Fondul gradinitei / scolii

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Michelle, la noi cadoul consta intr-un buchet de flori, si intr-un plic o felicitare cu numele parintilor contribuabili si suma :))))

michelle

wow asta-i de o grosolanie rara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Andries, se strange minimum 80% ... pentru ca stilul cu liste negre si santaj functioneaza.... am refer la gradinita, la scoala nu cred ca da cineva din 23 de copii fondul scolii.

I-am zis educatoarei ca nu platesc fondul gradinitei .... e cea tanara draguta ... s-a albit. I-am zis sa stea linistita ca informez eu directoarea ca sa nu pice ea la mijloc iarasi. Saracuta ma ruga macar jumate sa dau. Am zis NU, este un fond ILEGAL. A zis: si noi stim ...dar astea sunt regulile. Am raspuns: nu mai sunt, pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si continuarea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Si continuarea?

MadalinaCopiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Continuarea o voi afla luni, ca sigur deja a ajuns la directoare informatia cu tupeul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Noi te sustinem :) macar moral.
si daca vrei, incerc sa te ajut sa gasesti alta gradinita daca scartaie rau treaba pe acolo. sau nu stiu, cu ce putem ajuta concret?

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Eu cred ca pestele de la cap se strica.
Am o sumedenie de prietene care cotizeaza la gradi si la scoala din greu, altele nu au dat mai mult de 50 de lei tot anul, avand in vedere ca sunt necesare materiale extra chiar nu mi se pare ceva exagerat, mai ales ca nu e nimeni obligat si in fiecare an sunt parinti care nu dau nimic la fond si nu le zice nimeni nimic.

Plus ca din fond (al clasei!!) am luat pentru copii cate-o atentie de Craciun si una de ziua copilului si au primit toti copiii fara nici o discriminare, pai cum era sa stea cineva cu lista: domana lui cutarescu sa nu-i dati ca n-a adus fondul!! Hai sa fim si oameni.

Fondul scolii nu se mai strange, stiu ca in trecut se strangea asa benevol, fara liste negre si alte tampenii. Dar scoala beneficia de o sumedenie de imbunatatiri asa ca chiar se vedea pe ce sunt cheltuiti banii. Acum nu mai e cazul, totul se face de la primarie sau firme care sponsorizeaza.

La gradi de stat eu nu stiu ca am avut gradi particulara. Orice ar fi insa, orice contributie fara chitanta este ilegala si dna directoare poate sa isi ia si adio de la directorat.

E marlania cu locurile la gradi, ca daca ar fi suficiente gradi si locuri, nu s-ar intampla asa ceva. Dar mizeaza ca nu ai 1000 de lei de-o particulara si atunci ...las' ca macar 300 scot de la parinti.

Cumnatul meu a patit-o ca el avea fetele la stat si a facut revolutie pe acolo, tot asa ... domnu...cutare numai dvs faceti scandal si cand replica a fost "stai sa vezi ce scandal urmeaza" s-au potolit lucrurile subit.

N-are sens sa te certi cu educatoarele, le spui scurt "am discutat deja" si mergi direct la madam. Acum ca-s si alegeri...

Mergi la inceput

Ina, nu-mi fac griji ca trebuie sa mut copilul .... in niciun caz nu va risca directoarea un circ. Mai ales ca stie ca nu-s idioata si nu are ce-mi face.

Andries, ai dreptate .... e spiritul de turma si imputirea de la cap, corect!

Mergi la inceput

Si iti mai dau un sfat: du-te la madam impreuna cu cineva (oricine, prieten, coleg, spui ca e unchiul copilului, sa ai un martor) sa discutati "problema" si intreab-o direct care sunt taxele cerute si in ce baza legala. Iti spun eu ca doar de taxa de manacare o sa spuna. Oricum trebuie sa pastrezi chitantele. Trebuie sa ai si toate hartiile alea cu aviz de intrare in colectivitate adus si ce se mai cere.
Cum sa nu-ti primeasca la 1 Nov copilul? Ii spui ca-l aduce direct carul de la Antene sau ce televiziune iti place tie... astia din media o dau urat de gard de multe ori, dar cateodata sunt buni pe post de bau bau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:
citat din mesajul lui Morgano

Michelle, la noi cadoul consta intr-un buchet de flori, si intr-un plic o felicitare cu numele parintilor contribuabili si suma :))))

michelle

wow asta-i de o grosolanie rara!

Andries

mami!! uite avioanele, avioanele, sunt multe mami, multe!!
uite si unul mic mami, e puiul lor, e puiul lor!!!

Buna ziua, doamna educatoare.
Primiti va rog respectele mele in valoare de 5 lei si 45 de bani.
V-as fi respectat de 7 lei, dar mi-am luat un covrig pe drum.

Curespect
doamna Popescu.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Asta cu de la 1 e doar vorba de amenintare .... culmea, cand sa platesc toate celelalte nu am avut cui
Nu va avea tupeul sa zica nimic face to face, de aia imi si transmite ce are de zis prin intermediari ... cand a fost sa o inscriu pe cea mare la scoala, am avut nevoie de adev ca a fost gradinitara la ei, si ca cea mica e tot acolo pt ca gradi e la 2 pasi de scoala.
Toata era numai lapte si miere.... mi-e sila ...

Mergi la inceput