FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Fumi drum bun si sa vii cu vesti bune!!!!!
Amalia ce faci? Sper ca esti tot ZEN...
Apalina sa-ti traiasca baietelul sa fiti sanatosi si fericiti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loretta sunt super ZEN o fi bine ?
Fumi

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Ne rugam sa fie bine

Mergi la inceput

Loretta tu cee faci?

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Mai nimic...incerc sa pun inapoi datoria ce am facut-o cu FIV-ul din primavara si bag in mine naturiste. Pe undeva e benefica pauza aceasta....dar abia astept si eu sa ajung la Brno ca fetele vorbesc asa de frumos de tot ce e acolo....
Tu pe cand faci beta?

Mergi la inceput

Baga naturiste pregateste patutul si mergi laBruno sa iti umpli sufletul de fericire maxma ,eu zic ca pe 5 noiembrie daca ma tine sa astept pana atunci.... deocamdata ...vad ca sunt ok ma intreb nu oi fi anormala cu atata ZEN ca nu am nici o grija deocamdata

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Mai bine asa decat sa stresezi bebeii . Trebuie sa avem incredere ca va fi bine.
Probabil la anul ajung si eu la cehi...pana atunci traiesc emotiile alaturi de voi. Sper sa fie doar emotii pozitive de acum incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor,

Sandy sotul meu nu are OATS severa, ci asteno-teratospermie (adica doar ATS :)) ) in varianta moderata.
Situatia nu e asa grava, noi mereu am facut ICSI, dar asta si din cauza ca eu n-am produs prea multe outze la fiecare stimulare.
De mers sa dam o "proba" sa fie, este imposibil, efectiv nu mai avem zile de CO. Sunt sigura ca or sa gaseasca destui gigei acolo ca sa fertilizeze outzele alea tinere .

Fumi wow deja pleci al Brno . Bravo, astept numai vesti bune de la tine .

Fetelor, mie imi pocneste capul. A inceput de aseara sa ma doara si inca se tine pe metereze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Amalia io nu cred (la cum te-am vazut) ca o sa ai rabdare pana pe 5 noiembrie Parca te vad in 31Oct sau in 1 Nov la beta ca sigur va fi pozitiv deja Daca nu ai facut Pregnyl (si am inteles ca nu ai facut) in 8 zile de la ET de balsto ai beta pozitiv sigur
Cat priveste ZEN bine faci ca esti linistita si pozitiva si apoi de ce n-ai fi; doar esti garviduta!

Fumi Doamne ajuta sa ne transmiti saptamana viitoare numai vesti minunate de la Brno si sa ai un concediu de vis cu la final

Miracol cum mai esti? Sper ca esti OK

Irilac eu acum am vazut ce ti-a facut asistenta (off unii oameni -cata iresponsabilitate); Ramasesem la ideea ca nu ai infectie si cand colo...sper ca ai reusit sa o tratezi si ca sunteti bine acum is tu si bebelu
Ioneane felicitari pentru reusita! te cred ca se poate si in Romania; si noi avem multi medici ff buni. Eu insa am dorit donatoare anonima desi s-ar putea sa imi schimb perspectiva Viata m-a invatat sa functionez pe principiul "never say never"

Si ca sa inchei cu ceva frumos "babuta" Lara are 2 inimioare

Fetele va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Ruxi sa treaca mie imi vinne sa vomit rau dar nu pot

amalia tsakoniati

Mergi la inceput