Subiect inchis. De ce?
Raspunsuri - Pagina 2
CorinaDani spune:
nu m-am exprimat eu foarte clar.
intrebam daca mai are acces si altcineva la computerul ei si daca si-a salvat parola la logare, pentru ca acel cineva putea sa intre in istoricul accesarilor pe browserul de net, sa vada ce site-uri au fost accesate si intrand pe DC, intra direct cu userul si parola salvate de la ultima logare.
ai dus laptopul la reparat, recent ? ai bona/menajera in casa ? ai avut musafiri recent ?
cine stie cum/de unde o fi "atras" Laurenta hartuitorul respectiv.
cert este ca el/ea e destul de perseverent si destul de priceput intr-ale informaticii, daca nu s-a potolit dupa inchiderea primului cont, si-a facut altul, probabil de pe alt calculator, folosind o alta adresa de mail valida.
Letitia1 spune:
Citat: |
Corina: ai dus laptopul la reparat, recent ? ai bona/menajera in casa ? ai avut musafiri recent ? |
Ha, ha, ha. Acu se dezlega si misterul urmaritorului. Mergeti la ZZ si vedeti.
CorinaDani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Ha, ha, ha. Acu se dezlega si misterul urmaritorului. Mergeti la ZZ si vedeti. |
stiam eu, trebuia sa ma fac detectiv ...
Letitia1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Citat: Corina: ai dus laptopul la reparat, recent ? ai bona/menajera in casa ? ai avut musafiri recent ? Ha, ha, ha. Acu se dezlega si misterul urmaritorului. Mergeti la ZZ si vedeti. CITAT DIN CorinaDani stiam eu, trebuia sa ma fac detectiv ... |
Pai ar trebui scris si la ZZ, ca biata fata nu era nebuna cind spunea ca simte ca cineva o urmareste din umbra! Ce situatie naspa. Imi pare rau de amindoua si n-as vrea sa fiu in pielea lor.
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Pai ar trebui scris si la ZZ, ca biata fata nu era nebuna cind spunea ca simte ca cineva o urmareste din umbra! Ce situatie naspa. Imi pare rau de amindoua si n-as vrea sa fiu in pielea lor. |
intre timp s-a alucidat si pe subforumul italiencelor, parerea mea e ca biata fata stia cine o urmareste si cine posteaza avertismentele