Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Morning doamnelor,

my lady Lara, pai tin eu la sufletul meu oameni pe care nu ma pot baza ??sau de la care nu am ce invata, ca de..)) bibilica mea merge doar in directia money and numbers??? rest sunt total hormonata& medicamentata&
my lovely Sami ,I know you read me !! lots of love !!
So in concluzie f..ck toate vitam 7 acid f.. pana imi vine randul, ca mia zis hubby-l meu ca astia s aici cu beutura in vena eu cu medicinele, deci STOP.
Azi imi sun Doftorasu sa mi fac appointment si neaparat NK cells test sa l mai fac, si cu ocazia asta i sparg barnaul daca stie mai multe info
Eh a venit si la voi toamna ?? Thanks God ca noi aici avem numai toamna ,iarna& primavara cateodata ,vara nexam!!
Va doresc o zi faina!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Danielle, la noi e vara de 3 zilecu muuult soaree,, tare ciudat,,,
dar cik de vineri e iarnaaa
Asa, sparge-i barnaul plin de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ioana .. nu stiu daca ai rezolvat cu vaccin-ul (pentaxim) ... dar mi-a soptit o vrabiuta ca va veni in RO.. pe 02.11.2012...

Sper ca nu este prea tarziu .. sau sper ca ai rezolvat..

Puppp toate fetele ...

Lara- relax ... cred ca-i greu .. dar sigur vei reusi ...
Ai ajuns pana aici .. de aici va fi mai usor .. esti "calita".

Eu cred ca Sami "cloceste" ceva ... asa am eu un feeling ...
Sper sa ne dea vesti bune ...

Si nu doar ea cred ca ne va da o veste buna ...

Sucess-"uri"

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ... nici nu mai stiu ce ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis- transfer embrioni Z2
- al 2-lea fiv nereusit Biogenesis- blastocisti opriti in evoltie (fara ET)
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
- Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Jaguar ,dulcica ce esti !! cum esti ??
deci vremea de la voi cica e pana la Calais , ca radeam aseara la BBC news , se asteptau englezii la un val de caldura cateva zile bla bla,, si cand colo nu a mai trecut canalul ,asta e!! eu cred ca de rai ce suntem aici toti claie gramada nici vreamea buna nu primim.
de 4 zile dimineata e o ceata si o burnita ,dar 13+ grade , intr-un cuvant Rubbish!!

pt toate fetele!

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mady, imi pare rau de rezultat. Nu trebuie sa incerci sa gasesti cine stie ce explicatii. Pur si simplu exista luni mai bune ca altele. Fii consecventa si sunt convinsa ca vei reusi!
Ari, chiar nu stiam! (stii tu la ce ma refer. Nu dau cu quote ca ma omoara Lara ). Si asta nu pentru ca nu as fi citit, ci pentru ca uit. O sa vezi tu: in sarcina uiti tot

Qiao, o cantaream zilnic si ii faceam si proba suptului. Asta pentru ca s-a nascut asa mica. Dar de saptamana asta can a trecut de 4 kg, nu o mai cantaresc decat o data pe saptamana.

Elly - inchipuie-ti ca nu am facut rost de vaccin inca. Am incercat si din afara dar nu am reusit si sunt chiar disperata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Lara - pentru intepaturi, pe langa No spa, e foarte bun Magneziu forte cu B6 - varianta romaneasca neaparat - unul pe seara. Ajuta foarte mult la relaxarea uterului si fixarea sarcinii. Eu am luat toata sarcina si mi-a facut foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

beeeeeeeyyyy, cine scrie la noi, logat cu user comun??? ciuripica, tu esti?? bataita

Ioana, la mesajele lui ari poti sa dai quote pana te dor deshtele, ca nu ma deranjeaza..multzam' de pont! (da' ala unguresc ce are, femeie??)

elly & toata gashca Bucuresti; rupeti odata pisica si ziceti-ne si noua, provincialelor, care-i treaba cu sami?? ca-i treaba, treaba e oricum clar pentru toata lumea

ana, am soooo boreeeed!! (o fi si asta vreun simptom, he, he??)

nanne, nici eu n-am chef azi..si n-am avut nici ieri..deci, I feel you, girl!!

le: ha, intre timp a disparut userul comun..FIV Sibiu..oooohhh, n-am ghicit...era Lore
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Multumesc frumos,Jaguar !Iti doresc succes in urmatoarea incercare,sa vii cu vesti bune!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Da,eu eram Lara si chiar ma miram si eu de postare .Am uitat sa ma deloghez.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

helloooo
nici eu nu am chef de nimic. azi dim am stat toti bagati pe sub birouri sa invartim la cabluri, numa dragutul de coleg al meu, era senin, a venit cand activitatea era in toi, vb la tel, bea cafea, manca covrig si se uita la noi cum ne chircim si ne chinuim. ba ne mai si zicea ca de ce nu luam si noi cate un covrig uite asta o sa traiasca 100 de ani la cat de stresless este. asta daca nu o da coltul de la prea multa lene.

Mergi la inceput