Happy Visit la Noul Spital Baneasa
Raspunsuri - Pagina 3
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Laura, nu e chiar asa...mai dragute erau doctoritele si asistentele... Eu...am alte remarci. Finisajele interioare ale cladirii sunt impecabile. N-am vazut demult asa ceva. Rezervele...un vis. Nu mi-a mirosit nici o clipa a spital. E o linisteeeee...numai fasaitul sistemului de ventilare/conditionare se aude. Deosebit. Rufus, Tora si iadele "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
asta am remarcat si eu cand am nascut aici in america. era o liniste...era ceva extraordinar si asistentele vorbeau in soapta.
nu-mi venea sa cred. parca nici nu existau pacienti.
ma bucur ca aveti asa spital si in Rom.
michelle
Miche spune:
citat din mesajul lui alinuk Miche iti spun sincer ca eram coplesita de emotie cand i-am vazut si imi venea sa ma fac mica mica... sa nu ne simta prezenta sa mai fac si poze nici pomeneala ...... |
inteleg perfect, vroiam sa fac o poza macar cu telefonul, dar nu-mi puteam dezlipi privirea de la unul micut care casca si se foia
Il vroiam acasa
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
addinel spune:
of, cat de tare regret ca nu am putut ajunge :(
eram tare curioasa sa vorbesc cu cineva de acolo, sa pun cateva intrebari, sa ma conving cumva ca in Romania sistemul medical privat poate fi (sau incepe sa fie) o alternativa viabila... eu am avut o experienta neplacuta cu acest spital saptamana trecuta. incercam sa ii fac maiei o analiza mai speciala (dar nu cine-stie-ce minune, totusi) si dupa ce un medic m-a avertizat ca este foarte scumpa analiza (fara sa imi spuna cat costa), in momentul in care i-am spus ca nu conteaza cat de scumpa este, nu vreau sa ma duc la stat, am primit un raspuns absolut naucitor (pentru mine): "stiti, analiza se face sub supravegherea unui medic pediatru, va recomandam sa va duceti totusi la un spital de stat."
voi ce ati aflat de acolo? ce fel de servicii acopera? ne putem duce la ei si pentru probleme mai grave decat o viroza, pneumonie sau enterocolita? fac si operatii mai dificile decat cea de polipi sau apendicectomie?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Rufus spune:
Pai tocmai, cica le poti face pe toate acolo, de orice nivel, tocmai sa nu se plimbe mamele intre spitale. De cand ti-a venit in cap ca vrei copil, pana cand ti-ai rezolvat toate problemele, acolo gasesti tot. Pana si chirurgie intrauterina...
Rufus, Tora si iadele
admin spune:
Draga Addinel,
Am trimis mai departe intrebarea ta dar pana primim raspuns pot sa-ti spun ca din cate am inteles la eveniment se pot face cam toate interventiile. Uite aici un exemplu:
http://www.reginamaria.ro/ro/noutati/cum-am-hotarat-sa-deschidem-un-spital-nou-cu-o-operatie-simpla.html
Informatii despre sectiile de acolo se pot gasi si la:
http://www.reginamaria.ro/ro/spitalul-baneasa
admin spune:
Iata un filmulet despre acest eveniment. Multumim inca o data celor prezenti! Iar cei care au ratat evenimentul pot sa vada in imagini care a fost atmosfera...
adita spune:
citat din mesajul lui desprecopii Da, trebuie sa spun ca mi-a placut foarte mult Dr. Rahimian Hadi, Directorul Medical al Spitalului Baneasa. Foarte deschis, simpatic, si apropiat de noi. Iti da instant un sentiment de siguranta. |
Ah, daca stiam ca vorbiti cu el, faceam un efort sa vin, as fi vrut sa-l revad pe dl dr, cu el i-am nascut pe primii 4 copii, chiar ca e un om deschis si apropiat