Early booking 2013
Raspunsuri - Pagina 3
oana_s spune:
Ela, ne-am sucit, nu mai mergem in albena, pana la urma am gasit ceva super bun pt egipt (fara EB, dar platim un gen de rate pana in sept cand e plecarea).
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_s Ela, ne-am sucit, nu mai mergem in albena, pana la urma am gasit ceva super bun pt egipt (fara EB, dar platim un gen de rate pana in sept cand e plecarea). Oana mami de Mara 11.08.2004 si Calin 11.10.2011 Noi |
oana, ai curaj sa mergi in egipt in conditiile in care climatul politic actual e instabil ? daca pana plecati voi izbucneste pe bune un razboi civil sau va prinde chiar acolo si nu mai puteti pleca ? stiu, o sa ziceti ca violentele sunt in capitala, ca statiunile/resorturile sunt mai departe si oarecum izolate...insa eu, daca as fi in locul tau, nu as lua in calcul destinatia egipt, cel putin nu anul acesta...
ingridnen spune:
iar eu ma pregatesc sa bag un early booking la Eforie Nord pentru sfarsit de iunie. Au aparut ofertele pentru Litoral 2013
Ingrid si Cristi 9 ani
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui oana_s Nu ma gandesc asa...pana la urma si in bulgaria s-a intamplat cu autocarul cu evrei.. Oana mami de Mara 11.08.2004 si Calin 11.10.2011 Noi |
n-ar fi rau sa intrebati la agentie sau la asigurator (in cazul in care ati incheiat o asigurare de calatorie - recomand sa aveti si optiunea storno) ce se intampla in situatia in care nu veti mai putea pleca in egipt daca situatia de acolo scapa de sub control - va puteti recupera sau nu banii platiti ?
oana_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
n-ar fi rau sa intrebati la agentie sau la asigurator (in cazul in care ati incheiat o asigurare de calatorie - recomand sa aveti si optiunea storno) ce se intampla in situatia in care nu veti mai putea pleca in egipt daca situatia de acolo scapa de sub control - va puteti recupera sau nu banii platiti ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
din pacate asigurarea storno acopera doar accidente, boli etc.
din "fericire" am platit "doar" un avans de 30%, pe care evident il vom pierde.
Acu' ca m-ai speriat, am gasit un comunicat MAE, cam nelinistitor...dar nu mai platesc nimic pana cu 14 zile inainte de plecare (macar pana atunci vedem ce si cum se mai intampla pe acolo).
Edit: o sa-l pun pe al meu sa sune la agentie (ca-i mai amabil decat mine) sa vedem daca exista posibilitatea, in caz ca nu mai vrem sa mergem, sa optam pt alta destinatie (tot prin agentia lor).
P.S. de-aia nu-mi plac mie EB-urile.
oana_s spune:
M-am sucit, m-am invartit si am renuntat la Egipt (m-ai speriat, Corina ) si pana la urma am rezervat ferm la Albena, Laguna Garden 22 iunie-29 iunie 543 E, cu EB.
(mi-au dat avansul inapoi, mi-l dadeau oricum, dar l-am folost pt albena, tot prin agentia lor).
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui oana_s M-am sucit, m-am invartit si am renuntat la Egipt (m-ai speriat, Corina ) si pana la urma am rezervat ferm la Albena, Laguna Garden 22 iunie-29 iunie 543 E, cu EB. (mi-au dat avansul inapoi, mi-l dadeau oricum, dar l-am folost pt albena, tot prin agentia lor). Oana mami de Mara 11.08.2004 si Calin 11.10.2011 Noi |
mai, eu nu am vrut sa te bag in sperieti sau sa va stric planurile de vacanta. mi-am dat seama cumva ca nu prea esti la curent cu situatia din egipt si am considerat ca ar fi bine sa-ti atrag un pic atentia.
dar la agentie, cand ai facut rezervarea pentru egipt, nu ti-au suflat nici-o vorba in legatura cu situatia din egipt ? or fi zis ca stii deja si ca vrei sa mergi acolo cu orice risc ? cam ciudat...
bine ca n-ati pierdut avansul si ati putut lua sejur in alta tara, tot prin agentia voastra.
oana_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
mai, eu nu am vrut sa te bag in sperieti sau sa va stric planurile de vacanta. mi-am dat seama cumva ca nu prea esti la curent cu situatia din egipt si am considerat ca ar fi bine sa-ti atrag un pic atentia. dar la agentie, cand ai facut rezervarea pentru egipt, nu ti-au suflat nici-o vorba in legatura cu situatia din egipt ? or fi zis ca stii deja si ca vrei sa mergi acolo cu orice risc ? cam ciudat... bine ca n-ati pierdut avansul si ati putut lua sejur in alta tara, tot prin agentia voastra. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Ba ai facut foarte bine, saru'mana, pana la urma mergem la low cost si lasam pt altadata egiptul.
Intr-adevar nu ne gandisem la riscuri, ei n-aveau niciun interes sa ne spuna, dar au fost oricum foarte draguti, n-au comentat deloc cand a fost vorba de avans, ba chiar ne dadeau repede banii, insa noi am optat sa mergem tot cu ei, ni s-au parut seriosi.
In concluzie, multumesc Corina
AYUMI spune:
citat din mesajul lui ingridnen iar eu ma pregatesc sa bag un early booking la Eforie Nord pentru sfarsit de iunie. Au aparut ofertele pentru Litoral 2013 Ingrid si Cristi 9 ani |
Au aparut deja?Imi poti da si mie site-ul,te rog?Cred ca ai voie sa il dai ,nu?Sau se considera reclama?
Inca nu am folosit nici o companie de turism din Romania si de-aia intreb.