Burtici de mai-iunie 2013 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Multumesc fetelor, tuturor pt sfaturi. Nu am apucat sa raspund, am plecat direct la urgente la filantropia si doctorul m-a speriat rau. A refuzat sa īmi comunice altceva in afara de o trimitere pt Beta hgc pt luni... Am vazut un saculet micut micut, l-am īntrebat daca e pozitionat in uter, mi-a zis ca nu poate sa īmi spuna, mi-a zis doar ca e un sac gestional mic si ca nu vede un embrion si nici un cord ombilical, "nimic". L-am īntrebat cānd ar trebui sa apara, mi-a zis ca nu stie. L-am īntrebat cam ce vārsta pare a avea sarcina, mi-a zis ca nu poate sa īmi zica.. Mai rau m-a speriat :(

Adevarul e ca am 26 ani si arat de 19 cu ocazionala acnee.. Uf, nu m-a īntrebat nici macar de UM, nimic :( ma asteptam la altceva de la un doctor dar mi-am adus aminte de ce nu e bine sa te duci la doctor fara "trimitere". I-am zis ca ma doare din cānd in cānd, si ca sapt trecuta m-a durut si mai rau, m-a durut cand m-a palpat, ca nu sangerez, nu mi-a dat nici o reteta preventiv pt bb,, un sfat, orice!! I-am dat toate detaliiiiiile,nu m-a ajutat cu nimic

Acum īmi fac griji si nu stiu daca doar a fost nesimtit sau a vazut ceva in neregula si nu a vrut sa īmi spuna :(

ankylyla sper sa fie si la mine la fel si sa vad inimioara curānd!!!

Deci UM 17 Sept... Test slab slab pozitiv luni, 22 oct, dar nimic la eco... Azi 27 oct test pozitiv si un mic saculet gol la eco... Ambele intrevaginale... Pot sa sper, nu? Am vreo 5 sapt jumate dupa UM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elyana

Multumesc fetelor, tuturor pt sfaturi. Nu am apucat sa raspund, am plecat direct la urgente la filantropia si doctorul m-a speriat rau. A refuzat sa īmi comunice altceva in afara de o trimitere pt Beta hgc pt luni... Am vazut un saculet micut micut, l-am īntrebat daca e pozitionat in uter, mi-a zis ca nu poate sa īmi spuna, mi-a zis doar ca e un sac gestional mic si ca nu vede un embrion si nici un cord ombilical, "nimic". L-am īntrebat cānd ar trebui sa apara, mi-a zis ca nu stie. L-am īntrebat cam ce vārsta pare a avea sarcina, mi-a zis ca nu poate sa īmi zica.. Mai rau m-a speriat :(

Adevarul e ca am 26 ani si arat de 19 cu ocazionala acnee.. Uf, nu m-a īntrebat nici macar de UM, nimic :( ma asteptam la altceva de la un doctor dar mi-am adus aminte de ce nu e bine sa te duci la doctor fara "trimitere". I-am zis ca ma doare din cānd in cānd, si ca sapt trecuta m-a durut si mai rau, m-a durut cand m-a palpat, ca nu sangerez, nu mi-a dat nici o reteta preventiv pt bb,, un sfat, orice!! I-am dat toate detaliiiiiile,nu m-a ajutat cu nimic

Acum īmi fac griji si nu stiu daca doar a fost nesimtit sau a vazut ceva in neregula si nu a vrut sa īmi spuna :(

ankylyla sper sa fie si la mine la fel si sa vad inimioara curānd!!!

Deci UM 17 Sept... Test slab slab pozitiv luni, 22 oct, dar nimic la eco... Azi 27 oct test pozitiv si un mic saculet gol la eco... Ambele intrevaginale... Pot sa sper, nu? Am vreo 5 sapt jumate dupa UM...

Elyana, a fost nesimtit doctorul si dezinteresat. Du-te luni din nou la un cabinet unde ai incredere. Fii optimista si pastreaza-ti calmul.

Raluca

S 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Elyana imi pare rau ca n-ai dat peste un dr mai in firea lui. Dar sa stii ca exact ceea ce descrii tu am vazut si eu la eco la 5 saptamani: o bulina. Dr n-a putut sa-mi spuna clar daca e bine pozitionat si restul, pentru ca era sarcina prea tanara. Eu am UM 11 sept, ca sa-ti faci o idee iar la eco am fost pe 18 oct. Deci eu zic ca ti-a spus cam ce putea vedea, desi e clar ca n-a fost foarte profi.

Mergi luni la cabinet si vezi exact ce si cum. Dar pana atunci incearca sa te linisteti putin si sa gandesti pozitiv. Daca nu-s sangerari si dureri insuportabile atunci lucrurile merg bine. Daca apar dureri poti incerca sa iei no spa eventual. S-ar putea ca dr de la Filantropia sa fi avut impresia ca n-ai dureri si ca ai venit doar pentru a obtine o eco gratuit. ( ma gandesc ca poate de-aia s-a purtat naspa).

