Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *451*
Raspunsuri - Pagina 32
Ilinca_M. spune:
I'auzi, intalnire de 10 ani de la generala...ce chestie...noi abia ne-am mobilizat s-o facem pe cea de 10 ani la...14:)) si atunci ne-am mobilizat mai putin de juma de clasa. De la facultate s-au implinit 10 ani anul trecut, dar acolo chiar ca am fost mai putin uniti si mai imprastiati din toate colturile ca sa mai facem ceva intruniri dupa...
Si v-ati strans multi, Olishka?
Novus, multa sanatate bunicutei si sa va fie alaturi si la 100 de ani! Silvi, La Multi Ani!" si sotului tau...ce cadou i-ai pregatit?
inapreda spune:
Multa sanatate si seninatate bunicii tale, Novusel!
Silvi, sa-ti traiasca barbatul si sa va faceti reciproc fericiti.
Dodo-pui spune:
Acel schimb de cadori ma facea sa ma simt acasa....m-am retras caci m-am mintit singura.
Voi cum ati proceda cand cineva va invita la casa de vacanta ...ajuns acolo ti se spune "verde -n fata " ca incurci si esti dat afara.Apoi esti invitat in casa de toate zilele ...voi a-ti mai vizita acea casa?!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
pisigri spune:
Hai ca am ajuns si eu pe langa un computer, ca de pe telefon tare mi-e greu sa scriu....
Intai, LAMULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor de zilele astea, in primul rand bunicii lui Novus. 90 de ani !!!
Apoi, noi suntem raciti, mai ales Pisilinca, iar antibiotic, iar muci, tuse....muci cleiosi care nu ies din nas, emotii cand si cum se intampla cu urechile...ma rog, numai nu-mi tihneste. Ce nu-mi tihneste? Alergatura, desigur, ca asta fac eu in luna a 8a, alerg. Impart rezumate si invitatii, organizez mese festive si cazari si...uofff!
Tare am obosit....
Am mers azi la morfofetala de trimestrul 3, maimutza are toti parametrii masurati ca pt 33-34 s (noi avem 32), are 2100g si pare sa fie ok. Numai nume nu are inca :))))
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 31+
silvi8 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Silvi, La Multi Ani!" si sotului tau...ce cadou i-ai pregatit? IULIA va invinge CANCERUL I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
pai cum am zis, sotul e la Vaslui...dar i-am dat cadoul de sambata searaala care nu se impacheteaza...iar cel impachetat a fost un ceas ales de Crina.
silvi8 spune:
salutare!
1. ina,pisigri, multumesc pentru urari
sanatate la toata familia de pisilinci si mai ales pisilincai mici
2. dodo, orice s-a intamplat sper sa se rezolve si mai ales sper ca nu esti suparata pe noi, sau pe careva dintre noi. si nu stiu daca intrebarea ta era retorica, sau un gen de metafora, nu stiu cum sa o iau. daca cineva chiar s-a purtat asa, atunci e un om de nimic si nu ai tu de ce sa te simti prost. eu n-as mai calca in veci in nici un fel de casa de-a individului respectiv.
3. Crina a alunecat pe parchet si s-a lovit de un brat de lemn de la fotoliu. a plans aproape o ora, asa cu suspine si apoi a adormit...adica la 8 ceea ce e neasteptat si nemaiintalnit la ea. acu am intrat sa vad ce gasesc pe net despre lovituri la cap. cica daca in 24 de ore nu vomita si nu are ameteli e OK. ati patit careva asa ceva?
Ilinca_M. spune:
Silvi, tu nu intrai cand am povestit eu, dar in iunie Sophia a dat un cap de parchet ingrozitor, juca fotbal, a calcat pe minge si a cazut pe spate, nu pot sa-ti descriu cum a sunat, mi s-a oprit inima!! I s-a facut instantaneu ditamai cucuiul, de-am mers si la urgentza unde atat ni s-a zis, s-o urmarim.
Semne bune:- plans pe loc;
- cucui exterior (daca e lovitura puternica)
Semne proaste: - pierderea cunostintei, voma pe loc sau ulterior, orice modificare in mers, pupile...
Eu zic ca daca a plans si nu a vomat/lesinat e ok, a adormit mai repede de la plans si suparare. Dar stai cu ochii pe ea, desigur, dar cu calm
silvi8 spune:
Ilinca, multam de raspuns. de plans a plans si are si un cucui, nu prea mare dar oricum se cunoaste...tot am citi pe aici si n-am gasit nimic mai mult decat spui tu. am sa le spun maine la doamne la gradi sa fie atente la ea si sa ma sune daca e vreo problema.