnah,s-or mai fi schimbat oamenii:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Nu stiu daca-s agitata...Mai mult preocupata de cum va fi ziua de maine...Intr-adevar azi am o stare compatibila cu vremea de afara.Nu am chef de nimic.Sigur nici noaptea urmatoare nu o voi dormi,mai ales ca va fi la spital. Sper sa fie cineva de garda pe care cunosc,ca am cateva cunostinte pe acolo.Unele asistente ma tin minte de cand am nascut-o pe Delia.Am emotii,e normal.Azi suntem 3 si maine vom fi 4.Si noi inca nu ne-am hotarat la al doilea nume.Sotul spune Adelina,dar nu stiu cat de ok suna alaturarea celor doua nume :
Adelina Irina .Voi ce ziceti ?

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Hai ALina!!
Noi amavut lista de mune pentru C si cu o seara inainte ne-am hotarat exact.acum e clar unul:ANdrei si celalalt mai vedem,incearca soacra sa ne convinga cu Stefan..macar nu maivine ca data trecuta cu tot felul de minuni.ideea ca e numele de familie al nostru e destul de roamnesc si nu prea merg chestii straine gen Raul, ALfonso...sau ce mai avea ea in cap.Noi am vrut sa fie de sfant si international.

Mergi la inceput