Felicitari Moro!! Felicitari tuturor mamicilor!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Maine si poimaine sunt 2 sarbatori mari,cu cruce rosie.Deci 3 zile lenevim cu bbeii...

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

S a nascut ultimul bobocel !

GIORGOS s a nascut la 13:10, are 3810 g si o gramada de par, nasterea a fost usoara si amandoi sunt bine/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Hihihi,multumim de veste Adriana.Doamne multumim ca am trecut toate cu bine si ca suntem cu puiutii in brate si toti sunt atat de frumosi si sanatosi.Doamne ajuta sa avem o crestere usoara si sa auzim numai vesti bune de la mamici...

Sa cresti mare si sanatos GIORGOS ! Felicitari Moro !!!

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_77

S a nascut ultimul bobocel !

GIORGOS s a nascut la 13:10, are 3810 g si o gramada de par, nasterea a fost usoara si amandoi sunt bine/

------------------------------------------------
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)

Doamne cat ma bucur ca s-a incheiat odiseea celor 40 de sapt.cu bine
Toate am nascut bebelusi sanatosi iar noi ne-am refacut mai usor sau mai greu dar suntem capabile sa crestem minunile din viata noastra

Doamne ajuta sa avem rabdare si sanatate in toate !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Bine ai venit Giorgios!! Felicitari Moro!!!

Iupiiiii, s-au nascut toti boboceii nostri pufosi!!!

Andreea, sotul saracu avea intentii bune la origine: sa ma lase sa ma mulg linistita si sta el cu bb. Se gandea ca asa face seara cand imi fac si eu dus. Zice: mergi linistita ca vad eu cum ma descursc cu ea. A trebuit sa-i fac teorie: noaptea nu vorbim cu ea, nu oracaim odata cu ea si nu facem ceva s-o tinem treaza cat mai mult timp ca dupa aceea adoarme greu. Noaptea totul se rezolva in 5-10 minute cu tzitzi si in liniste.

Doarme pitica mea de la 4 (adormise in timp ce sugea lp). Am bagat si eu un somn de o ora jumate, ca mi-era rau, simteam ca mavia din nou raceala. Acum mi-e mai bine. Mai chitaie din cand in cand, nu cred ca mai dureaza mult si se trezeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Moni, Sandy, Olivia, Bob, Andreea multumesc de raspunsurile cu unchiutele. Pana la urma i le-am taiat in timp ce era la san, aproape adormit cu o forfecuta luate special pentru el. Acum sta si el fara manusele si pare incantat

MOni, s-ar putea fi de la mancare, cum la fel s-ar putea sa nu fie. Gandeste-te ca fac colici si bebeii hraniti cu LP.

Esti tare mai Bobuletz! Si dragonita ta este pe masura, doar altfel cum?! Ma bucur ca esti optimista si ca esti bine per total. Pup fetili

Haide mai Andreiuta, poate sarmanul sotz se gandea la tine, sa mai iei si tu o pauza

Bine ai venit GIORGIOS! Felicitaaaari Moro!! Sa va traiasca baietelul, sa fie sanatos, papacios si fara colicei, evident!

Si pentru ca v-ati obisnuit deja cu intrebarile primite din partea mea, va mai adresez una: cam cat dureaza o criza de colici? Am tot citit despre colici si mi s-a zbarlit parul in cap. Maine facem 2 saptamani si ar trebui sa ma astept sa inceapa, nu? Orice sfat e bine-venit!

Cam cati ml de lapte muls papa un bebe de 2 saptamani? Ma gandesc sa ii dezghet putin laptic cand plec sa mai rezolv din acte si nu stiu cam cat sa ii las. Cat ma sfatuiti? 50 ml e okay? Mai mult? Mai putin?

Va pup si sper sa avem o seara si o noapte linistita cu somn adanc si fara multe treziri!

Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

V-am urmarit din umbra odisea aproape zilnic decind au inceput sa apara bebei la voi,vreau sa va felicit pt ca toate ati trecut cu bine peste acest moment frumos din viata unei femei ,momentul de a deveni MAMA.Vreau numai sa va doresc sanatate ,fericire in sinul familie fiecaruia si bebei sanatosi ,cuminti,norocosi in viata care sa va aduca tot ce mai e frumos de aici inainte .
Am citit cu emotie de multe ori si am fost alaturi de voi plina de emotii de fiecare data,si pt ca aici se inchide odisea voastra vreau sa va urez alaturi de bebei ,,LA MULTI ANI'' sa fiti cele mai fericite mamici.

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kytana

Si pentru ca v-ati obisnuit deja cu intrebarile primite din partea mea, va mai adresez una: cam cat dureaza o criza de colici? Am tot citit despre colici si mi s-a zbarlit parul in cap. Maine facem 2 saptamani si ar trebui sa ma astept sa inceapa, nu? Orice sfat e bine-venit!

Cam cati ml de lapte muls papa un bebe de 2 saptamani? Ma gandesc sa ii dezghet putin laptic cand plec sa mai rezolv din acte si nu stiu cam cat sa ii las. Cat ma sfatuiti? 50 ml e okay? Mai mult? Mai putin?

Va pup si sper sa avem o seara si o noapte linistita cu somn adanc si fara multe treziri!

Nu e obligatoriu sa faca colici. Daca tu te setezi ca o sa aiba colici, poate o sa faca numai ca te simte pe tine .Glumesc, dar David de ex nu a avut colici. Nu a avut niciodata sa se inroseasca si incovrigeasca si sa para foarte deranjat. Deci nu e musai sa faca.
Sophia a avut vreo 4 saptamani cred. Se inrosea toata si se facea covrig si incepea sa planga.Dar nu foarte suparator nici pentru ea nici pentru noi.Se calma de obicei daca o luam si o tineam cu burta pe burta mea .I-am dat Infacol o data la doua mese si nu au mai fost probleme.L-am scos pe la 6 saptamani cand deja parea sa fi trecut momentul.Dar in ciuda micilor crize, nu a avut niciodata sa nu doarma noaptea din cauza asta sau sa planga mai mult de 1 minut.

Sophia la 2 saptamani avea si mese de 100 si mese de 40ml. Deci nu pot sa te sfatuiesc cat sa ii lasi.Ma gandesc ca ii poti lasa doua recipiente mai micute decat unul mare.Laptele matern odata ''inceput'' se arunca daca nu e terminat.Adica sa nu recongelezi un biberon din care a baut ea.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Looana, multumim de urari! Sa ai si tu un bb sanatos si fericit, fara colici si mancacios!

K, eu nu mai stiu cat papa la 2 saptamani, dar zice bine Oana, mai bine lasi mai mult decat sa urle de foame.

Mergi la inceput

K, Andreiutza vorbea de sotul meu Da, cam asta era intentia lui, sa stau si eu linistita.

Colicii la noi au inceput la 2 zile si zic eu ca au trecut acum (cel putin de cateva zile nu ne-au mai vizitat). Uneori apareau ziua, uneori noaptea, durau de la cateva minute pana la cateva ore. Cred ca Bobuletz saraca a fost cea mai incercata de colici.

Mergi la inceput