FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Ruxi p-pana la urma le trebuie doar vreo 10 fff buni si dinamici (chiar daca faci ICSI sau PICSI) care sa faca bebei lipiciosi pentru tine si sotiorul tau! Doamne ajuta sa fie asta ultimul tau FIV cu happy end si peste 9 luni
Sper ca nu te-ai suparat eu doar incerc sa share-uiesc ce as face eu diferit daca as putea da timpul inapoi. Sotul meu avea de regula 4-8% forme normale. Si la Brno ghici? doar 0,1% forme normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Apalina, sa va dea DD multa sanatate, fericire si o viata minunata impreuna! Ce ma bucur ca ne-ai scris!
Fetelor care administrati prima pagina, sa o treceti pe Apalina la reusite depline!
Imediat urmeaza Looana! Suntem alaturi de tine si facem galerie aici!
Fumi, drum bun si fructuos!!
Wow, Lara are gemenasi?? Iuhuuu! Felicitari!!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Apalina felicitari pentru un vis implinit
Bun venit pe lume bebe DAVID STEFAN ! Sa fii sanatos si norocos!

apalina te asteptam oricind ai putin timp sa ne povestesti din experienta ta. cred ca esti foarte ocupata cu bebe, iti umple tot timpul si viata. sa fie sanatos si mancacios, sa creasca mare si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

fumi sa ai drum bun cu reusita.

amalia starea ta pozitiva este cea mai potrivita pentru bebei. O sa le placa la tine si vor sta pana la termen

sandy ai fost in vizita la babute? ce veste grozava, ma duc si eu s-o vad.

lara felicitari la dublu pentru gemenashi. sa ai sarcina usoara si frumoasa, pana la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

CocolinoDoamne ajuta!
Voi ce faceti cum sunteti nepotelul?cate saptamani aveti?incet incet se nasc copilasi nostriurmeaza mami Loana

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sandy nu m-am suparat , ne-am gandit si noi la varianta unui "depozit" just in case, insa sotul meu mai are fix 7 zile de CO adica exact sejurul la Brno. Si crede-ma ca nu se poate invoi sub nicio forma. Drept sa spun, FIV-ul asta n-a fost in plan pt anul asta, noi am crezut ca o sa se intample undeva prin martie-aprilie anul viitor - citisem pe prima pagina ca astepti in jur de 8 luni pt donatoare. Asa ca zilele de CO n-au fost dozate cum trebuie.
Pana acum n-am avut surprize neplacute, de asta nici nu-mi fac probleme .

Amalia deja ai "greturi" ?

Eu am luat un efferalgan si am scapat pe moment de durerea de cap, Jezzzz ma uit pe masuta de medicamente ii fac concurenta serioasa bunica-mii. A trebuit sa-mi fac o lista, ce si cand sa iau, sa nu cumva sa uit vreo pilula .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Ruxi cred ca sunt greturi de atatea medicamente si eu cand ma uit la medicamente ma ia ameteala zici ca am farmacie

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

Fumi
sa ai un drum bun cu succes!
sa fie oute multe, bune, embrioni la fel de multi, buni si lipiciosi!
sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

LARA LARA
felicitari felicitari!! pt inimioara, inimioara
pupici pupici!!
(nu, nu sunt balbaita, dar totul e la dublu, si legat de pronosticuri eu zic dublu mixt!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

feteloooor,

multzu', multzu' pt felicitari, felicitari!!
de azi, oficial vad dublu!!!
de fapt, mie astia-mi plac, ca-s tare caraghiosi:

avand in vedere ca, intre timp, aici se dezvolta o adevarata odisee, cu siguranta o sa mai apar si o sa cer pareri, sfaturi, impresii, de la viitoarele mamici..
fumi, Ruxi, Wish haideti cu grasanii la purtator, ca dezerteaza apalina, apoi Looana, etc..

amalia, rabdarica, ca vin ele si simptomele cu timpul..
gemenoasele (tusferi, bichi, cine mai e pe aici??) astept sfaturi & impresii, sunt buretzel..
sandy, so glad you're back!!
Looana, tu esti oaza mea de liniste..te citesc si simt cum ma cuprinde ZEN-ul..
Ivi, si dincolo s-a votat pt dublu mixt, deci..dublu mixt sa fie!
Coco, pufoaso, big hug!
va pup en gros, pe toate, fara exceptie!

_
finally, pregnant

Mergi la inceput