Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(16)
Raspunsuri - Pagina 17
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata! O cafeluta? De ieri Maia spune intr-una caca la orice ea spune caca ,"vorbeste" singura,arata cu degetul si toate sunt caca |
Pana am trimis eu mesajul, ca s-a trezit T. intre timp, vad ca a mai aparut cafea
Bravo Maia, fiecare incepe cu ce vrea
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
alynta27 spune:
Buna!
Doina ma bucur ca ai vesti bune despre bb mic!
Ana sanatoasa sa fii!
Nicopic esti draguta! Adevarul e ca traiesc prin copii! Ma raportez mereu la ei, la nevoile si bucuriile lor!
Maria mea e foarte plangacioasa in ultima vreme! In dimineata asta s-a dezbracat de 2 ori ca nu i-au placut hainele, si-a schimbat cizmele si a plans 3 sferturi de ora...
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
Prezenta si eu pe aici. Sambata am avut evaluarea la curs, am promovat cu f bine.
Vlad e cresa, nu i-au mai curs ochisorii decat f putin, l-am dat cu kanamicina. Tusea s-a mai rarit noaptea, ziua cand ,,ridica tonul'' incepe sa tuseasca, dar nu mai tine cate 5 minute, trece repede.
Azi la ora 6 pm megem la control la dr homeopat.
ALINA, jos palaria in fata ta!
nicopic spune:
Buna fetelor!
Ma bucur sa aud ca sunt mai bine copilasii! si noi am avut de tras vreo 2 zile cu febra 39.5, cateva afte in gurita, maraieli..acum i-a trecut febra, dar maraiala/plansul, nu, chiar si peste noapte o apuca (in ultimele seri s-a trezit aproape din ora-n ora).. ..o iau, o linistesc, ii dau apa, o pun pe olita, citim povesti..cam asta facem noi la 2-3 noaptea...(masea nu-i iese ca m-am uitat, asa ca pana nu si-or face damblaua afelele alea...de mancat ce sa mai zic...)
Andreea, as incerca si eu lacul ala, desi L are manie cu suptul degetului, asa adoarme, toncanind la el.. de ros unghii mai putin..
Ana, ce haioasa e Maia cu "caca"
Mari, felicitari pt evaluare!
va
Nico, mami Larisa15/09/10
cameluska spune:
Buna fetelor,
nicopic, poate te ajuta ideea mea. Si Ioana baga degetul mare in gurita la nani. Cand ne jucam cantam "degetul mare pleaca la plimbare..." a vazut ea ca e dif intre degete, unul mic, unul mare, unul lung...La un mom dat cand era in pat cu degetul in gura, i-am spus sa-l scoata ca am vazut ceva, si i-am zis ca nu i-a mai crescut degetul, ca al meu e mai mare, ca al ei a ramas mic din cauza ca-l baga in gura. De atunci nu-l mai baga in gurita, si la gradi i-am spus educatoarei sa-i zica la fel si nici acolo nu-l mai baga in gurita.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
2 Ani si 1 Luna
Mari-Mariuk spune:
Faza tare cu degetul in gurita la somn: o amica incerca mai multe metode sa o dezvete pe fiica-sa de adormit astfel, a pus intr-o zi ardei iute; surpriza: fata a ,,papat'' tot de pe deget si apoi striga dupa ma-sa care s-a intors in camera bucuroasa ca poate sa o pacaleasca, sa ii spuna ca s-a stricat de la supt, da' de unde??? pustoaica ii arata degetul si zice ,,mai vreau gadi gadi la limba!!!''...asa ca spor fetelor la experimentat!
andreea88 spune:
AM intrat sa va urez o noapte linistita!
Nicopic eu zic sa incerci..elenys ziua isi baga degetelele in gura,isi mai rodea si cate o unghie...eu am citit pe alte forumuri si multi copilasi au scapat de suptul degetului...la noi a fost bun lacul de 3 ori am dat-o...e amar tare..reactia lui Elenys a fost bleah!Succes!
Mari f.tare faza cu ciusca...
Noapte buna!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
andreea88 spune:
Multumim Anca! Si tie la fel o zi frumoasa!
Pupici
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012
doina_1984 spune:
Buna!
Ana, bravo pentru Maia! Ce reteta ai folosit pt ca am vazut ca ai slabit ft mult?
Noi nu sugem degetelul dar inca avem suzeta la culcare :( ce ma bucura e ca dupa ce adoarme o da afara si nu o mai cauta, asa ca inca nu o fac pierduta.
o zi buna!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 12s+