Clubul "babelor" FIV-oase 66

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ciuripica,ce mai faci?Te-ai hotarat unde va fi noua incercare si in acelasi timp cea norocoasa?Am citit ca nu ai reusit FET-ul,banuiesc ca incerci iar un nou FIV.Iti tin pumnii.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_grasa spune:

Adrianaady povestea mea e relativ simpla, sunt casatorita de 10 ani cu un barbat minunat cu care nu am ramas niciodata insarcinata desi ne-am dorit mereu un bebic mic pitic,diagnostic infertilitate din cauza necunoscuta(exasperant ) spermograma lui arata nici prea prea, nici foarte foarte adica 26 mil/ml, motilitate A-12%,B-18%,C-15%,morfologie 35%...iar eu PCO...incercarile noastre sunt scrise in semnatura.

Ciuripicareusim noi

p.s. Fetelor mai experimentate,am oprit tratamentul de sustinere de ieri si ma doare spatele in dreptul rinichilor de mor stiu ca ar putea fi semn ca vine menstruatia dar puteti sa imi recomandati ceva ceaiuri sa-mi linistesc rinichii ca nu mai pot pls

-3 inseminari la Giulesti-rezultat 0
-1 FIV cu profesorul Poiana-embrioni ziua 3 rezultat 0
- FET acelasi medic rezultat0
-acum sunt in focuri FIV2 dr.D Biogenesis( transfer blasto)
DOAMNE DOAMNE ma va ajuta sa fiu mamica in curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

mady, mai pupic mic pitic..ce faina si tonica si pozitiva esti tu..bravo, that's my girl!
uuuuufff, ce ciuda mi-e ca nu e ana prin zona (btw, unde o fi disparut??) ca ea e cu naturistele si e ..dottora
eu ca si ceai de rinichi stiu doar de matase de porumb (infuzie, decoct, etc)..

ciuripica, mercic mult!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mady, eu pun cateva picaturi de tinctura de merisor intr-o cana cu apa si imi face bine. Poti sa incerci si Urinal si sa bei cel putin 2 l de apa zilnic.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaniellaSM spune:

Buna seara babute dragi,

Sorry ca deranjez oleaca))) Lara my lady@ you know, am citit si recitit linkul cu EI mi am pus si lupa in order to get it, fata draga dar eu m am holbat pe degeaba atitia ani ?? pe o gramada de site-ri , si nika de asa ceva , ok niciodata nu i tarziu ,dar tare interesant , so am sa ma usurez la Dr meu , daca el e aware ? Si daca stia si o ia
Taitei cu varza , eh ??? Te ai gravidit de totului !!
Sti la ce ma gandeam mai devreme , daca or sa iasa cu ochi albastrii?? E cineva in family??you know the b.tch e b.tch forever!

Fetele pot sa va intreb daca ma pregatesc peste 6 luni de un nou Fiv ar trebui sa incep sa iau ceva vitamine etc de pe acum , acusica iau numai Acid folic ca aici se spune ca si cu un an inainte de a te gravidi sa se ia Folic acid!!
Va multumesc anticipat, si o noapte buna va doresc !

5 Fivuri nereusite - 2008-2012(London & Szeged) , urmeaza deep tests.
Vine soarele si pe strada mea , adevarat intr-o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

'neatzaaaaaaa
pai, danielle, ma bucur ca ti-au fost de folos info! vezi ce buna sunt la casa omului?? auzi, avea sami o vb, tare simpatica, quote:
"daca cumva ma deregleaza (n.r. hormonal) turcafletu, il sparg!" deci, asa-ti zic si io: daca cumva medicul tau stia si nu ti-a propus, tu care esti un caz clasic de RIF, sparge-l..

blue eyes?? nope, not me (ai mei sunt de smaragd), not hubby, dar ne scoatem cu maman, sic, sic..

auzi, pastilatul (cu altceva decat folic acid) e suficient cu 1 luna inainte de fiv, zic io..ce vrei, sa-ti omori ficatul & pancreasul cu atatea meds??

fetelor, brrrr, a venit..toamna..aia cu ceata, ploi si friiiig
va pupa fata

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

neata fete

miky ce sa facem?mergem inainte cum putem!...

o zi calda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

sper ca sami sa fie bine...ma rog pt ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Salutare!

Mady, imi pare tare rau . Ai insa o atitudine atat de pozitiva, e super ok asta!

Eu am fost tot pe drumuri, nu am apucat sa intru pe net zilele astea mai deloc. Va pup pe toate.

Qiao, mi-am notat reteta de chec cu gris sa o prestez zilele astea, ma interesaza cum e ca si baza de blat de tort. O sa spun cum a iesit.

Lara, hai ca ai destule simptome....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

neata fetele
Desole ca ma "bag in seama"
Mady imi pare rau ptr esec..
o reteta de ceai ptr rinichi practicata de mine de la 12 ani este;
matase de porumb, codite de cires si coada calului.(faci ceai din amestec, eventual poti "scapa" un si un pic de coada soricelului) pentru mine a facut intotdeauna minuni,,

Ciuripica imi pare rau..

Lara "semne bune anul are" tine-o tot asa! (eu in plus aveam insomnii de la 3-4 dimi si ameteli..parca tot timpul eram "pe val" chiar si in somn cand ma intorceam de pe o parte pe alta...dar depinde de fiecare organism,,cunosc pe cineva care nu a avut nici "o jena" din asta si e bine merci in 7 luni cu un footbalist la marsupiu. Apropos, si eu tot mami de putzoi de vad. Ah cat despre ochi albastri la copchiii lu tata PK, ne scoatem noi, cu parinti, bunici, stra. Uite si Ioana spunea ca pitica Ana are ochi albastri, iar ei caprui (numai Pk stie ce "vraji" face pe acolo)

Lorelei mai ai atat de putin,,sa ai o nastere usoara cand va veni momentul

Samira miss y!!!
Qiao imi pare rau ptr Coco...
Ady felicitari ptr fetite cu codite
Danii mie dr din RO mi-a zis maxim cu 3 luni inainte de fiv(acid folic), PK cu o luna inainte..ai grija de ficatelul tau..eu am oprit absolut tot de la SOE si nici nu vreau sa aud de ele o perioada,,nu mai spun ca am "castigat" ceva kg de la vitamine, hormoni etc
Ana imi pare rau ptr esecul de la buda,,,nu eram pe faza cand s-a intamplat,dar am citit din urma... Trebuie sa existe o sansa ptr fiecare,intr-un fel sau altul ne vom implini marele vis

va pup pe toate sa aveti o zi minunata.

Mergi la inceput