Reclama sadica
"Happy Visit la Noul Spital Baneasa, locuri limitate"
Eu nu vreau sa fac nici 'sad visit' la un spital ....si mai sint si locurile limitate
Raspunsuri
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ab5174 "Happy Visit la Noul Spital Baneasa, locuri limitate" Eu nu vreau sa fac nici 'sad visit' la un spital ....si mai sint si locurile limitate |
la "happy visit" sunt limitate locurile, altfel sunt....fara numar
michelle-usa spune:
mie mi se pare ok. de ce nu. e un spital nou si se ofera un fel de tour pt cei interesati sa vada aparatura, medicii, proceduri...
eu cand am fost gravida, am vizitat spitalul ales unde sa nasc, cu 2 luni inainte.
se faceau vizite saptamanal cu grupul de viitori parinti.
(locurile erau limitate si se facea prin programare).
incat in momentul cand vii sa nasti, sa fii informat.
era o asistenta care ne facea tourul si raspundea la intrebari. am vazut camerele de nasteri, rezevele...ne spuena ca avea un departament special pt operatii pe cord la nou nascuti...etc...etc.
mi s-a parut f. folositoare vizita, am primit brosuri, o harta exacta cand vii la urgentza unde te opresti, parchezi...unde te duci prima data...
michelle
marius spune:
Cred si eu ca nu este o formulare prea reusita!
www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna
michelle-usa spune:
ce nu inteleg eu la publicitatea din Rom. e de ce se folosesc in cuvinte in engleza?
nu era mai usor sa scrie "vizita la ..." ?
michelle
megbeng spune:
vaaai, nici nu-mi pusesem asa problema, ab!!
meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)
Ce mai povesteste Ana...
ab5174 spune:
citat din mesajul lui ina.click Ce bucurie, iar te-ai betegit! |
Pot sa scrie si o poezie la intrare
Eu te operez un pic
Daca nu scapi nu-i nimic
continuarea
buli spune:
is atat de "voiosi" astia de la spital baneasa incat incep sa ma intreb de ce specialitate o fi
lavi02 spune:
citat din mesajul lui ina.click Ce bucurie, iar te-ai betegit! ------------------------------------- De cate ori deschid fereastra... |
Apropo de poezioare:
Ce bucurie, iar te-ai betegit,
Iac-asa facem profit