FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 35

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Amaliaaaa
felicitari, sa ai o sarcina usoara si la termen, 9 luni de vis si rasfat, fara probleme si bebei sanatosi si cuminti care sa va insenineze zilele si sa va aduca numai bucurii. Esti o pers tare deosebita si DD a avut grija si de voi si a facut o minune .
Astept cu nerabdare beta care sa confirme gemelasii....un baietel si o fetita

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ohohohohooooo,
pana m-a doborat pe mine migrena, ce vaz'??? s-a gravidit matusica..
amalia, big fat congrats!!!!
sa fie asa, cum iti doresti, bravo!

_
finally, pregnant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Iri matusicosa aveti intalnire frumoasa
Lara

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa2012 spune:

AMALIARO, felicitari din toata inima !!!!
De asemeni , felicitari pt toate noile gravidute !
Eu citesc din cind in cind si sint la curent cu tot ce vi se intimpla si tare ma mai bucur pentru fiecare reusita.
Am dat-o in bara in august pt ca din cauza injectiei cu Diphereline,a stresului si a emotiilor nu mi-a mai venit ciclul la timp si nu am mai putut urma schema.Sotul meu nu a mai putut sta in concediu,asa ca am aminat totul pina in ianuarie dupa alta schema.
Am fost tare amarita o perioada, dar acum sint bine si o iau de la capat.
M-am intilnit cu PAUNAS in august la Brno , cu care tin legatura si acum; e graviduta cu gemeni in 13 saptamini si va transmite salutari la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia felicitari! Sarcina usoara si la termen.
Lara felicitari si tie Eu te vad mami de 2 baietei strengari

Fetelor va pup, o sa iau o pauza mai lunga de forum si drept urmare nu o sa ma mai pot ocupa de prima pag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata!
Lara te felicit si iti doresc sarcina usoara ,fara gretzuri si bebei sanatosi dusi pina la termin.Pt migrene poti lua paracetamol simplu ,acesta mi-a fost si mie recomandat de la Dr.pina la maxim 4 tabl.pe zi.La inceput am suferit mult,dormeam cu compresa pe cap,pina mi-a zis dr ca pot lua linistita,de atunci nu am mai avut probleme.
Matusico acuma pot sa nasc lnistita,am predat stafeta asa cum am simtit si ai vazut ca lucrurile sau petrecut asa cum iti spune-am te mai felicit odata ,sa ai o sarcina usoara si sa fie unul sau doi cum vreau DD important e sa fie sanatos(i) si tu si la fel.
Eu azi plec scurt pina in spital pt formalitati si control,ce bine ar fi daca m-ar opri acolo pt ca astept in fiecare zi sa inceapa travaliu,dureri de burta si de spate am avut si azi noapte si de fapt de o sapt.incoace au inceput.Ce e rau este ca am niste arsuri foarte mari dupa care trepuie sa vomit,aseara de 3 ori azi dimineata la 5 iar o serie.Nici nu stiu ce sa maninc si apa i-mi face arsuri,de fapt eu maninc dimineata ,pe la amiaza dar mai mult mincare rece si dupa amiaza si seara mai nimic decit asa un iaurd sau fructe,pur si simplu nu pot mie rau de la orice....la inceputul sarcini nu am abut starile astea de voma dar acuma sunt sub orice ce critica.Sper din tot sufletul ca sapt.aceasta sa vina sa pot dorm mai linistita pt ca lupt si cu imsomnii,tot ce e mai rau e pe ultima suta de metri.
Revin azi cu vesti de la medici din spital. poate ma opresc la ei ce bine ar fi
Va doresc o saptamana buna si numa cu vesti bune.

Looana 38Sapt.

Mergi la inceput

Buna dimi !
Raisa imi pare rau dar sti tu ca exista o vorba stie DD ce face asa ca mergi cu incredere mai departe
Spersi iti toresc tot ce imi doresc si mie sper sa iti revi si sa o iei de la cap pt a iti indeplini visul
Loana Doamne ajuta azi sa fie totul cum iti doresti si sa iti intilnesti puiutul cat mai repede va pupa matusica pe amandoi si astept vesti de la voi
Fumi bafta multa !DD sa fie cu tine
Miracol frumoasa mea
LA TOATA GASCA

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Amalia- felicitari .. .Sarcina usoare si bbei sanatosi ..
Sper ca ne vei spune ca sunt 2

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

EllyDoamne ajuta sa fie 2hai sa se intample si la tine maistai pe la noi ca se ia ai vazut la Lara cum sa luat

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Amalia felicitari, mamico de gemeni!
Noi asteptam cu drag inimioarele, tu vei astepta in fiecare zi ceva nou de la bebeii tai
pentru tine incercam si noi un dans cu motatele, nu prea saltaret ca nu ne permite burta

Mergi la inceput