Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 20
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Laurika, baietii nostri sunt nascuti in aceeasi zi 10.08.2010 !!! Si culmea, pe al meu il cheama Florian Alexander (si cit pe aci sa il cheme Christian, ca asa e traditia in familie, da ne-a luat-o un unchi inainte) . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
La noi a intarziat bebe cu 10 zile fata de termen, iar numele era stabilit de ani de zile...si ALexandru e ta-su
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu
epopeasca spune:
Eu tocmai am prins un soricel in casa! Imi vine sa innebunesc!!! Am niste nervi de nu va puteti imagina! La 2 case distanta e un teren lasat de proprietari in paragina si care a devenit intre timp spatiu de gunoaie si de acolo ni se trage restului vecinilor. Nu stiu unde mama n....sa fac plangere sa vina sa curete cineva, ca o iau razna! Nu pot sta cu nou-nascut in casa si cu teama de soareci! Unii oameni (daca le poti spune asa) depasesc orice limita de bun simt! Mi s-a dus tot ZENul
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
S.ellena spune:
Buna fetelor. Am intrat si eu un pic sa vad ce ati mai facut. Sunt intr-o stare f proasta. Am avut o noapte de cosmar....La ora 1 l-am gasit pe sotul meu lesinat langa pat Era cazut si ghemuit acolo. Va dati seama ce soc pe mine, l-am strigat, l-am zgaltait dar nu misca deloc. M-am panicat imediat, am luat telefonul si am sunat la 112. Eram crizata, am spus plangand ce s-a intamplat, ca sunt si insarcinata si nu stiu ce sa fac. Dispecera saraca nu stia cum sa ma linisteasca apoi mi-a facut legatura la pompieri parca. Intre timp si-a revenit si sotul meu, a durat totul cam 3 minute cred dar mie mi s-a parut o vesnicie...Au venit totusi cei de la Smurd repede, i-au luat tensiunea care era ok insa avea glicemia 70!!! I-au injectat niste glucoza si si-a revenit apoi. Am reusit sa adorm la 5 dimineata, pt ca nici acum nu pot sa indepartez din fata ochilor imaginea cu el cazut acolo, inconstient! A fost cumplit, am crezut ca....Doamne, nu as supravietui fara el niciodata! Bine ca a trecut totul, acum are nevoie de odihna asa ca sunt cu ochii pe el, nu l-am lasat sa mearga la birou azi.
Si tocmai venisem f bucurosi de la control! Buburuza noastra e bine, are 2200 g, e in pozitie ok...numai ca a aparut in fata gatului ei un cordon!!! Of, sper sa nu si-l rasuceasca dupa gat pana la nastere ca sa nu fie nevoie de cezariana. Si dr a zis ca ar fi pacat, pt ca am toate sansele sa nasc natural. Tati al ei era topit dupa ea...e bucalata, are buze carnoase si nasucul in vant, ca ale lui. Seamana perfect cu el! Acum ne mai intalnim peste 2 saptamani, ca sa stabilim cum voi naste. Facem si noi azi 34 saptamani, sper sa stea Evutza mea cat mai mult la caldurica si...fara shocuri ca cel de azi noapte! Va si sa aveti un weekend linistit, cu somnic odihnitor!
34+ cu Eva Maria
A.C spune:
IPopica,nu ma supara nimic.E doar stresul dinaintea nasterii.Botezul e
al unor prieteni si o sa mergem doar la biserica,Delia va sta la cumnata mea de duminica si eu tot de duminica seara ma internez.Mai devreme Delia mi-a zis :"Mami,o sa -mi fie dor de tine !"Si ne-a apucat plansul pe amandoua.E o fetita sensibila,f.iubareata si lipicioasa si ne-am obisnuit toti 3 si acum e normal sa fim emotionati,stresati ca mai vine o buburuza in familia noastra.Gata,nu mai zic nimic ca iar incep sa-mi dea lacrimile...Hormonii,ei sunt de vina !
Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Eu tocmai am prins un soricel in casa! Imi vine sa innebunesc!!! Am niste nervi de nu va puteti imagina! La 2 case distanta e un teren lasat de proprietari in paragina si care a devenit intre timp spatiu de gunoaie si de acolo ni se trage restului vecinilor. Nu stiu unde mama n....sa fac plangere sa vina sa curete cineva, ca o iau razna! Nu pot sta cu nou-nascut in casa si cu teama de soareci! Unii oameni (daca le poti spune asa) depasesc orice limita de bun simt! Mi s-a dus tot ZENul Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
Gina,si eu am patit-o cu soricelul.Dar imagineaza-ti ca noi stam la bloc.A fost un soc.Cred ca pe la masca de la baie a intrat,habar n-am.Oricum,abia astept sa ne mutam de aici sa scapam de gandaci,soareci si alte vietati !
A.C spune:
Offff,S.ellena,draga de tine prin ce-ai trecut !Nici nu vreau sa-mi imaginez! Bine ca sunteti bine acum !Aveti grija de voi !
Menajati-va cat puteti ! Va doresc muuuulta sanatate !
Bubulina42 spune:
S.ellena, draga de tine, sa te odihnesti si tu azi,alaturi de el...
Mie imi e frica sa ma gandesc ce s-ar intampla aici,unde nimeni nu vine ca nimic nu e urgent..Bine ca si-a revenit, a facut o cadere de glicemie, tre consultat si avut ceva la indemana pentru astfel de cazuri!Sper ca esti ok si ca bebelina din burtica a trecut cu bine peste starea ta de azi-noapte, dragele de voi,nici nu ma pot gandi cat de cumplit a fost, ca m-a apucat si plansul gandindu-ma ce s-ar intampla sa il gasesc asa pe iubi..Aveti mare grija de voi si sa puna mana pe tel, neaparat sa mearga la dr de familie sa il trimita neaparat la analize!