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Ma asteptam sa zica ceva mai... rational, din experienta lui ca doctor... putea sa zica "da, femeie, luni nu se vedea nimic, au trecut doar 5 zile, e normal, nu a avut timp sa se dezvolte" sau "nu, nu e normal, pana acum s-ar fi vazut si embrionul" saaaau sa imi spuna daca nu ar fi motiv de ingrijorare faptul ca am avut niste dureri de ovare, de spate, menstruale destul de urate si ca nu au disparut in totalitate... sau sa imi spuna ca e normal ce simt... sau sa imi dea o reteta pt ceai de tei... macar un lucru personalizat acolo :))

Eh, pana una alta, las stresul deoparte ca nu ma ajuta cu nimic. Daca totul e bine, nu fac decat sa agit "procesul" de dezvoltare si nu vreau... iar daca nu e bine.... ei bine, ingrijorandu-ma nu rezolv nimic, mai bine ma relaxez si ma odihnesc...

Probabil ca totul va fi bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele eu sufar de insomnii ,si daca tot nu pot sa dorm ,am deschis laptopul si am vazut ca s-a scris mult aici.
Deny ma bucur ca ne mai dai vesti despre tine dar ma intristez ca nu te-au lasat greturile.In curand vor ceda ,eu ma rog sa fie cat mai repede.
Irinukaa multumesc de urarile de sanatate ,din pacate asa patesc cu el in perioada de frig ,si de cand e in comunitate.Trebuie sa-i dau niste bronhovaxon dar astept o perioada de 'calm' ca sa-l pot administra .Multa sanatate si voua!
Elyana Doamne ,peste ce medic necomunicativ ,ai dat!
Asa ce ma enerveaza genul asta, de le tragi vorba din gura cu clestele!
Eu cred ca saculetul e fixat unde trebuie ,daca ar fi fost vreo suspiciune de extra cred ca te anunta.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Elyana dr la care ai fost nu a facut decat sa-ti spuna ce a vazut, intr-un mod nu prea elegant asta asa e. Dar sa fim serioase... stim cum sunt spitalele, urgentele de la noi din tara. Rest gasesti oameni de treaba cu care sa-ti faca placere sa mai vorbesti si alta data.
Dar per total eu zic ca a avut dreptate. Pentru ca la 5 Saptamani cate crezi si tu ca ai putea avea (poate si mai putin, totul fiind de fapt in functie de ziua ovulatiei) nu se vede decat sacul pe care deja l-a vazut si el, fara sa poata vedea daca este pozitionat bine, daca are sau nu embrionul format, daca e sarcina unica sau gemelara.
Iti spun pentru ca eu am fost la ambel;e sarcini la 5 saptamani la eco si s-a vazut exact cat s-a vazut si la tine.
Si nu conteaza ca faci eco vaginala sau abdominala, ca e 3D sau 4D. La 5 saptamani atat se poate vedea.
Eu am fost rechemata dupa 2 saptamani in ambele cazuri unde atunci da s-a vazut tot ce asteptam cu toate: minunea noastra.
Deci, ca un sfat... ce poti face acum este intr-adevar beta Hcg-ul ala sa vezi ritmul in care creste si sa ma astepti macar o saptamana.
Acum tu procedezi cum crezi.
O sa vezi ca va fi bine!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata!!!
la noi a nins ca in povesti azi noapte e o priveste f frumoasa afara , abia astept sa ies cu printesa sa se bucure si ea de zapada

DenyAnd sper sa te lase greturile ca tare tare urate sunt. la prima sarcina am avut din plin paa la 4 luni jumate , credeam ca nu voi mai putea manca niciodata asa de rau imi era

Elyana la prima sarcina am fost si eu la eco tot la 5 sapt si nu sa vazut decat sacul , nimic altceva. la 10 saptamani am vazut o bebica miscareata care m-a topit asa ca fii increzatoare si peste putin timp vei vedea o inimioara superba care bate in pantecul tau

Vioika si eu mai am insomnii din pacate. azi noapte din fericire am reusit sa dorm chiar bine, sper sa continui asa ca sa imi adun forte pentru cand se va naste bebe

pofte nu prea am...sarmale am mancat de curand dar nici macar de altceva nu mi“s-ar face o pofta ceva ba chiar nu stiu ce sa mai mananc ca sa ma incante.
greturile apar numai cand trebuie sa mananc dar dupa ce fac plinu trec
de fapt am.... o pofta mare mare , dar cred ca am sa raman cu ea am pofta de mers acasa de sarbatori dar la cum arata vremea sigur cu masina nu vom putea iar cu avioul cred ca se ajunge dupa 2-3 zile ca cate cancelari de zboruri se vor face ...

