FIV cu Dr. Dragos Albu 69
Raspunsuri - Pagina 19
EllaE spune:
in traducere pupici zenuiti
La MDL Grivita - pot sa merg sa-mi fac pregnylul la 12 noaptea, duminica?
Oare gasesc pe cineva acolo la camera de garda, nonstop?
London2012 spune:
EllaE, eu stiu ca se poate. Acolo e si maternitatea si este o asistenta permanent.
elbereth spune:
EllaE mergi linistita - iti va face asistenta de serviciu de la camera de garda a spitalului. Important e sa nu uiti reteta de pregnyl acasa. Neaparat sa o iei cu tine.
Si eu am facut tot la ei, ca nu avea cine sa mi-l faca.
-----------------------------------------------------------------------
eu: MTHFR C677T homozigot, tiroidita autoimuna cu hipotiroidism subclinic; sotul: OATS severa (aproape de azoospermie), infertilitate masculina inexplicabila (cu toate analizele - genetice, hormonale, bacteriologice - perfect normale)
FIV1 2012 Medlife nereusit
EllaE spune:
Multumesc fete dragi,
Am in minte o gramada de cifre si date: ora 24.00 fix, 13 noiembrie, ora 12.30, ora 8.00, 3 fiole, 225 U, 10.000 U, etc. Sincer imi plac cifrele, joaca cu ele ma relaxeaza. Totul e ok, si sincer inca refuz sa constientizez ca e vorba despre martea care vine si mai ales ca de data aceasta este vorba despre mine.
jaguar spune:
hello
Vad ca discutati de embrioni, zile,calitate,transfer,,, ma bag si eu in seama
Eu cred ca ET de z5 e ceva de genul "dai pasarea din mana, pe aia de 'pa gard"
nu dati cu rosii, e doar parerea mea,,,
Acum dupa ce am vazut "productia" nu stiu daca as mai avea curaj sa merg pana la blasto..
Si apoi, nu avem garantie ca se prinde blasto,, exact cum nu putem spune ca rata de reusita e mai mica cu cei de z 3...cunosc destule cazuri si cu reusite de z 3..
Da, doar embriologul decide cum e mai bine, insa uneori pot avea si ei surprize si sa ramana cu un sfert de embrioni de la z3 pana la z5.. sau sa nu mai aiba ce transfera..
Felicitari celor care au reusit!
Mult succes celor ce urmeaza sa vina cu burtici!
Arii, Qiaoo va poopa baba
angelica28 spune:
Artistica atenta mereu cu mine ,ma trezesti ,ai tu un dar al tau ,ai mare dreptate ....gata promit sa ma linistesc ,o sa las lucrurile sa decurga de la sine ,embriologul va decide ,promit ca nu mai insist cu aceasta idee.
marage spune:
EllaE, vad ca esti in focuri. Tinem pumnii si sa ne aduci vesti bune
!
Mie la Craiova mi-au transferat 2 blastocisti. Dr Vaduva si d-na embriolog Mihaela Radu mi-au recomandat transferul de blastocisti si mi-au explicat ca sansele de reusita sunt mai mari la transferul de blastocisti.
ada_b spune:
Fetelor,
Ati auzit de cineva sa reuseasca cu hidrosalpinx?
Eu am tot citit in toate partile si sunt foarte putine cazuri de reusita. Stiu ca trebuie sa scot si trompa asta (singura).
Insa, Dr. W mi-a zis ca e exclus sa faca o interventie laparoscopica din cauza multiplelor operatii pe care le-am avut pana acum. Iar o operatie clasica, la fel, complica lucrurile.
Cri_cri_cri, tu ai avut o singura trompa cu hidrosalpinx?
Eu incerc oricum. Daca iese bine, daca nu iese ma indrept spre adoptie.
Va pup si va doresc un week-end linistit!
jaguar spune:
Marage, felicitari ptr reusita!sarcina usoara
Dadaa rata e mai mare la blasto, insa uneori dorind sa obtinem ceva mai mult, putem pierde mult ,sau chiar totul,,,(si eu tot cu blasto am reusit)
E de admirat ptr cine ajunge la blasto si mai are si v-o 2-3 portii de congelat
cine nu, se hormonizeaza iar si iar
Ada eu am scos trompa cu hidrosalpinx..nu prea am auzit reusite cu...
dar nimic nu este imposibil! succes maxim