Haide Yna85 ! Felicitari Madalina, Menics, Silvia!
Raspunsuri - Pagina 14
epopeasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui S.ellena Buna fetelor! La sotul meu in Arges se obisnuieste sa alegi 3 moase pt bebe (sunt diferite de nasa care boteaza copilul), din care una dintre ele este cea principala, ca sa zic asa. Obiceiul este ca mosica principala sa-i ia bebelusului toate hainutele de iesit din spital. De asemenea, in zilele cat mamica sta cu bebe la spital, mosica principala merge la o biserica si roaga preotul sa faca o slujba mica, in care sa sfinteasca niste apa. Apa respectiva va fi pusa in cadita de baie a bebelusului, cate un pic pana la botez. De asemenea, in seara de anul nou, asta dupa botez, cele 3 mosici "dau copilul de grinda". Trebuie sa faca un colac parca, sa prinda in el busuioc si niste banuti si parca sa faca niste urari pt bebe. Mamica va pregati o masa si cateva cadouri pt cele 3 mosici. La mine in Olt se pune o sg mosica, dar trebuie sa dea copilul de grinda 3 ani la rand. Cum eu m-am casatorit in Arges...urmez obiceiul de aici :))). Sper ca am putut sa va lamuresc cat de cat cum e cu moasa 33+ cu Eva Maria |
Eu sunt din Banat, tot aici si stam cu toate ca sotul e oltean din Severin. La noi se pune o singura moasa, nu 3 si nu e nici obiceiul cu grinda (asta cred ca e ceva specific oltenesc). In rest e cum ai spus tu. Cat despre obligatii de cumparat pt bebe, eu i-am spus lu' vara-mea sa nu se puna pe cheltuiala ca am ce-mi trebe pt iesire, dar ea a vrut sa-i cumpere ceva acolo (e surpriza) de placere. Si am lasat-o. E foarte fericita ca va fi moasa Sofiei, asa ca de ce sa ii stric eu aceasta placere.
Eu i-am facut bebelinei o caciulita pt iesirea din spital si acum ii fac si Andreei una si astea vor fi si cadourile uneia pt cealalta, ca jucarii avem foarte multe (primite, mostenite, cumparate) si nu vad rostul unora noi.
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
Bubulina42 spune:
Fetele meleeeee, burticutze dragi
scurtissimo:
1. Azi facem 36 de saptamani, intram in 37!
2. Asa cum v-am promis, am pus pe Picassa camera bubulinului, ca am reusit sa o terminam in procent de 99%, asa ca vreau sa va fur un zambet
Mai sunt mici detalii de finalizat- caruselul muzical pentru patut-care are nevoie de baterii si e in balansoar- o cutie de langa dulap car o sa dispara de acolo (cu retete de ale mele), carutul va sta acolo pana il scoatem la plimbareala si apoi il mutam in alt loc-dar in mare, e cam gata:), suntem fericiti! E draguta, nu?
Alin al meu in fiecare seara se opreste in fata usii lui bebe si priveste luuuuuung, minute in sir, camera-cred ca si-l imagineaza pe asta micu acolo!!- si eu ma fac ca am treaba pe la baie sau in dormitor la noi, sa nu vada ca l-am vazut, fiindca de regula i se umplu si ochii de lacrimi!
!Tablourile sunt primite cadou de la socrul meu-el picteaza si face si grafica-pe cel cu bebe mi l-a facut cand le-am zis ca o sa avem un bebe, pe celalalt, cu bebe care suge- cand i-am spus ca o sa avem un baiat:) Frumoase, m-a emotionat.Ii iubesc pe amandoi parintii lui Alinu, dar mai ales pe tatal lui, care reprezinta blandetea (si calmul) intruchipate!
Hai va pup cu drag pe toate si raman alaturi de voi cu gand, cu inima, cu suflet-ca intotdeauna! Continuam sa asteptam vesti minunate!
36 + cu Nicholas
vreausaninga spune:
Bubu, camera este pur si simplu M I N U N A T A!
Este exact ca intr-o poveste! Felicitari
36+
"buburuzul" Ianis Andrei
IPopica spune:
Vai, Bubule e suuuuupeeeerbaaaaaaaaa
Cata atentie la detalii .....
Va urez sa "colcaie" de sanatate si fericire!
gogoasa hormonizata
andie_n spune:
Hello fetelor! Ce mai faceti? M-am sculat tarziu si azi si n-am venit la calculator decat acuma.
Looana, felicitari pentru cele 37 de saptamani implinite! Sa dea Domnu' sa vina bb cand iti doresti tu si cum iti doresti.
Onutz, stai linistita, poate sa isi scoata cordonul din jurul gatului. Nasol ca nu ai putut dormi azi noapte, incearca sa te mai odihnesti acuma.
Mami_de2, felicitari pentru ca ai terminat de aranjat, spor la spalat hainute. Noi am luat detergent lichid de asta: https://comenzi.farmaciatei.ro/product_info.php?products_id=10025560, dar banuiesc ca e f bun si ala de la Persil.
Popi, da, ar fi tare sa ne intalnim, dar daca bb a ta e mai grabita s-ar putea sa mi-o iei inainte.
Gina, sanatate, sa nu ai contractii si dureri de la vreme.
Luciana, stai linistita, sunt hormonii care isi fac de cap. Incearca sa te linistesti, n-o sa vina bb chiar in seara asta cand merge sotul la meci.
vreausaninga, felicitari pentru terminarea pregatirilor.
Popi, eu inca n-am pus actele in bagaj, dar urmeaza (n-am inca trimiterea de la medicul de familie, dar medicul meu de fam e la Medlife Grivita, asa ca poate sa mi-o ia sotul si cand mergem sa ma internez daca e cazul). Tb sa pun si eu aparatul foto si incarcatorul de la el, incarcatorul de telefon n-am cum sa-l pun de-acuma in bagaj ca n-am decat unul, asa ca tb sa sper ca nu-l uit. Eu mi-am pus o camasa de noapte si un sutien de alaptat ca sa fie si mi-am luat slapi ca acolo am vazut papuci de aia de casa dar daca merg la dus mi se par mai buni slapii. Am pregatit si hainele pt bb de iesit din spital si tb sa le pun si pe cele pt mine (dar nu pot sa le pun de acuma ca nu am atatea haine de gravida de toamna).
Lorelay, super ca l-ai vazut pe bb si totul e ok.
S.ellena, multumim de informatiile despre traditia cu moasele. Noi nu stiam de asa ceva asa ca nu vom avea.
ToIo11, bine ai venit, sarcina usoara in continuare si nastere usoara.
Bubu, felicitari pentru cele 36 de saptamani implinite. Superba camera lui bb.
O zi buna sa aveti in continuare!
Andreea 36+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 2 Maltofer Fol, Dopegyt la nevoie
dannnah spune:
Vai Bubu, este absolut superba camera! Felicitari!
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+
Yna85 spune:
Buna burticutelor!
Va multumesc din tot sufletul pt sustinere! Sunteti foarte dragute toate! Am emotii mari de tot, dar sper si ma rog sa fie totul bine! Azi tot am facut la bagaj, ca noi initial am vrut sa nastem la privat - era totul vb si OK - dar din cauza pb si ca vine mai devreme , medicul ne-a sfatuit ca e mai bine la stat in caz ca trebuie sa stam mai mult si ca ATI e mai bine dotat! Desi imi doresc sa nu fie nevoie si pe marti sa fiu acasa cu minunea mea!
Va pup tare pe toate si va imbratisez! Sa aveti nasteri usoare si minuni sanatoase pana ma intorc!
dannnah spune:
Yna - ne gandim la tine! Fii curajoasa si gandeste-te la ziua de marti!
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 32+
irilac31 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bubulina42 Irilac:), pai am si scris un mesaj, aproape imediat, in care v-am spus ca se rezolvase totul si ca era de vina o tableta pe care o avea (eu nu aveam de unde sa stiu, nu?) si ca are sa fie si ea mamica si ca ne-am impacat, dar nu cred ca l-ai citit, te-am prins! |
Pai cine mai tine pasul cu voi mai...ca aveti mancarici la dejte' citesc si eu cum si ce apuc Multumim pentru sfaturile despre igiena bebelului si felicitari pt schimbarea sapt. Camera e absolut.....SUPERBA .
Looana, Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti,
Yna, tinem pumnii stransi si Doamne ajuta
Va pup pe toate, azi sunt cam ametita, nu stiu de ce...
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+
onutz83 spune:
Popi, din pacate nr de caractere la titlu e limitat...
Lucyana, si eu am tras o repriza de plans dimineata... Din cauza de stres legat de circulara + faptul ca are momente cand se agita f f tare si ma tem sa nu-si faca singur rau + imi era rau de nesomn + contractiile de azi-noapte... Dar mi-a trecut, acum m-am zenuit, ca Popeasca pe amandoua
Daca se intampla ceva in timpul meciului chemi salvarea, il suni pe sot, faci si tu ce poti
Lorelay, nu ced ca te mai asteapta atat
ToIo, bine ai venit!!
Activeaza mesajele private si da din clape, dupa primele 10 mesaje urmatoarele apar in timp real
Bubule, camera lui Nicholas este dementiala
Despre carusel vreau sa va zic: din cate stiu eu in primele luni nu trebuie sa se invarteasca nimic in fata lui , pentru ca privirea lui este in formare, abia la cateva luni vede bine, pana atunci vede lumini si umbre, apoi distinge formele s.a.m.d.
Tot din cauza asta trebuie ferit de lumina puternica (de ex. sa nu-i bata soarele in ochi, dar lanoi nu va fi cazul )
Yna, cred ca e cazul sa scoatem motatele
Ah, da, ne-am hotarat: pe Luci il va chema Lucian Gabriel
Onutz 36+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian
Vali
F IMPORTANT - MELANOM