Burtici de mai-iunie 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bine ai venit Irina

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna seara burtici

Sper ca ati avut o zi mai buna decat mine, eu m-am procopsit cu o entorsa de genunchi de toata frumusetea cu niste dureri de imi vine sa ma urc pe pereti. Uff graba asta care strica treaba, am alunecat coborand o scara sper totusi ca bebe sa nu fi patit nimic ca acum iar am niste dureri de burtica...

Bun venit noilor burtici si sarcina usoara

Hellie cum au spus si fetele, trebuie neaparat sa mergi la un endocrinolog, nivelul de hormoni tiroidieni este foarte important in sarcina, influenteaza dezvoltarea creierului si sistemului nervos al bebelului, TSH de 6 si ceva nu este deloc normal, T3 si T4 ai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Irina, Hellie, bine ati venit! Sunteti pe listutza.

Vio, TN este ingrijoratoare daca este >3. Si si atunci bb poate sa fie bine mersi. CAnd mergi la eco, spune la doc temerile tale si roaga-l sa masoare piramida nazala. Eu zic sa stai linistita, desi iti inteleg ingrijorarea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Vio-eu ma gandesc ca nu ai de ce sa iti faci griji daca doctorita ta a spus ca totul e in regula la eco.

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Bun gasit! Va citesc de cateva zile si in final indraznesc sa ma alatur.
UM=15august; DPN=21mai2013. Data a iesit in urma ecografiei de la 6 saptamani.
Am CM variabil,nicio sarcina pana acum, incercam de vreo 3 ani sistematic si nimic.. pana cand m-am lasat in voia soartei, ziceam eu vreo cateva luni inainte de investigatii mai dure. Ei, si in loc de CM, m-am pomenit cu niste dureri intai ok, dar dupa 1 saptamana- zdravene- am crezut ca am apendicita!! Inainte sa virez spre chirurgie, mi-am facut pe furis un test de sarcina (ca sotul avea deja alergie sa auda iar de asa ceva). Am ramas ca nauca, cu cronometrul de telefon la vedere, ca testul meu s-a pozitivat instant la 2 liniute. Si in loc sa ma bucur am mai stat nauca vreo cateva zile, ca nu-mi venea sa cred ce mi se intampla. Am 34 ani, voi avea 35 cand va fi termenul. Am asteptat atat de mult aceasta sarcina incat nu ma vad acceptand vreun avort terapeutic in acest moment. Astept analizele, urmeaza bitestul, morfologia- o adevarata tortura! Am avut dureri importante de burta in primele saptamani, pana prin saptamana 8. Sunt inca pe tratament cu progesteron. Inca mai am dureri, dar din fericire fara sangerare.
Apropo de luxatie, era sa am si eu una azi. Gleznele mele sunt pline de hormoni si am calcat stramb, am ajuns cu piciorul intr-o pozitie ciudata dar mi-am revenit fara probl, acum nu ma doare. Norocul meu ca nu aveam tocuri adevarate.
Va pup si va urmaresc. Sa avem bebei sanatosi!
Mami gravi 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Rezultate proaste la toxoplasma
Maine refac analizlele :(

Miche 9+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Carmen Bine ai venit si sarcina usoara

Miche imi pare rau pentru rezultate, au iesit pozitive?, ai simptome ceva? Incearca sa le refaci la un alt laborator. Eu nu sunt imunizata pentru toxo si trebuie sa refac analiza lunar, intre timp de frica gatesc alimentele aproape de ardere sa fiu sigura.
Tinem pumnii pentru analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Neata!
Carmen bine ai venit!
Felicitari!
Ce bucurie e la voi in familie dupa atatia ani de asteptare!

Miche imi pare rau!
Cred ca rebuie repetate analizele ,iar daca ies tot proaste ,eu stiu ca se poate face tratament impotriva totxo in sarcina ,medicul trebuie sa te lamureasca.Eu ma rog pentru tine ca totul sa fie bine!

de_ea cred ca CRL este LCP .Mersi pentru raspuns.
Incerc sa ma linistesc!

simcri trebuie sa ne invatam sa mergem mai cu grija si fara graba daca se poate ,hormonii din sarcina cica inmoaie si relaxeaza ligamentele pelvine ,poate le relaxeaza si pe celelalte si de aici apar caderi si impiedicari.Trebuie sa avem mare grija cu caderile sa nu lovim burtica!

O zi buna va doresc!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Fetelor ca tot vorbiti de stres ,sa vedeti ce am facut eu:am luat hartia de la eco morfologica de la sarcina cu baiatul(caci am pastrat-o) eco pe care am facut-o la 13s si 4 z ,si acolo TN=1.6mm iar cea de acum la 12s si 4(ecografic) are TN=2.1mm.
Ah si mai era ceva ,atunci aveam CRL=82.06 si acum CRL=59.9 .
Voi ce ziceti ,sa-mi fac griji?
Ar mai fi ceva, ca masuratorile sunt pe ecografe diferite si ca medicul de acum a spus ca totul e in regula,dar totusi mie mi se pare diferenta cam mare.Acum stau ca pe ace pana-mi dau rezultatul la dublu-test.
Din pacate ,fetele stresul asta nu ne paraseste pana la sfarsitul nasterii.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+

Vio eu la bb1 am avut la 13S si 3Z (dupa masuratori 14S si 1Z) CRL = 76mm si NT = 1.8mm iar la bb2 am avut la 11S si 5 Z (dupa masuratori 12S si 4Z) CRL 61.3mm si NT = 1mm.

Parerea mea este ca nu ai de ce-ti face griji. Trebuie sa fie pana in 3mm si ti-ar fi zis daca era vreo problema, fi sigura.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

N-am apucat sa spun, dar va multumesc frumos pentru primire. Eram sigura ca asa sunteti.

Miche ti-au iesit si IGg si IgM pozitive?
Din cate imi amintesc din alte discutii se fac acum alte teste pentru a vedea exact cand ai contactat boala si asta fiind f important.
Dar sa stii ca poate fi si o eroare de laborator, s-a intamplat in odiseea lui P cand unei fete i-a iesit ca ar avea CMV. Era saraca distrusa si ss-a demonstrat totusi ca a fost doar o eroare.
Imi inchipui prin ce treci.
Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat.

Am vazut ca ati scris unele din voi ca refaceti analizele la care nu aveti anticorpi. Nici eu n-am decat la rubeola dar n-am refacut nici la prima sarcina (nu zic ca asa e corect doar cum am procedat eu).

Am gasit aseara un articol interesant despre ecografii. Eu una nu stiam multe din lucrurile scrise acolo. Nu degeaba nu se fac ca la noi ecografii pe toate drumurile, oricand vrei si oriunde, in unele tari. Bine asta nu inseamna ca nu voi mai face. Nici pe departe... tot 1/luna cum ma programeaza dr.
Dar zic ca merita citit.

O zi minunata va doresc plina de vesti bune!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+

Mergi la inceput