FIV cu Dr. Dragos Albu 69

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

salutare flower!
eu sunt la al 2lea fiv dar in aceeasi oala cu tine ca tot saptamana viitoare am transferul. ce pot sa-ti spun (din ce mi-a zis si mie dr A si din experientele altora): in primul rand conteaza foarte mult care este problema din cauza careia faceti fiv (de exemplu: eu la primul am transferat 3 din cauza ca aveam hidrosalpinx si nu m-am ales cu nimic; am o prietena care avea endometrioza, a facut laparoscopie si apoi fiv, nu avea alte probleme, a 'produs' vreo 20 de foliculi, 15 embrioni; dr i-a recomandat sa puna 2, ea a vrut 3 si in final s-a ales cu un baietel ). eu personal as transfera tot 3 si acum, dar voi tine cont si de parerea lor. nu te gandi ca daca sunt 3, se vor prinde toti, sansele nu sunt chiar asa de mari.
oricum, mai ai timp de gandire pana sapt viitoare, mai discuta si cu dr A, sa-ti explice de ce 3 si nu 2 etc.
orice decizie ai lua eu iti urez succes! sa fie cu 2 liniutze!

fetelor, am 100 de mesaje, nu mai sunt nou venit, sunt membru incepator....am si o stelutza

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

flower eu nu am facut FET, dar stiu de la cumnata mea. cum ii congeleaza la medlife ? cumnata mea a avut 2 pe o lamela si 3 pe alta si normal ca i-a decongelat pe toti 3 de pe lamela si i-a pus pe cei care au rezistat. acum, faptul ca dr A t-a recomandat 3 cred ca are la baza faptul ca daca nu ai reusit cu 2, cu 3 cresc putin sansele. in plus, s-ar putea ca la decongelare unii sa isi mai piarda din calitate.
cri*3 e intr-adevar obositor sa tot faci naveta, e normal sa ai fel de fel de ganduri/nelinisti, dar trebuie sa nu lasi sa puna stapanire pe tine. lasa usile si ferestrele deschise, pe o parte sa intre gandul cel intunecat si sa iasa repede pe partea cealalta tu priveste senina la norisorul tau zen sa vezi cum te remontezi. poti sa incerci sa vizualizezi moaca lui bebe in el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower29 spune:

Cri.. te inteleg foarte bine, eu sunt la a 2-lea cu embrioni congelati si tot nu am nici-un zambet, sperante mici... si chiar nu stiu daca as mai face alta incercare. Eu cred ca dac DD vrea se intampla si acum daca nu vrea incerc degeaba. Ai zis ca ai punctia miercuri, eu am embriotransferul miercuri, poate ne vedem acolo. Sper sa fie bine de data asta..

Mergi la inceput

Qiao.. la asta ma gandesc si eu ca poate nu sunt toti foarte buni, desi au cngelat numai cal.1, la mine sunt congelati cate 2 pe o lamela si unul singur, ca am 7. Si pana la urma cum o vrea DD,
Va pup, si imi place de voi, increzatoare

Mergi la inceput

Multumesc mult Cri, eu nu am nicio problema la mine sperma e cu p.... dar totusi eu cred ca nu s-a prins prima data din cauza hiperstimularii.. de la 15 folicului in sus este hiperstimulare, aveti grija fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Flower, eu am facut un singur FIV, dar si la acesta mi-au fost transferati 3 embrioni. Nu ma stiam cu alte probleme decat trompele infundate (ma rog, si ceva mutatii heterozigote, dar alea se pare ca nu m-au afectat), am 33 de ani, deci sanse destul de mari. M-am cam stresat atunci, ca vroiam sa pun doar 2, dar dr. ne-a sugerat ca e mai sigur cu 3. Si din 3, s-a prins unul singur.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Cri, cum e la Euromaterna in Constanta, parca si acolo se face FIV? Nu ai avut incredere in ei, sau de ce ai ales sa vii in Bucuresti? Eu nu stiu nimic de ei, si nici nu prea am auzit multa lume vorbind despre FIV la clinica asta, de-asta te intreb.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri_cri_cri spune:

Qiao incerc sa ma concentrez pe aspectele pozitive desi devine din ce in ce mai greu pe zi ce trece. da' nu ma las!!!

