Burtici de mai-iunie 2013 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
VIOIKA76 spune:
CRL este lungimea fatului din cate stiu eu .
Aoleu paulinio daca as putea nu m-as mai gandi dar ce faci cu statisticile ,si cu ce citesti pe toate partile.
Ce bine a fost la prima sarcina cand nu stiam prea multe ,eram ca o floricica ,numai ganduri frumoase...
Apropo ,numai cand citesc cuvantul ''down'' ma ia cu fiori.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum11+
VIOIKA76 spune:
Maria mersi de incurajare.
Eu am luat in calcul doar ecografiile ,ca rezultatul la sange nu mi-a venit.
si acum11+
Irinukaaa spune:
Buna. Nici nu stiu cu ce sa incep. Am multe ganduri, multe lucruri de spus, de povestit.
Mi-ar placea sa ma alatur odiseei voastre (daca ma primiti), chiar daca initial (cand am aflat ca-s graviduta) m-am inscris in cea a buburuzelor de martie-aprilie. Nici nu se deschisese aceasta odisee si apoi am zis ca am deja un precedent cu primul meu bebe, in care m-am inscris in odiseea de ianuarie-februarie (DPN era 03 Ian) si am avut surpriza sa am un baietel grabit, asa ca la 36 de saptamani si o zi l-am nascut (pe 07Dec). Fata de colegele mele de odisee eram tot timpul "mai in fata", asa ca cel putin in primul an cand diferentele sunt destul de mari de la o luna la alta, am raspuns cu drag la diferite probleme ce au aparut la fiecare si prin care noi trecusem, dar mi-as fi dorit de multe ori sa am si eu de la cine primi sfaturi la momentul respectiv.
Din acest motiv am zis ca mai bine sa fiu eu "aia mai mica" de data asta, inscriindu-ma astfel in cealalta odisee. Cu timpul mi-am dat seama ca nu-i ceea ce cautam, ca ele au trecut deja demult prin ceea ce eu experimentez acum (de ex dublu test) si am simtit/simt ca nu ma integrez.
Pe voi v-am citit "de cand ati aparut", simtindu-va intr-un fel mai aproape.
Acestea fiind spuse... sa mai zic despre noi ca am trecut peste greturile de inceput. La prima sarcina n-am avut asa ceva, dar de data asta mi s-a aratat ca "se poate".
Acum am 28 de ani si ar trebui ca bb2 sa se nasca dupa ce implinesc 29 (asta ca tot vorbeati de varsta). Tocmai ce am facut testul pentru Sindrom Down si a iesit risc de 1:2400. Sunt putin ingrijorata ca la bb1 am avut 1:62000. La voi cum/ cat a iesit?
Dupa cum am zis, avem deja un pui de 1.10 luni si simt din ce in ce mai mult cat e de greu si cu bb mic si ca mamica cu burtica. Nu mai am acelasi tonus ca inainte de sarcina, obosesc mai repede, nu-l mai pot lua in brate toata ziua cum era si obisnuit (decat atunci cand este o urgenta).
La ultima eco mi-a zis si ca placenta este destul de joasa (problema avuta si la prima sarcina), dar sper din suflet sa se ridice.
Vreau sa cred ca totul va fi bine si de data asta, ca bb2 va sta cumintel la mami in burtica cat mai aproape de termen si nu va fi la fel de grabit(a) ca fratiorul ei.
Am scris destul pentru o prima "intalnire", va mai delectez cu timpul daca-mi permiteti.
Pentru prima pagina: DUM: 26.07.2012/ DPN: 02.05.2013 - mai trebuie ceva?
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 12+
de_ea spune:
multumesc de primire fetelor!
Vio-mie la 12 sapt si 4 zile TN=1.12
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13
mrenescu spune:
Irinukaaa, noi suntem printre cei mici ai odiseei dar am vrut sa-ti uram bun venit!
Sa aveti o seara minunata fetele!
6+
Irinukaaa spune:
Fiind in urma cu cateva pagini si avand un ragaz sa recuperez (doarme puiul meu) mai adaug "din mers" cate ceva...
Am avut intotdeauna parerea ca la bb2/bb3... esti mai relaxat, nu mai treci prin toate acela griji. De unde... cand merg la eco am niste emotii de nu mi le pot stapani deloc. Acum ma tot gandesc la testul pentru SD, cu placenta... ce sa zic... n-am timp sa respir prea mult, dar si atunci zic "dar daca,,,".
Si eu il simt pe bb2 de vreo saptamana, asa usurel, dar stiu sigur ca el este. Pe bb1 l-am simtit prima data la 17S si avea "putere" mai multa, asa ca prima data si-a facut simtita prezenta serios asa.
O sa intru mai pe seara ca acum "mi s-a incheiat pauza".
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 12+
VIOIKA76 spune:
Bun venit Irinukaa!
Ne bucuram ca ne-ai simtit mai aproape de tine!
Sa-ti traiasca baietelul si bebicul ,sa fie sanatosi.
Cred ca e greu si cu copil mic si cu burtica ,cel mic te solicita mult ,vrea in brate ,vrea atentie.
Eu va admir mamici cu copii mici si burtici ,eu n-am avut curaj sa mai fac un bebe cand era fata mica ,a fost foarte greu cu ea ,plangea din orice ,cred ca daca ramaneam insarcinata in perioada aceea ,inebuneam.
si acum11+
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui de_ea multumesc de primire fetelor! Vio-mie la 12 sapt si 4 zile TN=1.12 Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13 |
Vrei te rog sa-mi spui si CRL cat este la tine.
Multumesc!
si acum11+
de_ea spune:
CRL nu scrie...am LCP=56,8,DBP=16,6 si TN=1,11.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13