Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu mai apuc sa citesc din urma...sunt franta!! iar copii s au jucat pana la ora 22.20 , lucas care adormea de pe la 21 fara....
mai vreau sa ma uit dupa ceva plante pe net sa comand apoi la nani ....o sa dorm neintoarsa!! sper

vad ca vb de lapte. L inca este un mare fan lapte, ar bea si 1 litru pe zi si I la fel, la cei 5 anisori inca bea lapte dimi si seara uneori si in timpul zilei cu cereale, cacao, taitei, etc.

mada, nu avem fff mare spatiu dar suficient pt noi zic eu. pe viitor probabil ne vom extinde spatiu cu inca pe atat. momentan nu vreau ca si asa avem destul de lucru....ne cam sperie acest aspect noi venind amandoi de la bloc am plantat: nectarin, cires, visin, mar,par si gutui si 6 tuia (imi mai trebuie 1 sa fie simetrie ). iar acum caut pe net ceva plante perene , imi plac si acestea http://www.sieberz.ro/termek/festuca/ am vazut azi niste brazi asa de frumos erau aranjati, tunsi, in forma de spirala, glob, etc dar si pretul si o magnolie deosebita, altfel decat cele stiute dintotdeauna, dar costa 900 lei
merg sa ma mai uit pe cateva site-uri...
uff si buni si a luat concediu 1 saptamana.... vine de ziua buburuzei....greu nene....agitatie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

helou din nou....
si maine e o zi...si a fost....dupa o noapte dormta tun..multumesc DD ca A nu s-a mai foit...a cerut lp la 7 fara..i l-am servit si am coborat..in living ma astepta copila cea mare care cred ca nu dormise bine...era toata un bot lasat ca nu gasea peria de incaltamine..m-am lungit pe canapea ,si i-am sugerat sa nu se mai enerveze ca e in van..sora sa doarme si nu are cum sa afle unde e peria....m-a bombanit ,dar nici eu nu m-am lasat, mai ales ca am vazut ca nu dadea roata cu privinea dupa perie, doar se miorlaia ca nu o gaseste..miorlait specific ei si lu'ta-su ,doar ca sa ma faca pe mine sa le caut ce cauta ei...ei, azi dimi nu m-am deranjat...poate ca o sa ziceti ca sunt mama rea....da ce frate mi-am facut testul zilele trecute si mi-a iesit ca sunt mama perfecta..intr-un final se tranteste usa..se lasa liniste in casa si eu ma duc sa-mi iau tincturile facatoare de minuni....le inghit inca cu greta dupa o luna...incerc sa-mi incropesc un md de dieta..dar am cazut in putina ispita..am mancat paine ''la metru'' cu branza si ardei capia...m-am grabit sa-mi beau cafea, ca sa nu mai patesc ca ieri..adica sa si-o puna A in cap....zic sa vin la calculator sa ma relaxez cu voi..intru pe fb.nah daca am acum....intaii controlez fb lu'barbata miu...am dat sa distribui si eu o poza si mi-am prins urechile...intru si pe al meu..vad ca am deja 24 de prietene....bon dar problema e ca nu stiu cine sunteti..ma tot uit la poze da nu ma prind..ei,da si uitatul asta mi-a fost de folos ca int-un final m-am prins cine-i blonda prietena voasta a tuturor.... e Lalely....
bon se trezeste fitzoasa....ne giugiulim , ne schimbam venim la masa..servim omleta..apoi mergem in living..si pana la 13.20 totul a fost perfect....secretul cuminteniei este ca eu sa stau pe covor si sa fac ca toate trenurile si animalele..si uite cum suntem vesele si calme..cand m-am uitat la ceas sa lesin..nu aveam nimic de mancare nici pt ea, nici pt ceilalti si mai era juma de ora pana veneau acasa si trebuia si A sa manance....a inceput Shoul....cand pe masa,cand pe la plita....totul sub control pana cand se urcase pe scaun si se intinsee iar pe masa...eu bagata-ntr-un dulap ,aud un harjait mai citat si ridic brusc capul,crezand ca a cazut..A era bine,numai ca eu m-am dat cu fata/nasul de coltul dulapului..am vazut stele verzi la propriu...acum cand imi mangaii nasucul simt o unflatura/denivelatura....asta imi mai lipsea...am reusit sa trantesc un piure cu piept de pui la gratar...era cat pe ce sa fac si niste pesti, dar nu a reusit A sa-i scoata din acvariu.....dupa ce o certasem si o dadusem jos de pe scaun...ba de ciuda ca mi-am denivelat frumusete de nas am pus-o lipita de perete si i-am interzis sa dispara undeva..a stat ea cat a stat asa..10 secund... si s-a lasat in fund...a servit niste biscuiti care erau pe jos...apoi tiptil a tulit-o...am crezut ca s-a dus in living..da de unde a gasit biroul deschis si a bagat mainile pana la cot in acvariu....o fi citit ca nu prea am de unde sa-i dau peste proaspat....cand mi-am revenit din durea de cap si tziuitul urechii, asta tot de la lovitura mi se dereglase....ma prind ca e singur copilul in living...ma duc. nu era in locurile de bau...cand deschid usa la birou , ca isteatza lu mama inchisese si usa sa nu-i scape pestii cand ii scote, sa lesin....ea uda pana la cot..apa peste tot...moama cand m-a vazut a tzasnit....bon am papat si am urcat la nani..un nani lung de la 14.30 la 17 fara...de mult nu mai dormise atata..imi vena sa ma duc sa o trezesc..dupa amiaza a fost normala...pe seara am mai bifat un punct important..am reusit sa-i tund bretonul....si minunea minunilor m-a lasat sa-i umblu si cu mana-n par..i-am facut si 2 codite..in sfarsit avea si ea fata de fetita....a mai trecut o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmi da tu vrei tosata gradina sa o aranjezi in anul in care te-ai mutat??/ hm sunt uni care nici acum nu au facut mare lucru
Continua cu alea pt I de care am vb..rezultatele nu apar imediat,dar trebuie sa o ajuti..acesta tuse latratoare cum ii mai zic unii medici e mai nasoala ca cea expectoranta....te avertizeaza ca o supara rau ceva si ca e inflamata in gat...ma mai gandesc ..oare nu are legatura si cu catelul?????