Cu visatul/vizualizatul lui bebe...Dumnezeule cate visuri si cate planuri si ce frumos si usor ti se aseaza toate in fata ochilor, de la carucior, patut la hainute, perdelute, la dezordinea aia minunata care-ti pune stapanire pe casa odata cu venirea lui bebe. imi imaginam in trecut zeci de mii de ipostaze cu mine, cu bebe, cu sotul meu...familia mea in sfarsit completa! si intr-adevar te incarca de energie&pozitivism dar partea proasta (pentru mine cel putin) este atunci cand pe cat de sus te ridica pe atat de tare te doboara si te doare cand dai cu ochii de realitate. si realitatea iti spune nu.
Da, vreau sa visez! dar mie una mi-e frica, prefer deocamdata sa ignor orice gand nastrusnic cu botosei si biberoane. pana intr-o zi. ca doar vine ea si ziua aia....si atunci o sa-mi iau toate gandurile si-o sa le pun in practica
iar m-am intins...scuzati

flower poate ne vedem miercuri...daca ramane miercuri la mine. daca nu, iti urez multa bafta de pe acum!

LE: liza, se face FIV si la Euromaterna, de aprox 2 ani cred. eu am ales Bucurestiul pt ca nu se compara dpdv al experientei si al numarului de cazuri tratate iar despre dr A am citit numai lucruri bune

-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral, laparoscopie, 2 IUI-uri nereusite
FIV 1 nereusit, laparoscopie(salpingostomie stanga), urmeaza FIV 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns London2012 spune:

Fetele in pregatiri, ma gandesc la voi si va trimit ganduri frumoase!
Aveti speranta si incredere in Dr. Albu!

Eu am facut un singur FIV, am 33 de ani si tot 3 pitici mi-au pus. Problema era la sperma, eu nu aveam nici un fel de probleme insa ni s-a spus foarte clar dupa 2 ani de incercari, investigatii si tratamente ca nu avem sanse decat cu FIV. Si aveau dreptate pentru ca am facut chiar ICSI. Din 14 ovule, 13 au fost injectate, 11 au fertilizat si doar 3 au fost de grad f bun si bun. Si Dr Albu si Terry ne-au recomandat sa ii punem pe toti pentru ca oricum nu avea rost sa imi congeleze 1. Si nici evolutia lor de la 11 fertilizate la 3 bune nu a fost prea fericita.
La mine toti 3 au ramas in burtica. Acum sunt in 8 saptamani si 6 zile si joi mergem la control.

Va pup pe toate si imi face placere sa va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Hallooo!
angy m-ai scos din "barlog" cu nedumerirea ta. Pai de ce vrei sa strici tu bunatate de embrioni, lasandu-i pana in ziua 5? Ia gandeste-te putintel: embrionii tai sunt o.k., ca doar s-au prins. Endometrul a fost cu probleme si sarcinile n-au decurs tocmai cum era de asteptat. Dar acum, cu mirena, ai rezolvat problema endometrului. De ce sa strici ceea ce sti ca deja functioneaza in cazul tau? Adica embrionii micuti, de zi 2-3, sunt foarte buni la tine. Pai, mediul de cultura pentru blasto de unde sti ca-i o.k? Nici macar Dr. White nu e sigur. Tu ai un istoric medical incarcat si omul n-are de gand sa riste la tine cu blasto. Si mai sti ca nu pacientul alege in ce zi face transferul. De fapt, nici macar Dr. White nu mai are de ales. Asta e decizia embriolgului care urmareste evolutia embrionilor.
In sfarsit ai ales sa astepti, sa te relaxezi si acuma ce faci? incepi sa-ti pui intrebari din astea? Meriti sa fi putin alergata...
baba qiao

Mergi la inceput