Burtici de mai-iunie 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

M-am trezit muuult mai optimista in dimineata asta in urma mesajelor de la voi, chiar incepusem sa ma panichez

Am o folie de no-spa la indemana si incerc sa stau cat mai relaxata

O intrebare am pt voi, pana ajung la doc: cum se manifesta sanii? La mine se tot schimba, ba sunt mai tari si mai durerosi, ba mai moi...in functie perioada zilei. "fluctuatiile" astea de hormoni sunt normale ?

Va urez o duminica linistita :D

Elyana, in legatura cu sanii iti pot spune ca si eu experimentez fluctuatii: cateodata ma dor de nici sutienul nu-l suport si cateodata sunt ok. Ai mei nu sunt tari, dar toata durerea o simt in zona sfarcurilor. La mine asta a fost un simptom clar de sarcina: intotdeauna inainte sa-mi vina ciclul ma dureau sanii dar niciodata in zona sfarcurilor si erau taaari pietroi; acum m-au durut dar direct in sfarcuri din prima, si fara sa se intareasca.

Fetelor, ce frumos ca a nins la voi. Abia astept si eu zapada desi daca imi aduc aminte ce-am patimit anul trecut in Bucuresti cu parcarea si traficul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kzm spune:

eu inca nu am dureri de sani
doar intr-o dimineatza ingrozitor de la frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaiIunie2013 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

si la mine sanii cand sunt durerosi cand nu dar sfarcurile sunt sensibile mereu

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 7+

Mergi la inceput