Iti multumesc si eu Corina, desi sunt putin off topic, pentru ca ma uitam ieri pe niste oferte pentru Egipt fara sa am habar de riscuri...
.
Astept si eu targul de turism, poate pana atunci ne hotaram si ce destinatie dorim mai exact.
targul de turism va avea loc abia in martie (14-17), pana atunci pierdeti reducerile de EB acordate de agentii pentru inscrieri timpurii. deja etapa pentru inscrieri din ianuarie, cu reducerea aferenta, s-a incheiat. cu cat avanseaza perioada de inscrieri (martie, aprilie), cu atat se micsoreaza reducerea de EB.
raman apoi ofertele last-minute, care sunt cu dus si intors...
nu stiu ce reduceri/oferte speciale vor fi la targul de turism. din experienta voastra, e mai avantajos sa cumperi sejur de la targul de turism sau direct de la agentia de turism ?
Ayumi, de la Eximtur am luat (am mai mers cu ei in trecut).
Chiar ieri am fost si am luat o saptamana la Eforie Nord, doar cazare
.
Asta va fi concediul de "inceput", in iunie, pt ca mai vrem sa plecam pe parcursul verii.
Ingrid si Cristi 9 ani
Fetelor, chiar nu e cazul sa va faceti probleme cu Egiptul! In zonele turistice nu este absolut nicio problema, tocmai s-au intors niste prieteni de-ai mei din Hurghada si a fost totul ok!