Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26
Raspunsuri - Pagina 9
Mys spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am fost la dr. Trebuia sa merg sapt viitoare dar m-am panicat ca am dureri jos si am vrut sa vad despre ce e vorba. Dupa o sarcina obtinuta greu, suflu si in iaurt. Colul e de 2,7 cm si mi s-a recomandat concediu de risc. Stiu ca sunt mamici mai curajoase care au fost la munca chiar daca au avut colul scurt dar eu sunt mai panicoasa din fire asa ca de la 1 nov stau acasa. Morfologia de trim 2 a iesit f. bine, bebe e un lungan si are 505 grame. A si nu re nimic la buza ca acum s-a vazut mai bine. fetele 22+ cu Tudor http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
super vesti, uite ca bebe era bine-merci, doar nazdravan de te-a speriat putin. Sa fie sanatos lunganul, si mamica lui.
Concediu placut
lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
mena1906 spune:
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Am fost la dr. Trebuia sa merg sapt viitoare dar m-am panicat ca am dureri jos si am vrut sa vad despre ce e vorba. Dupa o sarcina obtinuta greu, suflu si in iaurt. Colul e de 2,7 cm si mi s-a recomandat concediu de risc. Stiu ca sunt mamici mai curajoase care au fost la munca chiar daca au avut colul scurt dar eu sunt mai panicoasa din fire asa ca de la 1 nov stau acasa. Morfologia de trim 2 a iesit f. bine, bebe e un lungan si are 505 grame. A si nu re nimic la buza ca acum s-a vazut mai bine. fetele 22+ cu Tudor http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png |
Bv Katy!!!! Ma bucur ca te-ai linistit si ca sunteti bine! Stai acasa ca asa e cel mai bine. Din cate imi amintesc eu de la ultima masuratoare colul ti s-a mai scurtat un pic,nu? Eu am renuntat la o gramada de chestii si nici nu vreau sa ma gandesc la bani cand e vb de binele copilului meu.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Blue_sea spune:
Katy, Bravo! Stai cumintica acasa. Nimic nu e mai important acum ca
Eu merg maine la MF sa vb de prenatal
27+
dankutza spune:
In primul rand, felicitari Katy! Ce ma bucur ca bebe e bine. Poate e mai bine sa stai acasa, mai ales ca trebuie sa fii cu ochii pe col. Si eu as sta acasa, daca continua sa se scurteze colul.
Blue stii cumva de cand se poate intra in prenatal? Din ce saptamana?
Simi eu as fi vrut sa ajung la RM ca sa vad clinica de copii. Sper sa nu trebuisca vreodata, dar daca ajung vreodata cu vreun copil sa aiba nevoie de spitlaizare, sigur nu m-as duce la stat, la bataia de joaca din spitalele noastre, la spaga care trebuie sa o dai si sa mai pleci de acolo si cu ceva virusi si microbi. Plus ca trebuie ca mama trebuie sa stea non-stop langa copil. Mai bine mor eu de foame si cu tasu. De asta ma interesa pe mine sa vad clinica.
Mys imi pare rau ca nu reusesc sa ajung la RM, dar nu am cu cine lasa fata si ei au spus clar - fara copii, doar mamicile. Nu-i invinovatesc, dar ce sa fac cu puiul?
Ella cat e o eco la Dacia la Adela? In ce zi vine Adela la Dacia? Stiu ca luni e la Columna, martis i joi la RM. Eu platesc 250 lei la Columna si tot atat e si la RM. LA ultima eco am dat 250 lei, desi mi-a facut morfo de trim 2. Mi-a trecut doar ca eco. Morfo e 350 lei. In fine, nu conteaza, atata timp cat m-a avatnajat ce a bifat ea. Aparatul de la Dacia e la fel ca cel de la Columna si ca cel de la RM. Mi-a spus Adela, ca o intrebam eu unde sa ma duc, unde are ecograf mai bun si ea a spus ca la toate cele 3 locatii e acelasi aparat, daor ca la RM se poate si inregistra.
Mi-a spus sa vin eu cu CD, pt ca e inclus in pret. Acum 3 ani, ma duceam cu CDul meu, imi facea inregistrarea si nu plateam, decat daca foloseam CD ei.
