Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *451*
Raspunsuri - Pagina 3
silvi8 spune:
si am uitat sa zic, cu toate ca am vazut subiectul, Ilincaimi pare rau pentru situatia cu succesiunea dar e musai sa o faci, in momentul asta sunteti in ilegalitate. nu poti plati impozitul, asigurarea obligatorie etc...asa zic juristii de la mine ca e musai
novus spune:
Eu azi sunt harnica nevoie mare, caut sume de kkt de doi bani (pe hartie desigur) si culmea ca le-am si gasit asa ca nici nu stiu cum a trecut vremea azi, abia astept sa ajung acasa , diseara trebuie sa merg si la un priveghi la tatal unui prieten :((
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvi8 si am uitat sa zic, cu toate ca am vazut subiectul, Ilincaimi pare rau pentru situatia cu succesiunea dar e musai sa o faci, in momentul asta sunteti in ilegalitate. nu poti plati impozitul, asigurarea obligatorie etc...asa zic juristii de la mine ca e musai silvi mama CRINEI august2012 Povestea CRINEI |
Eu n-am mai auzit asa ceva...de ce sa fiu in ilegalitate, ca mi-au murit parintii?! Pai unii au facut succesiunea abia dupa 5-6...10 ani...ce, te pomenesti ca n-o fi vrut statul sa le ia impozit pana atunci...Intr-adevar, cum au scris altii la topicul meu, dupa 2 ani se mareste taxa...
Chatonel, stiu ca era mai ieftin atunci, ca doar nasha lui Sophiphi e notaritza, dar acel mai ieftin pentru mine chiar nu conta, ca eu nu aveam de unde sa scot taxa nici cu reducere...e ca si cum ar fi zis:"costa 3000 de lei, dar de platesti in 6 luni, iaca pleashca, platesti doar 2500..."...si? Io de unde sa scot banii aia?
No, nu ma mai plang, asta este, sa-mi taie capu', sa ma f.. in c..., io bani n-am de unde sa scot.
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel e naspa de tot succesiunea ta, ilink, si am auzit ca ar fi fost mai ieftin primele 6 luni... dar oricum tu le ai pe toate pe dos: succesiunea dubla, perioada "ieftina" s-a dus... vezi sa nu existe si o perioada maxima (aici e doi ani parca) dupa care sa ti se ceara vrind-nevrind taxele pe mostenire si ... apoi pe impozite, pt ca plata facuta de un om care nu mai e in viata nu stiu daca se va contabiliza... asadar vezi sa nu dai din lac in put poate te imprumuti de undeva??!! |
Nu e perioada maxima si nici problema cu plata facuta de decedati... In Romania pot si sa voteze si crezi ca nu le ia banii? Neh. Si succesiunea dubla nu-i kiar asa complicat cum pare. So, sa nu exageram, sa nu ne speriem!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 23+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
Anaan spune:
Ilinca, va trebui sa faci succesiunea la un moment dat - te scapa de multe complicatii. Si nu te speria, cerceteaza putin subiectul, foarte ieftin n-o sa fie, dar poate nici chiar asa de scump.
Taica-meu, dragul de el, s-a gandit la asta din timpul vietii (ceea ce pe mine ma deprima teribil la momentul respectiv) si mi-a facut donatie, tocmai ca sa ma scape de batai de cap cu succesiunea.
Pisik, nu te subestima, tu te imbraci foarte fain, ai un stil al tau (ceea ce nu multa lume poate spune!), care iti vine foarte bine.
IULIA va invinge CANCERUL
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Pisik, nu te subestima, tu te imbraci foarte fain, ai un stil al tau (ceea ce nu multa lume poate spune!), care iti vine foarte bine. |
Corect !! pai nu ti-am admirat eu tinutele in fiecare din concedii, asortata si super cocheta in fiecare seara de imi venea sa plec in camera cand va vedeam asa dichisite
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
anca_nicolae spune:
ilinca
1. Impozitul se poate plati de catre oricine, deci nu plata in sine e o problema/ilegalitate.
Insa, pe de o parte, impozitul tine de apartament, ca formula de calcul, dar, pe de alta parte, ca obligatie, tine de proprietar. De asta, cei care au prorietati multiple, platesc diferit impozitul pentru proprietatile suplimentare fata de impozitul pt proprietatea principala.
Statul vrea sa adune bani pentru "statutul/privilegiul" de a avea proprietate/i. Statul nu pune impozit pe existenta in sine a unei cladiri pe pamant, ci pe cel ce VREA sa devina proprietar acolo.
Opus cu oamenii cu proprietati multiple, e situatia apartamentelor "fara proprietar". Gandind ca impozitul nu este per cladire, ci per proprietar, rezulta ca este un pic cam incalcit [poate nu chiar ilegal] ca Statul sa "primeasca bani" de la cineva care, de fapt, nu mai este proprietar...
De asta va trebui, la un moment dat, sa faci succesiunea...
In plus, vor apare tot felul de chestii administrative, unde iti va trebui contractul casei, de ex, faci contract pt internet, pt telefon, sau se face vreo reparatie/reabilitare/actiune comuna in bloc si iar apar probleme...
cam asta...
Pe moment, asa pare ok pt tine, solutia cu soacra. [Cand ti-am scris-o, ma gandeam ca nu o sa-ti surada prea mult... dar deh, m-am riscat:))]
2. Daca tot esti in situatia asta, ma gandeam ca ar exista o mica varianta de a intoarce situatia asta nefavorabila si neplacuta intr-o situatie favorabila. Si anume, daca tot nu esti "propritara", pana te vei hotari/putea sa faci succesiunea, ai putea sa te inscrii la programul prima casa, sa iesi o garsoniera, ceva, cu avans mic si dobanda/rata mai convenabile, sa inchiriezi niste ani de zile, perioada in care chiria e cam cat rata, si apoi, cand sophi va fi mare, va avea deja o casuta, platita, in mare, de chiria altora... Am zis si eu asa... ca o idee...
Pisik
eu speram sa nu te supere rubrica "inconstata in ganduri, personalitate", mai ales ca, din ce imi amintesc, parca eram si "eu CU tine" :)
Oricum, pt mine inconstant in ganduri NU inseamna instabil [instabil imi suna a "problema", a incapacitate de a avea un gand, o atitudine inchegata, la un moment dat], ori nici vorba sa ma gandesc la asa ceva. Eu prin inconstant in personalitate am vrut sa spun o persoana cu stari multiple, stari chiar ok si pozitive, dar diferite, in functie de niste factori.
Exista, de exemplu, oameni ale caror aplecari, tendinte, exteriorizari NU se schimba niciodata, si altii care, din contra, sunt mai senzitivi, mai receptivi, si deci, mai influentabili.
Acum, aceasta "influentabilitate" poate fi si pozitiva, nu neaparat negativa. De aici, se naste si intrebarea: stim mereu unde este granita intre a fi bine sa fi constant/vertical si a fi bine sa fi updatabil/receptiv?
oricum, in concluzie, daca esti in rubrica cu mine, nu poate fi decat de bine :))).
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru urari ...si pentru ideii...va fi o vrajitoare cu pelerina,bagheta si palarie.....am incropit dupa ce mi-ati spus.
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!
olishka spune:
Salutare!!!
Dodo la multi multi ani fericiti impreuna si din partea mea.
Novus si eu abia astept sa vin la Deva. Eu acolo ma simt ca in concediu caci nu fac mai nimic si-mi convine. M-am saturat de atata trebaluit acasa.
Eu ii fac baita lui Leon. De fapt il pazesc caci el se super distreaza in baita. Face o balaceala de trebuie sas stau departe sa nu ma ude.