mami de Andra si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

neata fetelor

Elyana eu cand am ajuns la urgente nu sa vazut nimic nimic si tin sa precizez ca aveam 6 saptamani de la ultimul ciclu dar eu stiam ca am avut o ovulatie tarzie tie ti-a zis ca se vede un saculet mic dar nu stie unde este implantat si ai zis ca ai facut eco endovaginala mie mia zis ca daca nu apare nimic in uter in cateva zile trebuie sa imi bage camera pe trompe ca sa vada daca este extrauterina deci trebuie sa stai linistita ca nu este extrauterina ca nu avea cum sa vada saculetul in alta parte cu astfel de eco ca sa vada el pe canale este o camera mai micuta si este un pic dureros ce fac ei cand intra pe trompe asa mi s-a explicat mie la spital. si sa iti zic si zilele cum a aparut lamine: marti la eco nimic, vineri un saculet micut, luni tot saculetul, vineri saculetul cu un punct foarte mic care mia zis ca nu imi poate zice daca este embrionul si ma reprogramat peste o saptamana am inceput sa iau multicentrum matern fara sa mi le recomande nimeni m-am gandit eu ca nu are ce sa imi faca rau si le iau si acum iar cand s-a facut urmatoarea vineri la eco s-a vazut si bebe asa clar si sau vazut si bataile inimii. incearca sa nu te sperii asa cum am facut eu si acum ma gandesc ca am urlat si am stresat bebelul de geaba.probabil ai dat perte un medic total dezinteresat
sa aveti o zi buna

In dragoste, ca si in vis nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna fetele!
Ai zice ca daca nu am somn noaptea ,sa dorm ziua dar nu pot de nici-un fel.Nu stiu cum voi reusii sa ma odihnesc.Am incercat si cu ceai de tei cu miere ,somnul nu vine nici sa-l bati! Asta e, m-am resemnat si cred ca noaptea am sa fac treaba pe care ziua n-o termin!
Azi noapte ma batea gandul sa ma duc sa termin de curatat gutuile ce le-am luat pentru dulceata ,dar trebuia sa-l pazesc pe cel mic ca transpira si trebuia schimbat des.Asa ca am stat un pic pe laptop si apoi m-am chinuit sa adorm.

Mycia ,Doamne! Zapada!
Ce atmosfera de sarbatoare e la voi!
Cat isi doresc si copiii mei sa ninga ,fata imi zicea intr-o zi ,ca si-ar dori din vara sa sarim direct la iarna.
Noi in vacanta de iarna mergem de obicei la sky ,dar in iarna asta cred ca o sa fie scandal cu copiii ca sotul a zis ca nu se risca sa plece cu mine burtoasa la munte.Inca un motiv sa se supere fi-mea pe bebe.

Poate reusesti totusi sa-ti vezi parintii de sarbatori.Stiu ce inseamna dorul de parinti

Eu pofte nu prea am avut in sarcini dar ieri ma luase pofta de dulce ,in special de ciocolata si am luat o ciocolatica deaia mica de la Kinder ca imi curgeau efectiv balele.Seara am bagat un magneziu ca stiu ca atunci cand ai pofta de cioco ,ai lipsa de magneziu.Astazi vad ca nu-mi mai vine.
Noi nu prea suntem amatori de sarmale ,noua ne place mai degraba o friptura asa la cuptor ,mai zemoasa asa.Am comandat vreo 10 kg de salau sa-l bag la conge si sa-l fac la cuptor ,deabia astept sa-l am acasa.
O duminica placuta!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kzm spune:

olla
mycya - ce frumos ca a nins
imi place asa de mult zapada desi cred ca in iarna asta nu o sa
mi_o doresc, sunt asa impiedicata si cad asa de des , incat prefer ca in sarcina sa nu am parte si de alte obstacole, sunt eu destul de cascata si ametita

multumesc pentru lamuriri , m-am mai linistiit
oricum o sa ma duc sa fac pt psihicul meu si IgG la toxo si CMV
si TSh si hepatitele si
ma bucur macar ca m-am linistit
ma batea gandul sa incerc sa-mi schimb ginecologul
si asta pt ca sefa mea mi-a zis ca nu e ok ca ginecologul sa iti faca si ecografiile pt morgologie la 22 si 32 de saptamani
chiar daca el are si competenta in ecograf
cica ar trebui sa iti dea trimitere la un imagist care sa fie specializat numai in asta, ca nu e de joaca
uf...

in rest
nu am chef de nimic din cauza greturilor astea nesfarsite si insuportabile
la orice ora si in orice conditii
fie ca am mancat, fie ca nu
nu mai suport nici un aliment
poate doar painica goala
dar asta ori ingrasa ori tampeste si pe bebe nu-l ajuta cu nimic
cred ca am exasperat pe toata lumea
de cum vin de la servici nu imi arde sa fac nimic, stau in pat si lenevesc
ieri am si dormit la parnz vre-o 4 ore
de am crezut ca noaptea o sa bantui