Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Neata Doamnelor!
Va las cafeluta!
La multi ani celor care isi serbeaza onomastica!
Noi am fost la biserica,am impartasit pitica acum stam, dupa amiaza mergem la ziua unui baietel,face 5 ani si il cheama si Mihail...cam atat
O zi frumoasa! Sanatate piticilor bolnaviori!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Buna,

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de Sf. Mihail si Gavril tot ce va doriti sa se implineasca!

Apropo de pus nervii pe bigudiuri, Larisa parca s-a mai linistit putin..sper s-o si tina.. iar de mancat, in acelasi ritm, cateva linguri si gata, n-are stare sa stea intr-un loc..In rest, o haioasa, i s-a pus pata pe intrebarea "tze face mamiii? tze face..(si ii i-a pe toti cunoscutii la rand)
Cameluska, Ioana canta cantecelele cap coada? caci L trece f repede de la un cantec la altul si mai combina si versurile intre ele..
Pianna, acomodare cat mai usoara!
Andreea, ce bine ca ai impartasit-o L nu vrea impartasanie cand ajungem in fata lu' popa zice "nu viau"; nu pot s-o fortez..

Sa aveti o zi frumoasa! si noi il avem pe tati sarbatorit, dar petrecem in familie! va servesc anticipat niste fripturica de curcan, o felie de tort (inca nu l-am cumparat..) si bauturica la alegere!

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani celor ce azi isi serbeaza ziua numelui.

nicopic, le ia pe rand, termina cu una, incepe cu alta..., inca nu le-a mixat.

Va doresc o zi frumoasa

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

2 Ani si 1 Luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!!!

Nici Maia nu vrea la impartasit (ea oricum nu pune gura pe nimic )am incercat de vreo 2 ori ori s-o duc dar plange si se zbate in brate..

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

De la Mihai -o felie de chec , un ecler si un pahar de suc de portocale .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani, tuturor sarbatoritilor zilei de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani si de la noi, pentru cei care isi serbeaza ziua de nume, cu pupici speciali pentru Mihai!

eu am si uitat ca astazi este sarbatoare, caci iar suntem bolnavi si nedormiti. Am vazut ca i-a dat o masea si probabil ca de asta e si organismul mai slabit. Deci iar tusim si avem muci.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

salutare si de la noi!
Imi propusesem sa-l sarbatorim pe tati(Mihai Gabriel) in seara asta, dar dis de dimineata Ionut a facut febra si toate planurile s-au dus.
Chiar imi propusesem sa fac ceva bun
Noua ne place sa ne impartasim, el vrea sa tina lumanarea si apoi sa o puna la locul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!

Noi va servim cu o felie de tort si un fresh de portocale :)

Multa sanatate copiilor bolnavi! Oooffff si inca nu a venit frigul cum trebuie :( se anunta ger peste 2 saptamani :((

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Doina,anaalina multumim de tratatie!

anaalina ce mai faceti voi? nu ai mai intrat de mult.

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput