Reclama sadica
Raspunsuri - Pagina 6
XIO spune:
si pt ca am uitat sa adaug:in filmuletele de prezentare a spitalelor poti vedea si filmari sau poze din salon, cu medicii si paientii de acolo.Ma refer din nou la Germania.
violetan spune:
Acum, pragmatic vorbind, ce e mai "sadic": un "happy visit" in saloanele cu cate 5 pacienti in pat si care mai apare si la televiziunile nationale, sau o vizita intr-un spital super decent si modern?
Editez pentru ca mi-am amintit ceva: maternitatea este spital, Rufus , iar eu cand am nascut am avut sansa (bine ca a fost in 2007 cand erau inca bani ) sa ma simt ca la hotel, unde ma mai chema careva din cand in cand pentru diverse proceduri. E ceva, totusi, nu?
De acord, per total ca nu poti asocia vizita intr-un spital in orice circumstanta cu un eveniment placut. Dar putem face tot posibilul.
admin spune:
Mai avem cateva locuri disponibile. Deci daca doriti sa experimentati acest Happy Visit ... se poate, dar trebuie sa va grabiti...
michelle-usa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Xio, m-am uitat un pic pe link-ul dat de tine si din Germania nu am gasit nimic. Aici cind e "open evening" (ma refer la scoli) este seara dupa 6 ....in care fiecare departament prezinta ce poate sa ofere. La spital banuiesc ca nu ai chef sa fii vazut in pat, eu una nu. |
Cand se face tur la spital se viziteaza numai camerele/saloanele care nu sunt ocupate. probabil ca se planifica pt ziua respectiva, traseul, camerele...si tot ce treb prezentat...incat sa nu se interfereze cu activ. spitalului.
ex la spitale unde se ofer free tur:
http://www.torrancememorial.org/Clinical_Services/Maternal_Child_Health_Services/Labor_Delivery.aspx
tot la spitale se ofera multe clase pt informare: diabet, nutritie, nastere,primul ajutor...
michelle