Cezara mi-a spus ca am 2 posibilitati: ori defilez cu alt dr, ori cu ea pana la nastere si apoi ma trimite la Giulesti sa nasc cu anumiti colegi, sau cu ea la RM. Eu nu vreau Giulesti sub nici o forma, plus ca nu vreau sa ma dau pe mana unui dr pe care nu-l cunosc. Vreau pe cineva de care ma simt mai atasat. Asa ca am fugit cu catel si purcel la HAiduc in ograda, la Filantropia, dar consulatiile le fac la Medical City. Asta nu are o problema cu kg in plus. In afara de asta, nici nu te jigneste ca altii.
Eu am patit o chestie rusinoasa.
Aseara stateam pe canapea, am stranutat si m-am scapat pe mine un pic; cred ca doar cativa ml de pipi. M-am enervat. Asa ceva nu cred ca mi s-a mai intamplat. Noroc ca eram acasa si am putut lua masuri rapid. Dar daca mi se intampla altundeva, la servici, pe strada??? Voi ati patit asa ceva??? Ma simt ca o baba pisecioasa.
Fetelor cu Clexane Voi v-ati facut vanatai de la injectii? Ei bine, eu ma reusit sa-mi fac cateva vanatai si ma mai si doare. Nu am reusit sa gasesc o modalitate cum sa nu ma invinetesc. Eu fac numai in picior. Mi-a zis ca am startul adipos prea gros pe burta si sa-mi fac imi picior sau mana. Cum la mana nu ajung, ramane de killarit doar picioarele. Ma termina gandul ca voi face pana in martie.
cu 25+ ... si am intrat in luna VI
Blue_sea spune:
Dakutza, eu stiu ca din sapt 30 poti intra in prenatal. O sa vad maine mai exact. Oricum as vrea sa intru de la inceputul lui Dec cand o sa fiu in sapt 34, dar cu o sapt inainte imi iau restul de zile de CO (1 sapt). Deci practic as mai avea 3 sapt
27+
ioana_55 spune:
Katy, felicitari pt morfo buna, parerea mea, dak imi permiti, e mai bine stai acasa si incearca sa protejezi burtica.
Blue, sa ne zici si noua ce ti-a spus MF in legatura cu prenatalul. Eu am citit ca din alea 126 de zile de concediu de maternitate poti sa iti iei maxim 84 de prenatal si sa lasi obligatoriu 42 de postnatal. Deci, teoretic, s-ar putea intra in concediu de maternitate de prin saptamana 28 jumate - 29.
Si eu fac vanatai pe burtik de la injectii, cam o data la 2 saptamani, mai ales cand bag acul unde e stratul adipos mai mic si doare mai tare. M-am obisnuit cu gandul ca o ma intep inca cateva luni. La cata chitaiala cu jumatatoiul e seara cand le fac, ca eu atata ma plang doar pt ca stiu ca o sa ma alinte pe urma, parca trece mai repede durerea .
21+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
dankutza spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Dakutza, eu stiu ca din sapt 30 poti intra in prenatal. O sa vad maine mai exact. Oricum as vrea sa intru de la inceputul lui Dec cand o sa fiu in sapt 34, dar cu o sapt inainte imi iau restul de zile de CO (1 sapt). Deci practic as mai avea 3 sapt |
si eu cam tot la 34 de spatamani intru in concediu. pe 21 dec, e ultima zi de sc, si intru in vacanta, iar cu 9 ianurie intru in prenatal. deci pe la vreo 36 de saptamani.
cu 25+ ... si am intrat in luna VI
Blue_sea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
si eu cam tot la 34 de spatamani intru in concediu. pe 21 dec, e ultima zi de sc, si intru in vacanta, iar cu 9 ianurie intru in prenatal. deci pe la vreo 36 de saptamani. cu 25+ ... si am intrat in luna VI |
Cum trece vremea, nu? Mie inca nu-mi vine sa cred ca mai e asa de putin. Si am o gramada de predat. Seful meu e disperat
Eu incep sa nu mai am rabdare. abia astept sa-l vad la fetisoara pe micut!
28+
ella28 spune:
Dankutza , la Dacia vine vinerea si eco este 2.5mil. Si eu tot in picior fac clexane. Lateral, incet, nu apasa/ freca dupa.
+30s Doamne ajuta!
anca.b spune:
Dankutza, chestia "rusinoasa" o patesc de cand am ramas gravida....asa ca, traiasca absorbantele zilnice si "excursiile" dese la toaleta. sper sa scap de problema dupa ce nasc.
Anca, Stefan (13.01.2008) si 30+ cu
Povestea Nasterii