Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!
Raspunsuri - Pagina 5
Kytana spune:
Buna dimi! Va invit la un bol se cereale cu fructe :)
Piticul a dormit ceva mai bine dar a tot fornait. Mi sevparea ca se infunda, ca se ineaca. Acu papa de la 6.00 si abia poate trage. I-am pus servfiziologic, in nasuc nu se vad mucisori deloc. Ce ii mai pot face?
La voi in casa cat e de cald? La noi nu au dat drumul la caldura dar sunt 22-23C. Il culcati cu caciula? Pingu mic doarme cu mine in pat, in patut mi se pare prea rece. E un patut din acela pliant care nu are altea si e ca un fas.
Despre cacuta, are 3-4scaune pe zi, nu f mult. Dar oricat de repede l-as schimba am obs mai nou ca i se lipeste plasa aceea de la pampers pe fundulet. Voi patiti la fel? Ce alre scutece folositi cu incedere? Va trebui sa ii iau nr 2 si nush dc sa iau tot pampers premium care sau altceva.
Olivia in maternitate am primit o mostra de probiotice masticabile. De aceea am intrebat dc le iei tu.
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Olivette spune:
Neata,
Kytana, ai putea incerca sa scoti mucisorii dupa fer cu o pompita manuala. Si la noi e fornaita, pun ser si nu iese nimic. Eu folosesc Babylove si nu s-au lipit niciodata.
La noi sunt tot 22. Cu caloriferul electric fac 24. Eu la 22 am racit. O tin in pat cu mine si o invelesc pana la brau cu pilota mea. Daca sta in patut, cu o paturica moale.
Andreea, cred ca am avut acelasi program. S-a trezit la 3.30, supt, kk, schimbat, iar supt si adormit. Si il chem pe sot sa o pazeasca si eu sa ma mulg in alta camera, ca trasese doar dintr-un san. Cand revin peste jumatate de ora, ea plangea de zor, el vorbea cu ea, ba chiar o si imita cu plansul tipand mai tare ca ea. Il intreb de cand e treaza? Pai de cand ai plecat. Si de ce nu m-ai chemat? Pai te-am lasat sa te mulgi. Imi venea efectiv sa-l strang de gat. Eu ma mulg cu pompa la intensitate maxima, altfel nu curge nimic. Ei, si dupa muls ma dor sfarcurile de zici ca sunt taiate!!! Cum sa-i mai dau sa suga asa? I-am dat ce mulsesem, 40, si ea ochii mari. Am pus-o apoi si la sani, am strans din dinti si de-abia pe la 5 si ceva a adormit. Asa tare m-a enervat ca a lasat-o sa se trezeasca. Daca ma chema imediat in 5 minute o adormeam cu tzitzi si nici nu foloseam laptele muls. Acum s-a trezit la 8, a supt pana acum, s-a partzait de vreo 5-6 ori de am zis ca face kk, dar nu, si a adormit la 8.30.
Asa e, Andreea, ce ne mai bucuram la kk! Eu ma bucur si la partzuri ca le trage si da gazele afara. Sa vezi ce o mai felicit cand le trage!
Hai ca ma mai bag si eu laco tura de somn cat doarme ea.
Olivette spune:
Caciula ii pun doar dupa baie pana i se usuca parul ca il are mare. Apoi o dau jos sau o pierde ea prin pat sau la supt.
PaulaFrida spune:
Neata fete
Kytana e f.frumos pingu micut,sa creasca mare si sanatos ceea ce le doresc tuturor boboceilor scumpi
Imi pare rau ca ai "noroc" de asa socrii si sotul de asa parinti,ar trebui sa le crape obrazul de rusine.
Si lui Roli i-i se mai lipea plasa de la pampers premium de fundulet,acum am luat pampers nr 2 new baby si mi-i se par bune.
Ieri,dupa plimbare,asa de bine a dormit Roli,ca de obicei cand ajungeam in casa incepea sa planga de foame,dar de data asta am apucat sa mancam si am gustat un paharel de bere belgiana manastireasca.
Ieri am mers si eu prima oara dupa mult timp la toilet ca un om normal fara chinuri si dureri,se pare ca m-au ajutat cerealele,merele,perele,mierea si supozitoarele cu propolis.asa de happy am fost ca si daca gaseam 100 de lei pe jos nu eram asa de fericita.
Cred ca trecem prin puseu de crestere ca de ieri numai la tzitzi vrea non-stop,zici ca nu se satura,se trezeste des si tot vrea sa pape si sa stau langa el.m-am documentat putin si se potriveste.acum,cat a tine,atat a tine,o sa trecem si peste asta.vorba aia:mai rau sa nu fie
Prichindelul doarme,poate apuc si eu sa atipesc putin.
Pupam pe toata lumea
Va dorim o zii frumoasa si usoara
fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012
Kytana spune:
Saru'mana de urari Paula, bobocelul tau nu e mai prejos! Avem cei mai frumosi bobocei din lume, doar-s ai nostri, nu? Inca ma mai gandesc daca cumva sa iau scutece Happy...Ce bine ca a dormit dupa plimbare, ieri nu am iesit din casa si s-a resimtit. Astazi desi nu am carucior il iau asa in brate, vad eu cum il scot Ma bucur ca ai scapat de durere
Olivia sarmana printesica, treaza in loc sa stea la tzitzi. Nush cum rezisti sa te mulgi cu aia, Si licuriciul tot langa mine doarme, am o paturica cu care il invelesc tot asa putin mai sus de brau, ca ii place sa aiba manutele libere si peste patura cu care ma invelesc eu. Sper sa dea repede drumul la caldura!
Cum le taiati unghiile? Eu i-am pus manusele dar le scoate, am incercat si sosetute dar alea raman umede si le baga asa in gura si nu mi se pare foarte igienic. S-a cam zgariat sarmanul pe fata. Sa incerc cand e treaz si linistit? Ce ziceti? Sorry ca va innebunesc cu o groaza de intrebari
Pup fetili ma duc sa prind 30 min de somn langa pingu mic.
Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
moni81 spune:
Buna fetelor,
Va salut pe toate si felicit bobocei care implinesc 1 respectiv 2 lunite.
Kytana eu ii tai unghiile cand doarme, dar nu imediat cand a adormit ci dupa vreo juma de ora cand doarme profund.
Ieri nu am dormit decat vreo 2 ore in 2 reprize cat am fost pe afara, dar am recuperat la noapte a dormit de la 22:30 pana la 5:30 , super nu m-a venit sa cred cand am vazut cat e ceasul.
Fetelor cred ca colicile fetei i le provocam eu , mancam de toate, carnati, muraturi si alte cele ce am citit ca nu ar fi indicat, voi ce ziceti de lapte? eu in ultimele zile am baut destul de mult, credeti ca ar fi si astea de vina?
Va pup pe toate
sandy_2008 spune:
salutare,
kytana, eu i-am taiat unghiile cu o forfecuta de bebe, cand era treaza. a stat cuminte si in 3 min era gata.
caciulita eu ii dau dupa baie sau cand sughite.
in maternitate o faceau sarmaluta si se linistea si am continuat si acasa asa...iar noaptea mai pun si o paturica...este cam infofolita, nu?
pup
Olivette spune:
Eu unghiile i le tai cand suge, ca atunci sta linistita. Cat despre pompa, asta e, indur. Daca ea e puturoasa si nu trage mult macar asa sa-i mai dau. Ma chinui sa ma mulg de 2 ori pe zi ca sa strang 100 ml si sa-i inlocuiesc una din cele 3 mese de lp. M-as mulge si mai des, dar nu pot decat cand doarme si in 99% din cazuri cand vreau sa bag pompa se trezeste ea.
Moni, e posibil sa fie si de la mancare. De obicei alimentele mai "periculoase", gen muraturi, carnati, se introduc treptat si vezi care e efectul asupra lui bb. Unii zic sa nu mananci multe chestii, altii zic sa mananci de toate ca nu conteaza.Parerile sunt impartite.
Bob_Pixel spune:
Hello hello !
Iar raspund fuguta, mi s-a terminat masina si trebuie sa scot rufele cat inca doarme dragoanca artagoasa.
Eu alaltaieri i-am taiat unghiile in timp ce era semi-adormita, mi-a luat vreo 10 minute sa tot o mangai, s-o imbrobodesc. N-aveam rabdare s-o adorm ca lumea, m-am enervat ca si-a julit nasul si acum are cojite. Am o forfecuta cam ascutita, o sterg cu alcool si ii tai unghisoarele (si transpir in timpul asta ).
De cateva zile urla ce urla si pe la 1 noaptea reusesc s-o pacalesc sa adoarma. Problema mea e ca mi se pare ca nu prea mananca asa bine. In prima luna a luat 1 kg, luna asta doar 600g. Vad ca stagneaza de cateva zile la 4200.
