Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 21
epopeasca spune:
S.ellena ai tras o sperietura pe cinste! Mergeti neaparat la medic si faceti toate investigatiile posibile! Nu vreau sa te sperii, dar am avut un caz asemanator in familie si nu a fost a buna! Paza buna trece primejdia rea - asa ca fuguta la medic!
Alina noi nu am mai avut probleme cu soarecii de cand eram eu mica, tot asa din cauza unui vecin. Dar acum ma apuca toti dracii! S-a decimat si populatia de pisici de pe strada, mizeria alora e in crestere (nici nu va puteti imagina ce e acolo!) si noi restul suportam. Chiar as vrea sa fac o plangere la Sanepid, Primarie, ceva sa le arda o amenda si sa-i puna sa-si faca curatenie acolo; nu ma incalzeste pe mine amenda, dar ma gandesc ca daca platesc una se gandesc de doua ori inainte sa mai lase spatiul ala asa! Ca ei in loc de gard au sprijinit niste table mari, care au fost date la o parte si alti nesimtiti, ca altfel nu le pot spune, au aruncat pe acolo tot ce au apucat, inclusiv banchete de masini. Si culmea e ca suntem la mai putin de 5 minute pe jos de centrul orasului!
Andreea a adormit. Incerc sa ma calmez si sa ma odihnesc si eu. Soricelul este prins sub o caserola veche si pusa greutate peste; sa se ocupe de el altcineva, ca eu sigur NU!
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
A.C spune:
Dannah,intr-adevar Delia este un copil deosebit.Ea intelege mereu cand se intampla sa nu am bani sa-i cumpar ceva,ea nu stie ce inseamna rautatea,invidia...E prea buna,draga de ea. Si ma mandresc ca e fetita mea !Cateodata sunt prea exigenta cu ea ( meseria mea e de vina )Prea vreau sa le stie pe toate !Si ea are o inimioara atat de mare incat ar iubi pe toata lumea,daca ar putea.
Gata,m-am intins destul.Fiecare mama isi lauda puiul si asa cum se spune,exista un singur copil frumos in lume,iar el apartine fiecarei mame.
Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)