Fondul gradinitei / scolii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

ab ... vezi ca te paste lista neagra

Am fost pe atitea liste , ...si abia am scapat de cartonas , oare negru exista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

ab, e vb de un salon unde face manichiura, pedichiura, coafour...

michelle

apoi e tot un fel de esti naspa, la refreshat cu tine

Rid singura in fata computer-ului ...am uitat de cuvintul naspa....cind imi vine "hubby" acasa il strig "naspet"

Aici s-ar considera ceva extrem de deplasat , si ar trebui sa raportezi la conducere.

nu m-am gindit niciodata ca e deplasat. adica ce se considera deplasat, faptul ca se da cadou sau ca e vb de sedintza la salon?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nici vorba, dar in Ro putina lume intelege ca un voucher/card de relaxare/ingrijire este un cadou facut cu drag si strict in scopul destinat, se cauta motive absconse de miortaiala
Eu sa primesc asa ceva, as fi in extaz, nu m-as gandi ca mi-au vazut elevii unghiile scurte sau parul nevopsit la timp.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

ab, e vb de un salon unde face manichiura, pedichiura, coafour...

michelle

apoi e tot un fel de esti naspa, la refreshat cu tine

Rid singura in fata computer-ului ...am uitat de cuvintul naspa....cind imi vine "hubby" acasa il strig "naspet"

Aici s-ar considera ceva extrem de deplasat , si ar trebui sa raportezi la conducere.

nu m-am gindit niciodata ca e deplasat. adica ce se considera deplasat, faptul ca se da cadou sau ca e vb de sedintza la salon?

michelle

Amindoua ...profesorul are un salariu, si el/ea considera cind se duce la 'curatat'....eu m-as simti tare jignita.

Mergi la inceput

Citat:

Nici vorba, dar in Ro putina lume intelege ca un voucher/card de relaxare/ingrijire este un cadou facut cu drag si strict in scopul destinat, se cauta motive absconse de miortaiala
Eu sa primesc asa ceva, as fi in extaz, nu m-as gandi ca mi-au vazut elevii unghiile scurte sau parul nevopsit la timp.

Morgano, pe mine (si zic pe mine chiar m-ar deranja)....eu merg la un anumit "cuafez", si la un anumit centru de cosmetica .
ma indoiesc ca parintii stiu unde merg eu.

Mergi la inceput

eu cred ca intentia e pur si simplu buna
tu alegi ce faci cu acel cadou, pana la urma
dar mai jignitor, consider eu, este sa primesti bani intr-un plic .... ca se gandesc parintii: saraca de ea, e fata buna, e draguta, are salariul mic, si poate are si ea nevoie de nejte carnati de craciun sau de un miel de paste si nu are cu ce ....

Mergi la inceput

Morgano, nu este normal nici un cadou ....au salariu, ca tine , ca mine....

Mergi la inceput

Citat:

E vorba ca iti face placere sa faci un cadou cuiva care sta cu copilul tau uneori mai mult decat tine insati ... nu vad in asta o problema, deloc.
Au un salariu absolut rusinos versus responsabilitatile lor...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

E vorba ca iti face placere sa faci un cadou cuiva care sta cu copilul tau uneori mai mult decat tine insati ... nu vad in asta o problema, deloc.
Au un salariu absolut rusinos versus responsabilitatile lor...

Salariul de profesor este rusionos in multe tari, dar noi am ales sa facem meseria asta.
Eu mai fac si meditatii pe linga.
Este o mare responabilitate - dar care ti-o asumi cind semnezi contractul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Prietena mea are baietelul in primul an la gradinita.Ce credeti ca li s-a "propus" la sedinta?
Pe langa banii pentru carioci,tempera,coli A4,dosar,lipici,jucarii sapun lichid,detergent de spalat pe jos etc sa se stranga bani pentru un televizor nou,un dulap si suport pt televizor.
Mai aveau sa ceara mocheta si innoiau gradinita cu totul.
Apropo,am o curiozitate: la gradinitele copiilor vostrii exista televizor?
Mie nu mi se pare ok,al meu s-ar uita non stop la desene animate daca l-as lasa.De unde stiu eu ca nu e aprinsnon stop televizorul la gradi?

PS: asta de curiozitate,la noi inca nu e cazul de gradi

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

La Eva in grupa exista televizor si calculator.Ale noastre si-au facut fundatie sau ONG,un parinte strange banii si doneaza suma .
fAZA E CA EU AM DAT ASA...250 RON PENTRU RENOVAREA SALII DE CLASA,mochete,varuit,mobilier ..scaunle erau descleiate,mocheta existenta patata si rupta,patuturile slabite...ca dupa 4 ani....am mai platit 90 ron rechizitele(eu imi amintesc ca si pe vremea lui Nae mama imi cumpara rechizite)100 ron salteluta Evei(e noua si o iau cu mine cand pleaca la scoala....)plus taxa pe o luna si jumatate,300 ron.total 740 ron.
Xam mult,dar macar aici,au izbutit ,dupa o luna in care Eva a plans ,a tipat,a vomat,m-am si certat cu una din educatoare,sa o faca sa accepte....macar o las bocind dar o iau vesela,zambitoate,curata...ca eu consider ca meniu de genul...varza cu carne,cartofi cu carne,fasole cu carne...nu-s pentru pitici de 3 ani si Eva vomita frecvent dupa ce mananca acolo...asta e altceva...papa acasa bun,asa ca....macar au grija de ea..excesiva as putea spune.Avand in vedere ce a fost,per total ma declar multumita,iar eu sunt paranoica.

Mergi la inceput