FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35
Raspunsuri - Pagina 12
amaliaro spune:
Cocolinoincet incet
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
miracol11 spune:
Buna fetelor...
AMALIARO!!!!esti...asta e un mesaj cu dedicatie pt tine si minunile ce le ai in burtica!eu sunt sigura ca amandoi au ramas cu tine....
Doamne cat am asteptat vestea asta mminunata!
iti doresc din inima o sarcina usoaa si fara probleme....sa fiti fericiti iubitii mei!!
imi dai putere sa merg mai departe, sa fiu increzatoare ca totul va fi bine si pt mine!
love u !!!
Astept un "miracol" curand...
amaliaro spune:
MATUSICI BETA ziua 7 de la transfer 147
pogesterpn11.99
amalia tsakoniati
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
miracol11 spune:
Looana, tin pumnii pt o nastere usoara....bebe vine zilele astea...si veti fi o familie implinita!te pup
raisa, multa bafta in ianuarie!te pupacesc!!
pup toate fetele!!!
Astept un "miracol" curand...
noi2 spune:
Amaliaro, ce veste minunataaa...intr-adevar e greu cu asteptarea de 10-12 zile si chiar ma gandeam cat de repede vii cu vestea cea buna. Multe multe felicitari, o sarcina usoara si frumoasa, dusa la bun sfarsit! Si eu zic ca sunt sigur 2 (eu in ziua 7 de la ET am avut beta 68). Bravooo! O super reusita pentru o mamica speciala si inimioasa!Amalia
amaliaro spune:
Noi2 multumesc
OFF TOPIC
Medicul mi a spus azi ca a sunat o fata dinRomania la clinica si a intrebat de preturi daca este fata care a citit aici sa ii spuna ca suna de pe situl romanesc si ca suna din partea Luminitei ca sa poata benevicia de reducerea de pret si de tot ce are nevoie
amalia tsakoniati
Ruxandrica spune:
Amalia esti graviii cu acte in regula .
Wow... sunt fara cuvinte, cat de curajoasa ai fost sa faci pishi test asa devreme si beta la fel bagi lumea la idei :))
Bravo, sa fie intr-un ceas bun, de abia astept ca ne spui ce ai vazut la prima echo... la un asa beta eu cred ca-s gemeni .
amaliaro spune:
Ruxisambata e prima eco dar nu cred ca se va vedeaceva medicul vrea sa vada endometru si glumea cu mine ca poate sunt 3
in ce priveste beta si test trebuie sa ai credinta in DD si mie mi a trimis atatea semne incat am crezut din prima zi ca sunt gravi
amalia tsakoniati
irilac31 spune:
Buna dragelor,
Amalia iubita, ma bucur enorm de mult pt tine, frumusel foc beta asta
Miracol, succes azi la dr, astept vesti de la tine
Raisa, poate e mai bine asa...cine stie, important e cand mergi sa fii preagatita atat fizic cat si psihic si bebelasii sa ramana la tine
Looana, vizita placuta la spital si sa fie asa cum iti doresti tu si in curand sa-ti tii cavalerul in brate
Fumi, asteptam vesti si de la tine
Sper
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+