Bulgarasi de ianuarie/februarie2013, capitolul 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Maggie te imbratisam, bebe al tau nu se da batut si ma bucur mult ca luptati alaturi de el!!!

Apropo de nastere, am dat peste subiectul asta
M-am ingrozit si extaziat in acelasi timp, pentru ca stiu cum stau lucrurile in spital si cum ar trebui sa mearga.
Faza se petrece in Spania daca nu ma insel, sper sa reusiti sa cititi tot. Va astept cu pareri!

+23 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Simi mergi in vizita la Regina Maria Marti?
EU, da.

cu 25+ ... si am intrat in luna VI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Neata fetelor, o saptamana minunata va doresc :)

Noi am intrat in Trim.3 , bebelina zburda intr-o veselie prin burtica.

Ma inscrisesem si eu la happy visit dar nu m-au ales, oricum pot vb cu un consultant sa vad maternitatea, dupa ce vin fetele care merg cu impresii :)

Later edit -- vin si eu maine la RM in vizita, asa ca ne vedem acolo

lui Matei (15.12.2010) si 27+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragi burtici din Bucuresti, mai sunt cateva locuri pentru vizita de maine de aici Happy Visit
- cine poate veni SIGUR - sa imi scrie un pm de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

De unde ziceam ca ajung la RM, uite ca a trebuit sa intervina ceva si sa nu mai reusesc sa ajung. Nu am cu cine sa las copilul. Mama nu poate sta mai mult de ora 5 si a trebuit sa dau mail ca nu ajung. Mi-e rusine de moderatori, mai ales dupa ce m-au strecurat pe sub usa pt vizita la Danone. Of!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Maggie, ma bucur ca ne-ai scris! Tinem pumnii si ne rugam ca bebe sa fie la fel de luptator ca si pana acum, iar tu sa ai putere!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

De unde ziceam ca ajung la RM, uite ca a trebuit sa intervina ceva si sa nu mai reusesc sa ajung. Nu am cu cine sa las copilul. Mama nu poate sta mai mult de ora 5 si a trebuit sa dau mail ca nu ajung. Mi-e rusine de moderatori, mai ales dupa ce m-au strecurat pe sub usa pt vizita la Danone. Of!!!!

Nici eu nu ma duc, pt ca nu am cu cine lasa copilul. Sincer nici nu ma omoram sa ajung , pt ca nu am bani sa ma duc sa nasc acolo, si mai bine nu vad , decat sa-mi fac sange rau , nu?????????

Maggie , ma bucur tare mult ca bebe lupta sa traiasca, sa dea Domnu sa reusiti pana la capat!!!!! Sanatate mamie tale!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 21+

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Dankutza, la Dacia ma duc la eco la Dinu. Ma programeaza Chadi si mi-e ok acolo. Nu stiu daca aparatul este la fel de performant ca cel de la RM, habar n-am, nu sunt o experta. CD poate sa-ti faca si la Dacia si la RM. La RM stiu ca am dat ceva in plus ca am vrut CD , 30 ron parca.
Dar Cezara se mai ocupa de gravide? Adica asista la nasteri? Ca eu stiam ca a ramas pe partea de infertilitate numai.
Va asteptam cu impresii de la RM. Eu am semnat deja cu Sanadorul, am facut si vizita la ei, par ok.

+30s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

hai mai fetelor, din 2 acuma niciuna nu mai mergeti sa vedeti maternitatea??

lui Matei (15.12.2010) si 28+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Am fost la dr. Trebuia sa merg sapt viitoare dar m-am panicat ca am dureri jos si am vrut sa vad despre ce e vorba. Dupa o sarcina obtinuta greu, suflu si in iaurt. Colul e de 2,7 cm si mi s-a recomandat concediu de risc. Stiu ca sunt mamici mai curajoase care au fost la munca chiar daca au avut colul scurt dar eu sunt mai panicoasa din fire asa ca de la 1 nov stau acasa. Morfologia de trim 2 a iesit f. bine, bebe e un lungan si are 505 grame. A si nu re nimic la buza ca acum s-a vazut mai bine. fetele

22+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput