Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(16)
Raspunsuri - Pagina 18
andreea88 spune:
Doina Elenys a renuntat la suzeta la 2 ani de ziua ei ...la somnul de dupa amiaza...i se rupsese...si de atunci nu a mai vrut-o rupta zice ca trebuie sa o duca la doctor...cand vede la televizor sunt niste desene cu albiinute una dintre ele are suzeta si zice k e mica de-aia are suzy...ea e mare!....
Va pupp
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
ana_25 spune:
DOINA ,am slabit in jur de 14 kg,dar nu printr-o metoda prea sanatoasa Am tinut dieta daneza in repetate randuri,e foarte saraca in calorii,si esti mereu lipsit de energie . Am facut si miscare,cam o ora de bicicleta pe zi. Stiu ca dieta asta nu e indicata,mai ales cum am tinut-o eu de mai multe ori la rand,dar numai asa am reusit! Dupa sarbatori vreau s-o mai tin o data,ca sa ajung in sfarsit la kg de dinainte ,nu mai am multe de dat jos,doar vreo 5
Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Neata doamnelor!
Poftiti la cafeluta/capuccino si un suc de portocale rosii
Va doresc o zi frumoasa!pupici
alynta27 spune:
Buna!
Nicopic sanatate fetei!
Maria mea era iritata pe fese de asta mi-a facut figuri. Seara am vazut ca era ca batuta cu urzica.
Ana admirabila vointa ta! Mie imi lipseste! Sunt si rea de foame, sunt nervoasa si deprimata daca sunt flamanda.
camisv spune:
Buna dimineata,
dau eu cafea si cappuccino (eu am baut deja un pahar maaaarrree, caci iar suntem treziti de la 6)
maine mergem la ORL sa vedem daca a trecut otita, dar azi-dimineata ii curgea putin nasul si a si tusit .... deci o luam de la capat ... si a fost doar ieri la gradi.
Ana, jos palaria pentru ambitia ta, mai ales ca si tu stai acasa si mai trebuie sa gatesti pentru altii. Iti tin pumnii sa slabesti cat vrei tu, dar sa ai grija si de sanatate
ce mai fac copilasii bolnavi?
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
Multumim cami de capuccino..multa sanatate ce mai trageti si voi cu racelile
Eu am facut o ciorbita de pui ..acum ma bag in dus sa scap de mirosul de mancare...dupa amiaza plecam la niste rude de-ale sotului ne-au invitat la eclere de casa
La cta e cald se anunta pana la 20 grade...va doresc o zi frumoasa!
pupici
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Eu am gatul zob...ma doare de mor, am avut azi o sedinta la comisia invatatorilor, la 5 am sedinta cu parintii. Am cantat azi cantece pt 1decembrie, am spus poezii, am ajuns acasa cu o cutie cu hartii/ambalaje de la flori si am decupat o mare parte dintre ele pentru a-mi redecora clasa, ca trebuie sa strang tot ce aveam despre toamna si sa bag fulgi de nea, oameni de zapada, braduti, etc...munca nu gluma...maine ma odihnesc...
Mari-Mariuk spune:
Revenind: eusunt cu gatul fff rosu, Vlad tuseste rau de tot si e foarte ragusit. Mi se pare ca are si un pic de temperatura...Oare cat mai avem de tras cu racelile astea??? Oare nu capatam un pic de imunitate???
camisv spune:
Mari, la fel sunt si eu, cu gatul rosu si ma doare groznic. Mi-a luat astazi sotul Bioparox, sper sa-mi fie mai bine maine, Multa sanatate
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)