Irina sanatate Dariei..imi pare rau ca nu v-ati bucurat din plin de vacanta asta la ai tai

Ursuletule puf
ce tare esti..da Lidia nu cu tine trebuie sa mearga la spital?..ha ha....

Lidia ,Diana poate a simtit ca se apropie venirea fratiorului si de aceea s-a trezit azi dimi sa stea cu tine..draga de ea...eu una ma bucur ca ai stat cu ea..nastere usoara ...poate esti la spital oo sti Ursuletulpuf ceva...

Mada nasol ca nu mai bea Cata lapte....eu zic sa mai insisti dimineata ca poate se reapuca...o tragedie nu este ca inlocuiesti cu iaurt...incearca si branzica aceea de au scos-o cei de la danone...dar sa nu se obisnuiesca pt totdeauna asa..stefy mi-a baut pana la 3,8ani si din bibe..500ml /zi...dar cand a zis gata..pai gata e si pana -n ziua de azi

Laura bine ai revenit!..nu cred ca mai am timp de picasa dar tare curioasa sunt sa-ti vad fata

Roxy de tine am retinut ca ai dovedit o zburatoare de tara....super daca va place..noua nu ne place ..doar zeama..in primele luni de diversificare ale A am tot luat si eu de la mama..dar m-am lasat pagubasa....cat le fierbi tot carne tare/atzoasa au

alexina
ma bucur ca esti bine si abiaastept sa ne zici cum a fot la echo..poate insfarsit stii 100% ce e bb

nu mai stiu pe cine am citit...ma duc la nani....
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea, ai fost dementiala... am raas, deci ai peste proaspat in birou si nu-i dai fetii.... mai, si cu Stefy ai facut ff bine, sa faci si cu taica-su la fel...
Cami eu zic ca atunci cand vor fi amandoua la gradi vor fi ok, asa a fost la cumatra mea.
yasmy, ai grija la nectarin, e mai sensibil
mada drum bun!
djlaura sunt f frumoase bentitele, ai incercat sa le vinzi online?

Mergi la inceput

deea, lidia e acasa se uita la meci,
ale mele sunt amandoua cu laptele, dar stiu copii care dupa intarcare n-au mai vrut lapte deloc decat in branza , lapte batut etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, daca tot nu eok cu nasul de la Pivalone, inbcearca maine seara si olith, ai sa vezi diferenta. Ca sa vad cum sunt eu mi-am pus din ambele cand eram racita..si se simte diferenta

laura, f frumoasa pasiune, iti doresc sa dea si roade. Cu pozele..nici eu nu stiu sa ma uit acum cat spatiu ocupa dar noi punem cateva poze si cand postam altele noi, le stergem pe cele vechi.

yasmi, brazii aia in forma de spirala si glob sunt frumosi dar tb sa te ocupi mereu de ei. Am vazut eu prin oras, cand au crescut..nu i-au mai tuns si arata nasol..iar majoritatea in forma de glob s-au uscat peste iarna Festuca aia sunt superbi si f ieftini Si eu am un fel de magnolie..altfel decat cum o stiam , dar nu stiu sa-ti spun cum se numeste ...nu e copac, e mai mult tufa.

deea, mi-a placut maxim povestirea ta, am citit-o pe nerasuflate Cred ca a fost o zi fff frumoasa din viata ta. i daca tot ai povestit-o asa frumos cred ca ar fi bine sa salvezi undeva postarea si sa-i dai Annei sa citeasca peste ani
Tu zici ca nu sti fetele de pe Fb, dar pe tine cine te stie, cu nume "fals" si fara poza..ia pune si tu o poza la profil
..si lasa in pace fb-ul sotului..mai bine intri pe aici

Mergi la inceput

roxy, in bere am facut carne a , a iesit ff buna
alexina , tinem pumnii sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Deea nu Are Legatura cu catelul pt ca tusea a inceput de cand a inceput si gradi, de acum 2 ani si putin. Si eu am citit pe nerasuflate nadraveniile annei :))

Delia, sa stii ca nu sunt pretentisoi nectarinii. Are si vecinul si nasul lui L. A

Mada, am inteles ca mergeti la munte fara copii...ooooo...ce frumos, relax sa aveti!!!

Laura ai o fetIta frumoasa foc!!!!!!!! Si bentitele sunt ff frumoase!! Ce altceva mai triCotezi?

Noapte buna!

Mergi la inceput

yasmy, somnic pufos!
mada , ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

eu nu vazusem postarea Ursuletului puf, Radu esti pregatit sufleteste?

Lidia, chiar, cu cine va sta fata cat timp vei fi tu in spital? au venit ajutoare? Vrem poze cu burtica pe ultima suta de metrii

Mergi la inceput