Reclama sadica
Raspunsuri - Pagina 3
marius spune:
Personal nu reusesc sa asociez necesitatea de a merge intr-un spital ca fiind o experienta pozitiva sau asociata pozitiv oricata imaginatie as avea.
La spital ajung doar oamenii care au o suferinta si care nu pot sa se trateze acasa. Deci este un loc in care se ajunge de nevoie, din lipsa altei optiuni. Nu e un motiv de fericire, nici de bucurie si in spital se vede suferinta.
Ca la sfarsit (Doamne ajuta!) cat mai multi parasesc spitalul cu problemele rezolvate partial sau total sau din nefericire uneori nerezolvate este din nou altceva. Si ca sa fiu sincer cred ca in general senzatii pozitive au fost la plecare. La internare cred ca predomina starea de anxietate in nici un caz fericire.
Parerea mea desigur.
www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna
desprecopii spune:
dragilor,
Eu personal cred ca sunt si vizite fericite la spital. Poti avea o vizita happy pentru a te intoarce cu un copil in brate (de exemplu nasterea) - sau in burtica (de exemplu afli ca esti insarcinata), poti avea o vizita fericita la spital cand afli ca esti sanatos cand credeai ca nu e asa, poti avea o vizita fericita vazand ca o persoana draga s-a insanatositi in spital, etc ...
Evident, poti avea si vizite nefericite...dar pana la urma, de asta merg oamenii la spital, pentru a iesi fericiti de acolo. ;)
Tocmai asta e poate ideea acestui spital 'ca afara' ... sa mergi optimist pentru a iesi fericit de acolo.
Asta e perceptia mea, evident, se poate discuta mult ;)
In plus, aceasta Happy visit este doar o intalnire a noastra, unde vom primi atentie de la echipa celui mai modern spital din Romania si se vor imparti cadouase ... nu vad nici un motiv de a nu fi o vizita fericita.
Rufus spune:
Maine ploua, asa ca e o zi buna de vizitat. Un muzeu, un spital, dupa preferinte
Dupa mine, vizita la un spital nu face altceva decat, poate, sa ne trezeasca la o reflexie; sa ne faca sa pretuim viata pe care o avem, chiar marcata de unele neplaceri, dar incomparabil mai bine decat viata in spital, marcata de suferinta.
Poate nu ne strica din cand in cand o astfel de reflexie.
Dar altfel, sanatos fiind nu ma duc sa vizitez spitalul.
Edit: maternitatea este altceva, nu se compara, aia nu e spital. Pana si un copil stie ca e un...aeroport, de pilda (supertare faza!!!)
Rufus, Tora si iadele
histamina spune:
sunt de acord cu mirela,nu pt ca e mirela, ci pt ca pur si simplu sunt de acord.
conteaza enorm ca locul unde te duci sa iti inspire incredere,oamenii de acolo sa iti inspire incredere.personal am resimtit asta pe pielea mea.daca personalul medical e bine pregatit,zambitor si tu esti mult mai bine la mansarda.daca stau sa se intrebe ce sa iti faca sau mai rau, te abandoneaza ca tot mori,si pe astea le-am experimentat,oricat de bine ti-ar face tratamentul,iti ia ceva vreme sa te pui pe picioare.
da o vizita e ceva pozitiv,sa stii ca oricate sacrificii faci,macar e un loc unde te vei simti safe din punct de vedere medical.
violetan spune:
Hei!
Mi-a placut tare mult faza cu aeroportul (anya, super tare copilasul tau!), dar si poezioarele voastre carcotici. .
Ce vroiam sa spun la subiect: am fost cu baietelul meu la spital (tot privat), unde el abia astepta sa se joace in casuta care salasuia de mult timp (spre surprinderea mea) in hol la pediatrie. Nici casuta nu mai era (slava Domnului!) si l-am mai si supus unor investigatii destul de neplacute pentru un baietel de 5 anisori. (exudat faringian, nazal si analize de sange, va imaginati!).
Surprinzator pentru mine a fost extrem de cuminte, n-a scos nici un sunet, iar la plecare m-a intrebat in masina:"mami, cand mai venim aici ca mi-a placut mult?" (!!!????) (trec peste scuipatul in san si batutu-n lemn).
Inseamna tare mult pentru copii (si nu numai) sa existe astfel de spitale prietenoase, cu personal profesionist, zambitor si amabil, deci am putea considera astfel o/un "happy visit".
In ce priveste mesajul publicitar inteleg ca se refera, totusi la vizita specifica, nu neaparat la modul general.
Dar si acum rad la poezioara ta, ab!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. In Cluj era o firma de pompe funebre si pe geam scria:"reducere pentru studenti" (banuiesc ca se referea la cazul decesului unei rude a studentului, da' tot sadic suna!) |
In Busteni, pe un magazin de servicii funerare scria "Nu rata oferta noastra!"
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
In Busteni, pe un magazin de servicii funerare scria "Nu rata oferta noastra!" |
Pana nu e prea tarziu?
www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna
Cristina_OR spune:
nu stiu daca este on-topic sau nu, dar, pe departe....pe mine ma amuza de cateva zile bune aceasta "recomandare" :
"In cadrul acestei discutii puteti pune intrebari despre alimentatia copilului Doamnei Dr Mihaela Culcitchi"
pai....ce treaba oi avea eu cu copilul doamnei respective, ce si cum mananca??cand am propriul exemplar acasa
acu...sper sa nu se supere DC-ul pe mine ,ca is cam carcotasa(ne mai amuzam si noi)
------------------------------------------
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
lavi02 spune:
Tocmai vin de la o consultatîe la spitalul respectiv. Intr-adevar arata bine, e nou, dar aceeasi consultatie la acelasi medic, tot in cadrul Regina Maria in luna mai a costat 180 de lei, acum costa 250. Si in plus data trecuta consultatia era la un sediu mai central si aproape de o statie de metrou, pe cand la spital se poate ajunge doar cu masina sau taxiul. In plus medicul avea o asistenta careia ii dicta rezultatele ecografiei in timp ce facea ecografia, acum a stat sa tasteze dumnealui la sfarsit. Atunci cabinetul era mai mic dar era specific pentru domeniul sau, acum e si camera de recoltare de analize si se gaseste acolo si un scaun de recoltare si tot arsenalul de eprubete si instrumentar. Din punctul meu de vedere era mai bine inainte.