Alina, hai sa te iau in brate si sa te pup, ca sa te mai linistesti,emtiile e normal sa fie mari,dar iti dai seama ce minune se intampla luni?pai numai gandul asta ar trebui sa te tina cu gura pana la urechi!!vei avea galuscutza in brate,mami!!
Gina2, nu poti chema Sanepidul?parca astia erau chemati de regula, brrr, ce horror, e normal sa fii suparata! incearca sa suni si vezi ce zic, desi daca nu e nimeni acolo de la care sa ia bani, ma indoiesc ca vor veni..
Nasol cu noapta, eu nici nu mai comentez, sunt fericita cat e 7 am, si e ziua..Puiul doarme f bine,dar eu cred ca voi fi zombi pana se hotaraste el sa iasa.
Popi, care va sa zica si matalutza ai imbratisat pozitia canapea, imp e ca stai comfortabil, eu daca las capul pe spate un pic mai mult,parca se desface burta in doua, doaaamne, ce sentimente ciudate!
Fetelor, chiar, nici o veste de la Yna??
Deny, relax, simti ca te faci mamica, nu e deloc usor primul trimestru, noi am fost insa si un mic grup de nesimtitoare care nu aveau deloc stari de gravida-e-heee, ce departe sunt vremurile alea nuu?
Ideea fetelor cu rontaitul a ceva sarat-biscuitei sau stiksuri pana sa te dai jos din pat e f buna!
Eu una constatasem-si e valabil si acum- ca e super daca NU mananc la prima ora, ci spre 10 am, asa, atunci corpul nu e asa dat peste cap si accepta mai usor papa..Ai grija de tine si de burtica!
La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei!
Haide YNA!!
Va pupacesc cu drag pe toate!
Musiu N. sughite de zor, dar nu se scoala el la ora asta, nu e asa matinal..dupa ce termina repriza, sforaie la loc
36 + cu Nicholas
A.C spune:
Bubu,zici ca-s copil mic !Doamne,ce sensibila am devenit !Nu ca n-as fi fost,dar acum plang din orice!!!!!!
Te pup,Bubu !
IuliaCospy spune:
Ziua buna doamnelor!
Hai Yna! Te asteptam cu vesti bune!
Alina, mai ai si tu asa de putin! Tinem pumnii pt duminica/ luni!
Bubu, e dementiala camera lui Nicholoas! Iar desenele sunt f frumoase! Sa aveti parte de clipe cat mai frumoase acolo!
Onutz, Cellena si noi avem circulara! Si la Sara am avut. Doar ca la ea circulara s-a facut de seara pana dimineata. Adica la ecografia de seara nu s-a vazut iar dimineata cand au scos-o era cu cordonul infasurat. In orice caz, asta nu e motiv de ingrijorare acum. Trebuie insa monitorizat si vazut care e situatia la nastere pt ca riscul este in timpul expulziei, daca circulara e prea stransa. Altfel si eu am auzit de nenumarate cazuri chiar cu circulara dubla, care au nascut natural si fara probleme.
Legat de cos pt pampersi, noi l-am avut la Sara pe acesta http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70103207/ si il recomand cu caldura. Capacul a fost suficient cat sa nu dea voia mirosului in camera. In plus cele 2 cutii mai mici le-am agatat de marginea patului (are niste carlige de plastic incluse) si am avut mereu la indemana, langa masa de infasat, ser, crema de fundulet, servetele, pudra cu antibiotic, etc - maruntisuri.
Mena, cum adica tu n-ai lucruri interesante de povestit ca noi!? Pai se poate, iar esti in butoi? Hai repejor afara ca lui Gabriel ii place o mami vesela!
Voiam sa va mai scriu, dar am uitat ce, caci de cand m-am apucat a trecut cam mult.
Iulia, mami de Sara Andreea si 31+
dannnah spune:
Epopeasca - te inteleg perfect, ai eu relatam acum vreo 3 saptamani o intamplare similara Noi stam la casa de jumatate de an si kestia asta a fost noua pentru mine! La noi au intrat in peretele fals de rigips. Am pus nuci, bombonele, capcane, de toate. Nu s-au atins, dar nici nu i-am mai auzit. Nu am inteles, tu ai reusit sa-l prinzi?
Intr-adevar, la casa nu ai gandaci din aia ingrozitori dar sunt multi paianjeni, greieri (am avut unul in pat!), soricei, viespi, etc.
S.ellena - nici nu pot sa-mi inchipui ce spaima ai tras, bine ca sunteti amandoi OK. Sotul tau ar trebui sa-si faca niste analize ca sa fiti siguri ca nu se va mai repeta.
A.C. - mi-e asa de drag de fetita ta, de fiecare data ma impresioneaza cand povestesti despre ea. Pare foarte sensibila si matura, o sa ai un ajutor de nadejde in casa! Parca vad ca si pe mine ma va apuca disperarea cand va trebui sa merg la spital, o sa-mi fie dor de amandoi! Ti minte ca in timpul travaliului ma luasera niste ganduri fataliste de genul:" daca nu-l mai vad pe sot, daca se intampla ceva etc etc" Eu cu panica mea
Deja v-am pierdut sirul, nu mai stiu cine si cand trebuie sa nasca. De fiecare data cand intru pe forum ma astept sa vad pe altcineva la titlu
Va pup
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+