Mi-e frica sa nu fi racit, azi a tusit cam mult si-a stranutat. Eu o tin acum si cu caciulita, body si pantalon cu labute. Saptamana viitoare chemam pedi sa-i faca vaccin si s-o vada, ceva nu-mi place, nu stiu, poate sunt doar paranoia. Ba mi se pare ca are ochisorii umflati, ba ca nasul ii e rosu, de fornait fornaie fara muci, dar ma dispera zgomotul...ufffff
Aaa, s-a trezit si eu scriu aici , rufele sunt inca in masina...uuuuuufaaaa
Edit: am reusit sa scot rufele din masina nr 1 si sa bag masina nr 2. Dumneaei s-a zgait pe pereti in timpul asta. Imediat ce-am intrat in camera, a busit-o plansul. Am schimbat-o, ca se facuse ca porcu'. Uneori se murdareste si ea pana sus, pe spate. Nu e vorba ca ii pun pampersul prost, ci asa am inteles ca se poate intampla la o actiune mai "exploziva"
Acum sta si chitaie, e indecisa daca e jale sau nu e jale
Imi place la ea ca a inceput sa rada cu hohote chiar. Face giggles d-alea cum zic americanii. O pun pe umar la ragaici si ea sta batzoasa toata si se uita-n nasul meu si rade cu gingiile. Asa nas caraghios sa am? Eu o tot filmez cu telefonul cand o prind bine-dispusa, ma distreaza s-o vad si live si-n reluare
Aa, un truc pe care-l folosesc cand urla noaptea. Am o oglinda in camera, sus pe o comoda si cand o tin pe bebe in brate, pot s-o vad. Seara o tin pe brat, cu spaticul lipit de mine si dansam si cantam. Si cand nu mai pot de nervi, ma uit in oglinda si-i vad mutrita jalnica si ori ma izbeste o duiosie maxima ori un ras total. Imediat uit de nervi si stres si orice numai sa-i vad falcutele alea cazute de Droopy. Stiti catelul din desene? Asa mi se pare ca arata dragonita mea cand e sucarita, cu ochii carpiti de somn si falcute cazute
opaa, gata, e serioasa si ma cheama : oaaaa oaaaaaaaaa hmmmmmm oaaaa
Mami de dragonita Iris !
nu_mai_stiu spune:
Hei gagici?Unde sunteti astazi?
Kytana,la noi sunt 22 grade,uneori 23.Bebe sta in body cu maneca lunga si pantaloni subtiri....de aia cu piciorus.Cand doarme il invelesc de la burtica in jos,niciodata pe manute,iar noaptea cand doarme in patut in body cu maneca lunga si sac de dormit,fara pantaloni.Caciula doar afara,uneori.Si una de aia subtire.Care unele mame isi tin puiutii in casa cu genul ala.In casa nu a stat niciodata cu caciula,nici macar dupa baita.
Unghiutele le tau cand termina de supt si e cu tzatza in gura si doarme.Atunci sigur nu se misca si nu exista pericolul de a-l pisca si ii tai cu forfecuta speciala pt bebelusi si merge foarte usor,iar daca se mai zgarie putin,asta e...nu i-am pus manusele decat in spital.
Moni81,lactate din cate stiu eu ai voie ,dar nu in exces.O cana ,2 de lapte pe zi e oky,dar nu 1l.Si eu mananc orice,dar exlus muraturi,varza,fasole,mazare...
Sandy,bebelusul nu sughite de frig...Pe mine ma opreste lumea pe strada si imi spune sa imbrac copilul ca e frig.L-am scos fara caciula mereu.Ii pun caciula daca chiar e frig sau bate vantul.Daca e caldut fara ca e barbat
Pampers folosesc premium care.Intr-un fel e bine daca se lipeste plasa ca asta inseamna ca scutecul absoarbe tot si nu sta flescait la poponet Am vazut si la mine ca s-a lipit plasa,dar nu m-am gandit ca l-ar deranja.Eu oricum dupa fiecare kk il iau pe mana si il spal la chiuveta.
Olivia si eu i-as fi crapat capul sotului in locul tau.Mai patesc si eu asa....de exemplu cobor la soacra mea care sta la et 1,eu la et 2 si asta micu il las dormind si ii spun cand se trezeste sa ma sune ca poate ma iau cu vorba si nu-mi dau seama cat stau,evident ca nu ma suna ,dar cand deschid usa e jale de urlete in casa.Parca-s batuti in cap
ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)